İşteee benım topiğimin üyrsi
kızlar bn şu düşüncedeyim erken yaparsam başıma ne gelceğini biliyom.Yiğidim bu ne cesaret seni tanımak isterimKız ben utanmasam batı bi geçsin bakam 10 gün falan dicem
ay cok güldüm bunaAyy kalpten gideriz ya
Geliirm evine zorla işetirim valla
Bende öyle yapıyorum zaten butun yaptıklarımda da maşallah hamileydimkızlar bn şu düşüncedeyim erken yaparsam başıma ne gelceğini biliyom.
bakıyorum vucutta hiç hcg yoksa oturup adet bekkliyorm paşa paşa.
eşimide ümitlenidirmiyorum. işte yine adet olcam sivilce çıktı falan hazırlıyorummm onu umutlanmasın o aydan diye :)
mesela geçen ay ben test yapmasam 2 gün gecikince ikimizde sevincektik umutlancaktık.
hadi ben neysede ona kıyamam kız cok istiyo :)
geçen ayda ona gecikti ama gelicek ihssediyorm sivilcem cıktı ağrım var fl diyerek hazırladım
hem benim için hem onun için iyi oluyor.
o anlık bi bozulsamda ağlama depresyona girmeee vs bende olmuyor
o yüzden bana yapmak daha iyi geliyor :)
Amin sende evladını sağlıkla kucagına al inşallah maşallah çok az kalmısAllah herkesi sağlıcakla bebeğini kucagina almasini nasip etsin
amin canımmmmm inşallahhhhhBende öyle yapıyorum zaten butun yaptıklarımda da maşallah hamileydim
Allahım sizlerede nasip etsin
Sağlıklı sıhhatli evlatlar , güzel gebelik süreçleri inşallaahhhhh
Düşünsene elimde kap kapılarına geliyorumay cok güldüm buna
işe şunun içine senin keyfinimi beklicez yaaaa koskoca topic işletiyoruz uğraştıgımız şeye bakDüşünsene elimde kap kapılarına geliyorumkediler şoookkk eşi bu kadında kim diyor
işe şunun içine senin keyfinimi beklicez yaaaa koskoca topic işletiyoruz uğraştıgımız şeye bak
falan diye
AminnnnnAgzin bal yesin kuzum ya insallah peşpeşe gelsin müjdeler :*
Ya benim gögüslerim büyürdü büyümedi belirtim yok adet olacağıma dair bugün ablamda yapalım illa en aznından yoksa ümidini keste adetlenirsin dediYapma yapma boşver sabret bak ben dün yaptım moralim bozuldu. Kendimi tatmin etmek için karbonatlı test yapıp yorum yapıyorum evde ki bütün pet bardakları bitirdimeğer olmazsam haftaya kan vermeyi düşünüyoruum ilk kez çünkü bardak kalmadı napayım şaka şaka
Benimde 3 var ama dayanamayıp yapacağım sanırım bu akşambi sonraki pazarteside ben yapam 6 kala hahahaa
yap valalBenimde 3 var ama dayanamayıp yapacağım sanırım bu akşam
Ayy hahaha buna bayıldımAyy kalpten gideriz ya
Geliirm evine zorla işetirim valla
aleykum selammmmm masallahhhÇarşamba 49 küsür olan beta bugün 156 küsür çıktısu emojeyi kullanmak nasip oldu. Bu arada selaminaleykum kk ailesi
Yook yapmam dadün gece rüyamda hamileydim bilinçaltım dehşett bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?