sağ bileğim pertbişey olmadı inşalalh ?
Kuzum benım gögüsler bat geçince ağrıdı ona bişey diyemme ama kasık ağrım vardı her iki gebeliğimde de normalde ben hiç böyle bir ağrı yaşamazdım .İnşallah Elçinim ya, öyle devamlı değil ama mesela geliyor bir süre sonra gidiyor sonra tekrar geliyor, göğüslerim de şiş ama regl öncesi de olabilir işte
Ahh kuzummm nasılsınn Allahım koruusn ?? Nazara geldin kuzumm yaaaaNasıl olduğunu anlamadığım bi şekilde yere kapaklandım
Aslında iyi gibiyim ama kusmam devam ediyor canım bişeyler istemeye başladı buna şükğr ediyorum :)Oy maşallahhh ❣❣❣❣ en yoğun bulantılar başlayabilir bu aralar kuzum 10.haftada benim tavan yapmıştı 11.hFtada azalıp 12 de tamamen bitmişti. Herkeain farklı tabi.. az kaldı bulantıların bitmesine şüküryarın da gör bebikini full enerji yüklen gel inşallah ❣
Süre bazlı değil ama konusmalara ortak olman kazım .Ne kadar bi süre
Heee tamam kuzum anladım şimdiKuzum benım gögüsler bat geçince ağrıdı ona bişey diyemme ama kasık ağrım vardı her iki gebeliğimde de normalde ben hiç böyle bir ağrı yaşamazdım .
Ahh kuzummm nasılsınn Allahım koruusn ?? Nazara geldin kuzumm yaaaa
Aslında iyi gibiyim ama kusmam devam ediyor canım bişeyler istemeye başladı buna şükğr ediyorum :)
Kuzum benım randevum çarşambanedemistimkibenn in yarın ona yazdım ama yanlıl anlaşıldım
Aynen kuzum zaman hıphızlo geçiyor vallaHeee tamam kuzum anladım şimdiolsun az kalmış yinede ❣
Sen çok fenasınEveettt şimdi neye karar verdim geçen sanki daha erken yapcam diyodun ???
erken yapcak erkenEveettt şimdi neye karar verdim geçen sanki daha erken yapcam diyodun ???
Hep sen ikna ettin beni kaşla göz arasıerken yapcak erken
Kızzz danışcagın en son kişi benım yaSen çok fenasınAşkım 12si pikti, 27 regl bekliyorum ama 26da olabilir, sen ne olsan napardın? Sana danışıcam
25 i yap işte ya pazartesiye güzel başlayalımmmmHep sen ikna ettin beni kaşla göz arası
Regliyi 27 baz alıp 26sı demiştim 25 diyelim 1 gün öne çekelim anlaştık kuzumKızzz danışcagın en son kişi benım ya
7 gün önce başladım ben
Şimdiye 100 kere yapmıstım ama sen 25 inde yap kuzum net olsun ♥♥
Ayyy inşallahhhhhhhhhh25 i yap işte ya pazartesiye güzel başlayalımmmm
aallahın izniyleee işe gelip pc ye açınca çift çizgi görmek istiyorum
bi sonraki pazarteside ben yapam 6 kala hahahaaAyyy inşallahhhhhhhhhh
Hadi inşallaahh pazartesimiz güzel geçsin kuzummmmRegliyi 27 baz alıp 26sı demiştim 25 diyelim 1 gün öne çekelim anlaştık kuzum
İşteee benım topiğimin üyrsibi sonraki pazarteside ben yapam 6 kala hahahaa
Yiğidim bu ne cesaret seni tanımak isterimbi sonraki pazarteside ben yapam 6 kala hahahaa
Ayy kalpten gideriz yaYiğidim bu ne cesaret seni tanımak isterimKız ben utanmasam batı bi geçsin bakam 10 gün falan dicem
Kız hiç güleceğim yoktuAyy kalpten gideriz ya
Geliirm evine zorla işetirim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?