- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
Insallah tutacak ilk defa kullandin dimi bu ay ovulasyon testini insallah cok guzel haberlerle gelirsinYoo ikimizde istikrarlı bi şekilde devam ediyoruz ama bi tutturamadıkbu gecede yapar paydos ederim inşallah tutunur olmazsa da yapacak bişeyim yok
Hadi ise yarar inşallah kuzum hayırlısıyla:)Bende duymuştum kahveyi iki kere ıliskiden önce eşime içirdim
Olabilir bak :))İkinciler nazlanıyor gelsinler de naz koyalım isimlerini
Hahahah :)) Bahar gelince gerçekten hevesleniyo kuzum insan. Sen çalışan olunca zorlanirsin belki yavaş yavaş yap bi anda yüklenme:) ben her çarşamba camlar kapılar halılar koltuklar silerim perdeleri atarım dolapların içlerini silerim 2 haftada bir de duvarı moplarımo kötü oluyor yaaa.
baharda geldi böyle benimde dip köşe giresim var eve
ama bn çok dikkatsiz iş yaptıgım için heryere uzanıyorum falan.
şimdi yapmıcam adet olursam yapcam 2 hafta sonra camlr tüller heryere bi girişirim :)
şimdi normal standart sil-süpür toz al çamaşır bulaşık ütü fln yaparım:)
Geçti o artık erken kendiliğinden gebe kalmalar yaInşallah ama çokta kolay olmadı kiz :)
Benimde kayinvaldem görmüş geçen ay tam adet olacağım gün hafif hafif ağrım giriyo belli etmedimKafamızı çok yoruyoruz bence. Insallah rüyan gerçek olur canm. Benimde kaynatam bizi rüyasında görmüş kızınız olmuş bize gelmissiniz götürüyodunuz 10 milyar veriyimde bizimle dursun biraz diyomus biz bırakmıyomuşuz kaynanam anlattı
Biz hep içiyoruz her akşam
Benimde kayinvaldem görmüş geçen ay tam adet olacağım gün hafif hafif ağrım giriyo belli etmedimordaydım sabahtan akşama kadar onu kaldırma bunu elleme diyip durdu sonunda dayanamadım anne merak etme yok bişey dedim rüyamda gördüm de bi kız bebek veriyodunuz kucağıma etkilenmisim dedi yazik:)
Bende hep öyleydim 2 3 aydır :) ben normalde hemen 2.yada 3.deneme de hamike kalan biriydim işte geçen ay baktım aslında takmuyorum diyorum ama her hareketimde ay varsa, ay aman dur yapmiyim ya hamile kaldıysam falan psikolojimizi bozuyoruz. Bu ay o kadar bıraktım ki valla doğru düzgün yatmadım bile zaten çok yorucu geçti o hafta. Ama yürüyüşlerimi sporumu temizliğimi de yaptım camlarımı da sildim amannn varsa vardır Rabbim korur dedim❣ zaten ümidim yok da ama artık bilinç altıma yerleştirmicem her ay ya hamikeysem diye öğrenene kaDar Rabbim korur zaten
Ya benim gögüslerim büyürdü büyümedi belirtim yok adet olacağıma dair bugün ablamda yapalım illa en aznından yoksa ümidini keste adetlenirsin dedi
Bekliyolarda belli etmiyorlar demiyolar çok şükür :)Onlar da bekliyo tabi normal olarak :) Dua etsinler bari
İlk hamileliğimde oluyordu akintim benim ama ilerleyen zamanlarda ..umutlandırmak tabi amaKızlar adetime 3 gün kaldı ama bende yumurtlama akıntısı gibi bir akıntı oldu bugünsizce daha yeni mi yumurtluyorum
Ay inşallah artık aklıma getirmek istemiyorum amaİlk hamileliğimde oluyordu akintim benim ama ilerleyen zamanlarda ..umutlandırmak tabi amabir arkadaşımın pantolonuna çıkacak kadar oluyordu ikizleee hamileydi.
Aynen ikinciler nazlanıyor bence de bekletiyorlar biziİkinciler nazlanıyor gelsinler de naz koyalım isimlerini
Hımmm denemek lazım kahveyiBende duymuştum kahveyi iki kere ıliskiden önce eşime içirdim
YAptım kuzum ama negatif çıktı akşam su içip bolca yaptım , ablam sabah idrarıyla olur o dedi pazartesi gününe kadar bekleyip sabah yapacağım inşallahYaptın mı test canım :) madem öyle yarın bi yap istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?