- 5 Kasım 2018
- 1.251
- 3.360
- 63
aleykum selammmmm masallahhh
Yaaa keşke olsaaKafamızı çok yoruyoruz bence. Insallah rüyan gerçek olur canm. Benimde kaynatam bizi rüyasında görmüş kızınız olmuş bize gelmissiniz götürüyodunuz 10 milyar veriyimde bizimle dursun biraz diyomus biz bırakmıyomuşuz kaynanam anlattı
Ay inşallah hayırla sağlıkla gelsinSuyu azaldıysa ve sertleşme varsa doğum yakındır dr 3 5 gün önce anneye zaman tanır baktıki gelmiyor hastaneye yatırıp hemen suni sancı denerler olmazda acil sezeryana alırlar kuzumyani gelebilir bu hafta bebişiniz.. suyunda azalma olmasa beklerler ama azalma olduğu için tehlikeye atmayacaklarını düşünüyorum ben sağlıkla gelsinn ❣❣❣❣
Yine aynı donem yasicaz şenle benimde ovu bugün böyle:)Can çekisen yumurtam var hala gece degerlendiriyim
Yine aynı donem yasicaz şenle benimde ovu bugün böyle:)
Zamanda ne çabuk geçiyor daha geçen gün yumurtlama takibine başlicam diyodun şimdi sen batını bekliyon ben bi kaç güne başlicam tekrardan yumurtlama takibine son batın olsun inşallah canım güzel haberlerle gelirsin inşallahRegliyi 27 baz alıp 26sı demiştim 25 diyelim 1 gün öne çekelim anlaştık kuzum
Canım benimle aynı bat tarihi gösteriyor ama yumurtlamaya da bağlı gerçi son batımız olur inşallah o gün ya RabbiKızlar bugun adet oldum yeni bat 19.04
İnşallah daha uzamadan güzel haberleri alırız kuzumInsallah ikimizde ayni zamanda hayirli haberle gelelim kuzum doktorum tüp bebek merkezine yönlendirdi hicbir sorunun yok dedi asilama tup bebek diye devam etcek birakicam tedaviyi suan gitme imkanim yok
:) benim bu ay ovu testleri hep bozuk cıktı net anlamadim pikleri ama belirtilerime göre dün çatladı bugünde oğlus uyursa yapacaz bakalım:)Aklımdan sen geçtin az önce dedim bayadır yazmıyor hatta ilk sayfaya gittim baktım yazsammi diye düşündümbenimki dün çatladı dünü değerlendirdim bu geceyi değerlendircem bakalım kısmet inşallah çift çizgili testleri atmak nasip olur beraber
İlk bebeğinize nasıl hamile kaldınız herhangi bişey denediniz mi yoksa mucizevi şekilde kendiliğinden mi oldu canım Rabbim oğluşunu sana bağışlasın inşallah:) benim bu ay ovu testleri hep bozuk cıktı net anlamadim pikleri ama belirtilerime göre dün çatladı bugünde oğlus uyursa yapacaz bakalım:)
Bir hafta sonra ovu yapalim bakalım koyu gorunecekmi
Inşallah tatlim tek duam bu inanİnşallah daha uzamadan güzel haberleri alırız kuzum
Ayyyy aminnn aminnnnn inşallahh 20nisanda da eşimin dogum günü inş en güzel hediyenin haberini veririm ona seninde bu ay son adetin olur inşCanım benimle aynı bat tarihi gösteriyor ama yumurtlamaya da bağlı gerçi son batımız olur inşallah o gün ya Rabbi
:) benim bu ay ovu testleri hep bozuk cıktı net anlamadim pikleri ama belirtilerime göre dün çatladı bugünde oğlus uyursa yapacaz bakalım:)
Bir hafta sonra ovu yapalim bakalım koyu gorunecekmi
Aminnn inşallah canım sende güzel verirsin inşallah eşineAyyyy aminnn aminnnnn inşallahh 20nisanda da eşimin dogum günü inş en güzel hediyenin haberini veririm ona seninde bu ay son adetin olur inş
Ayyy inşallahh canımmm artık kavuşmak istiyorum bu güzel habereAminnn inşallah canım sende güzel verirsin inşallah eşine
Amin canm Allah razi olsun insallah seninde hepimizinde saglicakla bebislerimiz olur .İl
İlk bebeğinize nasıl hamile kaldınız herhangi bişey denediniz mi yoksa mucizevi şekilde kendiliğinden mi oldu canım Rabbim oğluşunu sana bağışlasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?