Kahveyi eşinizmi içti yoksa ikinizdemiAmin canm Allah razi olsun insallah seninde hepimizinde saglicakla bebislerimiz olur .
3.ayda olmustu . Ovulasyon testi yapmıştım ama pik günü olamadi ilişki siliklestigi gün gecesine olmuştu. O hafta tek degerlendirmeydi . Tek duydugum sey kahveydi . Kahve icmistik ogun ozellikle :)) 5 gün sonrada göğüs ağrısı başlamıştı. Aklımda kalanlar bunlar .
Hcg yapmicam canm sadece ovu yapcam bir hafta sonra onu da merakım gitsin diye yapcam . Pozitif çıkmazsa onca gün umutla beklemiyim diyeIvıt bende düşünüyorum ama herkesde doğru olmuyor ya ben dedim 31 martta yaparımadete 5 gün kalmış oluyor oviyle üst üste yaparım 3 veya 2 kala test yaparım öyle yapak en iyisi
Ne var mi ? Benimki mi ?Ben göremedimVar gibi sanki ya
Oyy maşallah Rabbim inşallah ikincisini de böyle kolaylıkla nasip eder hepimize inşallahAmin canm Allah razi olsun insallah seninde hepimizinde saglicakla bebislerimiz olur .
3.ayda olmustu . Ovulasyon testi yapmıştım ama pik günü olamadi ilişki siliklestigi gün gecesine olmuştu. O hafta tek degerlendirmeydi . Tek duydugum sey kahveydi . Kahve icmistik ogun ozellikle :)) 5 gün sonrada göğüs ağrısı başlamıştı. Aklımda kalanlar bunlar .
Sağlıkla gelsin canımAy inşallah hayırla sağlıkla gelsindoktor korkutmamis,yatista vermemiş,üç gün sonra kontrol demiş ama her an da olabilir canım coktesekkur ederim yorumun içinn
İnşallah vardır bebiş erken olduğu için cikmamistirTest yaptım bata 3 gün var negatif bakalım bekleyelim
Inşallah ama çokta kolay olmadı kiz :)Oyy maşallah Rabbim inşallah ikincisini de böyle kolaylıkla nasip eder hepimize inşallah
İkinciler nazlanıyor gelsinler de naz koyalım isimleriniInşallah ama çokta kolay olmadı kiz :)
İnşallah canım benimİnşallah vardır bebiş erken olduğu için cikmamistir
Hcg yapmicam canm sadece ovu yapcam bir hafta sonra onu da merakım gitsin diye yapcam . Pozitif çıkmazsa onca gün umutla beklemiyim diye
Biz hep içiyoruz her akşamBende duymuştum kahveyi iki kere ıliskiden önce eşime içirdim
Yok kuzum bitmedi henuz bugun catladim sanirim
İnsan üzülüyor haklısınİnşallah canım benimBi üzüldüm ama olsun hayırlısı
Hadi gelsin bakalım hayırlısıyla..Yok kuzum bitmedi henuz bugun catladim sanirimbir kac calisma daha lazim
Buralardayim sen nasilsin canim..durumlar nasil?
Sagol canim.insallahh hep birlikte..Hadi gelsin bakalım hayırlısıyla..
İnşallah ya bizimde 5 ay olucak bu ay zaten 6 aylık evliyiz istiyorum artık adetlenirsem soğan suyuna başlayacağım folik asitede bakalım bi kaç ayda öyle deneyeyim olmazsa doktora gidicezİnsan üzülüyor haklısın
Dün benim de gözlerim doldu tek çizgi görünce.
Halbuki bir kızım var
Ve bu daha korunmasız ilk ayimizdi
Burda aylardır çocuk hasreti çeken var amA bazı satlrtlardan dolayı hemen olsun istiyorum..
İnşallah bir iki gün sonra çifti görürsünüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?