Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız sevinmezlermi bebek haberine kim sevinmezzz :) masalahh
hadi az kaldı allahın izniyle herkes öğrencek :)
sağ salim kucagına al inşalah

kız sevinmezlermi bebek haberine kim sevinmezzz :) masalahh
hadi az kaldı allahın izniyle herkes öğrencek :)
sağ salim kucagına al inşalah
Aslında herkesın öğrenmesini hiç istemiyorum
Ama kayınvalidem duyunca sağır sultan bile işitir
Ama napcan bu güne kadar saklamam bile güzel bence

Kızlar giremedim yarım gün izinliydim bugün, anca geldim işe ev işlerine koşturduk nasılsınız? Var mı güzel haber? Benim aşırı kasık batmam var sağda yürürken çok kötü oluyor bir geçiyor bir geliyor inşallah belirtidir umudum yok ama

Ay inşallah kuuzm yaa vatma belirti

İnşallah tutar.. aynı süreci yaşıyoruz seninle.. ama biz cumartesi kontrolde eğer yumurta yeterli iyi seviyeye geldiyse aşılamaya yapyırmaya karar verdik.. p.Tesi yumurtlama günüm.. neden son şans dedin ki
Insallah ikimizde ayni zamanda hayirli haberle gelelim kuzum doktorum tüp bebek merkezine yönlendirdi hicbir sorunun yok dedi asilama tup bebek diye devam etcek birakicam tedaviyi suan gitme imkanim yok

9+2 olduk birtanemle ♥
10 nuncu haftamızı doldurmaya çalışıyoruz ♥
Oy maşallahhh ❣❣❣❣ en yoğun bulantılar başlayabilir bu aralar kuzum 10.haftada benim tavan yapmıştı 11.hFtada azalıp 12 de tamamen bitmişti. Herkeain farklı tabi.. az kaldı bulantıların bitmesine şükür yarın da gör bebikini full enerji yüklen gel inşallah

Canım koltuk çekmeli temizlik istiyor ama ya bebeğim varsa ümidi ve yapamamak sonunda adet olsam da bi süre bu hissi yaşamak güzel
Bende hep öyleydim 2 3 aydır :) ben normalde hemen 2.yada 3.deneme de hamike kalan biriydim işte geçen ay baktım aslında takmuyorum diyorum ama her hareketimde ay varsa, ay aman dur yapmiyim ya hamile kaldıysam falan psikolojimizi bozuyoruz. Bu ay o kadar bıraktım ki valla doğru düzgün yatmadım bile zaten çok yorucu geçti o hafta. Ama yürüyüşlerimi sporumu temizliğimi de yaptım camlarımı da sildim amannn varsa vardır Rabbim korur dedim ❣ zaten ümidim yok da ama artık bilinç altıma yerleştirmicem her ay ya hamikeysem diye öğrenene kaDar Rabbim korur zaten

Suyu azaldıysa ve sertleşme varsa doğum yakındır dr 3 5 gün önce anneye zaman tanır baktıki gelmiyor hastaneye yatırıp hemen suni sancı denerler olmazda acil sezeryana alırlar kuzum yani gelebilir bu hafta bebişiniz.. suyunda azalma olmasa beklerler ama azalma olduğu için tehlikeye atmayacaklarını düşünüyorum ben sağlıkla gelsinn ❣❣❣❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…