Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa keşke olsaa ikimizinde adet dönemimdeyim ama belirtilerim çok sivilcem çıktı akıntım var gaz ve şişkinlik var başka bişey hissetmiyorum sanırım test yapıcam bu akşam yoksada kurmam kafamda ya stresten gecikiyorum belkide yineee baktım bugün olmam lazım diyo

Ay inşallah hayırla sağlıkla gelsin doktor korkutmamis,yatista vermemiş,üç gün sonra kontrol demiş ama her an da olabilir canım coktesekkur ederim yorumun içinn

Yine aynı donem yasicaz şenle benimde ovu bugün böyle:)

Aklımdan sen geçtin az önce dedim bayadır yazmıyor hatta ilk sayfaya gittim baktım yazsammi diye düşündüm benimki dün çatladı dünü değerlendirdim bu geceyi değerlendircem bakalım kısmet inşallah çift çizgili testleri atmak nasip olur beraber

Regliyi 27 baz alıp 26sı demiştim 25 diyelim 1 gün öne çekelim anlaştık kuzum
Zamanda ne çabuk geçiyor daha geçen gün yumurtlama takibine başlicam diyodun şimdi sen batını bekliyon ben bi kaç güne başlicam tekrardan yumurtlama takibine son batın olsun inşallah canım güzel haberlerle gelirsin inşallah

Insallah ikimizde ayni zamanda hayirli haberle gelelim kuzum doktorum tüp bebek merkezine yönlendirdi hicbir sorunun yok dedi asilama tup bebek diye devam etcek birakicam tedaviyi suan gitme imkanim yok
İnşallah daha uzamadan güzel haberleri alırız kuzum

:) benim bu ay ovu testleri hep bozuk cıktı net anlamadim pikleri ama belirtilerime göre dün çatladı bugünde oğlus uyursa yapacaz bakalım:)
Bir hafta sonra ovu yapalim bakalım koyu gorunecekmi

Doğudan kadınlar bitki ilaçlarıyla falan çok hamile bırakıyor bayanları doktor tüp bebek önerip o kadınların yanına gidip hamile kalan çok var eğer böyle koca karı falan varsa etrafınızda kesinlikle gidin

İl
:) benim bu ay ovu testleri hep bozuk cıktı net anlamadim pikleri ama belirtilerime göre dün çatladı bugünde oğlus uyursa yapacaz bakalım:)
İlk bebeğinize nasıl hamile kaldınız herhangi bişey denediniz mi yoksa mucizevi şekilde kendiliğinden mi oldu canım Rabbim oğluşunu sana bağışlasın inşallah

Ivıt bende düşünüyorum ama herkesde doğru olmuyor ya ben dedim 31 martta yaparım adete 5 gün kalmış oluyor oviyle üst üste yaparım 3 veya 2 kala test yaparım öyle yapak en iyisi

İl
İlk bebeğinize nasıl hamile kaldınız herhangi bişey denediniz mi yoksa mucizevi şekilde kendiliğinden mi oldu canım Rabbim oğluşunu sana bağışlasın inşallah
Amin canm Allah razi olsun insallah seninde hepimizinde saglicakla bebislerimiz olur .
3.ayda olmustu . Ovulasyon testi yapmıştım ama pik günü olamadi ilişki siliklestigi gün gecesine olmuştu. O hafta tek degerlendirmeydi . Tek duydugum sey kahveydi . Kahve icmistik ogun ozellikle :)) 5 gün sonrada göğüs ağrısı başlamıştı. Aklımda kalanlar bunlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…