Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahah :)) Bahar gelince gerçekten hevesleniyo kuzum insan. Sen çalışan olunca zorlanirsin belki yavaş yavaş yap bi anda yüklenme:) ben her çarşamba camlar kapılar halılar koltuklar silerim perdeleri atarım dolapların içlerini silerim 2 haftada bir de duvarı moplarım geri kalan 6 günün 6 sında da süpür sil toz al lavabo tuvalet :))

Benimde kayinvaldem görmüş geçen ay tam adet olacağım gün hafif hafif ağrım giriyo belli etmedim ordaydım sabahtan akşama kadar onu kaldırma bunu elleme diyip durdu sonunda dayanamadım anne merak etme yok bişey dedim rüyamda gördüm de bi kız bebek veriyodunuz kucağıma etkilenmisim dedi yazik:)

Onlar da bekliyo tabi normal olarak :) Dua etsinler bari

Aynen dediğin gibi canım bende bugün mutfak masasıydı dolabıydı yerlerini değiştirdim. Birraz ittirmeli çektirmeli ☺ Allaha tevekkül edelim gerisi boş benim de bu ay 3. Adet olurum gibi geliyor ya nasip

Kızlar adetime 3 gün kaldı ama bende yumurtlama akıntısı gibi bir akıntı oldu bugün sizce daha yeni mi yumurtluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…