Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
8 aydır canım siz

Bizim bu 3.ayımız canım

Amin inşallah iki tane test yaptım negatif çıktı malesef

Kızlar benim kasıklarda iğne gibi batıp çıkan ağrı var niye olur ki dün gece oldu ilk ciddiye almadım bugün yine var? Adetime de 10 gün var daha
Benim de oldu geçen hafta ki adetime 10 gün civarı vardi .bugün ya da 3 gün sonra bat gunum.halw olmadı.insan o batmalari da belirti gibi algılıyor .ama regl öncesi semptomlar da olabilir.bekldmek en iyisi sanırım :)

Benim de oldu geçen hafta ki adetime 10 gün civarı vardi .bugün ya da 3 gün sonra bat gunum.halw olmadı.insan o batmalari da belirti gibi algılıyor .ama regl öncesi semptomlar da olabilir.bekldmek en iyisi sanırım :)
Psikolojik mi ki diycem ama psikolojik kasık agrisi nasil olabilir bilemedim. Inşallah vardır umudum sensin o zaman canim test yapmayı düşünmüyor musun? :)

Şimdi aklıma geldi .spirali cikarttirmistim biliyorsunuz .spiral varken belki de spiralden dolayı 25 günde bir regl oluyordum.cikarttirdigim için normal düzene girecek belki de .28 güne çıkacak ara. Bugün 25 güne göre regl günüm.ama öbür türlü 3 gubum daha var.
Regl olacağım zaman gazim artar ,kokusu değişir,hatta büyük tuvaletimin de öyle.bugun de ayni şeyi yaşadım..

Psikolojik mi ki diycem ama psikolojik kasık agrisi nasil olabilir bilemedim. Inşallah vardır umudum sensin o zaman canim test yapmayı düşünmüyor musun? :)
Çarşamba erken test yaptım çıkmadı
Perşembe normal test yaptım yine çıkmadı
Son bir testim kaldı ,yapsam çıkmayacak gibi hissediyorum

Valla hamile kalmayi çok istediğimiz için vücudumuz bize oyun oynuyor olabilir
Ya da bu belirtileri her ay görüyorduk önceden de ama kafaya takmadigimiz için farkına bile varmiyorfuk bebek planlamadigimiz zamanlar

Artık bende erken yapma taraftarıyım ilk kez gecikince ümitlendim ama sonra oldum en azından bilirdim. Gerçi biz bu sefer de geç döllenmedir falan diye avutuyoruz kendimizi

Çarşamba erken test yaptım çıkmadı
Perşembe normal test yaptım yine çıkmadı
Son bir testim kaldı ,yapsam çıkmayacak gibi hissediyorum
Benim gibiymissin:)) testi önceden yaptigimda acaba erkenmı yaptım diye diye adetim olana kadar 3 4 tane test yapiyodum. O bile strese sokuyor insanı. Adeti de ister istemez geciktiriyo o stres haliyle duzenin şaşıyo.Ben artık günümü beklemeye başladım test yapmak için canım ha yine eeen fazla 2 gün önceden yaparsam falan bu sefer varsa çıkardi die adetimi bekliyorum gelecek die. Strese sokma bence sende kendini bu kadar. Ne zamandır istiyosunuz

Kahve ne işe yarıyormuş canım

kizlar nasilsiniz bugun kontrole gittim solda 11mm yumosum olmus gonal f vuruldum 1hafta ve 3gun daha vurulucam pazartesi tekrar gidicem nolur dua edin ilk defa asilama yapicaz insallah tutar
Kaçıncı yılınız acaba eğer olmazsa bende haziranda okullar kapanınca düşünüyorum. 20 ay olmuş olacak erken mi olur

Bu ilk ayimiz henüz ama bizim dışımızda gelişen bazı şartlardan dolayı bir an önce olmasını istiyorum

Kaçıncı yılınız acaba eğer olmazsa bende haziranda okullar kapanınca düşünüyorum. 20 ay olmuş olacak erken mi olur
Tüm kontrollerinizi yaptırdınız mi ?sperm testi ,rahim filmi gibi
Komşu topicte rahim filmi sonrası tüplerinin tıkalı olduğu görüldü.cektirmese kimbilr kac ay umutla bekleyecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…