8 aydır canım sizHadi bakalım hayırlısı inşallah hamilelik vardırne zamandır istiyorsunuz bebek kaçıncı deneme
8 aydır canım siz
Benimde oluyodu canım ama benim 15 dkya bi tuvaletim gelirdi tutmakta da zorluk çekerdim direk tuvaletbendede sık olur idrar yolu enfeksiyonu öyle demislerdi bol su iç. Eğer ondan kaynakliysa tabi. Ama umarım değildir geç dollenmedir belkide bebisimiz inşallah bekletmeden gelir:)
Benim de oldu geçen hafta ki adetime 10 gün civarı vardi .bugün ya da 3 gün sonra bat gunum.halw olmadı.insan o batmalari da belirti gibi algılıyor .ama regl öncesi semptomlar da olabilir.bekldmek en iyisi sanırım :)Kızlar benim kasıklarda iğne gibi batıp çıkan ağrı var niye olur ki dün gece oldu ilk ciddiye almadım bugün yine var? Adetime de 10 gün var daha
Benim de oldu geçen hafta ki adetime 10 gün civarı vardi .bugün ya da 3 gün sonra bat gunum.halw olmadı.insan o batmalari da belirti gibi algılıyor .ama regl öncesi semptomlar da olabilir.bekldmek en iyisi sanırım :)
[/QUOT
Ah bide bekleyebilsek
Bizim bu 3.ayımız canım
Amin inşallah iki tane test yaptım negatif çıktı malesef
Psikolojik mi ki diycem ama psikolojik kasık agrisi nasil olabilir bilemedim. Inşallah vardır umudum sensin o zaman canimBenim de oldu geçen hafta ki adetime 10 gün civarı vardi .bugün ya da 3 gün sonra bat gunum.halw olmadı.insan o batmalari da belirti gibi algılıyor .ama regl öncesi semptomlar da olabilir.bekldmek en iyisi sanırım :)
İnşallah canımŞimdilik adet ağrım hiç yok umarım hiç de gelmez
Çarşamba erken test yaptım çıkmadıPsikolojik mi ki diycem ama psikolojik kasık agrisi nasil olabilir bilemedim. Inşallah vardır umudum sensin o zaman canimtest yapmayı düşünmüyor musun? :)
Valla hamile kalmayi çok istediğimiz için vücudumuz bize oyun oynuyor olabilirPsikolojik mi ki diycem ama psikolojik kasık agrisi nasil olabilir bilemedim. Inşallah vardır umudum sensin o zaman canimtest yapmayı düşünmüyor musun? :)
Artık bende erken yapma taraftarıyım ilk kez gecikince ümitlendim ama sonra oldum en azından bilirdim. Gerçi biz bu sefer de geç döllenmedir falan diye avutuyoruz kendimizikızlar bn şu düşüncedeyim erken yaparsam başıma ne gelceğini biliyom.
bakıyorum vucutta hiç hcg yoksa oturup adet bekkliyorm paşa paşa.
eşimide ümitlenidirmiyorum. işte yine adet olcam sivilce çıktı falan hazırlıyorummm onu umutlanmasın o aydan diye :)
mesela geçen ay ben test yapmasam 2 gün gecikince ikimizde sevincektik umutlancaktık.
hadi ben neysede ona kıyamam kız cok istiyo :)
geçen ayda ona gecikti ama gelicek ihssediyorm sivilcem cıktı ağrım var fl diyerek hazırladım
hem benim için hem onun için iyi oluyor.
o anlık bi bozulsamda ağlama depresyona girmeee vs bende olmuyor
o yüzden bana yapmak daha iyi geliyor :)
Benim gibiymissin:)) testi önceden yaptigimda acaba erkenmı yaptım diye diye adetim olana kadar 3 4 tane test yapiyodum. O bile strese sokuyor insanı. Adeti de ister istemez geciktiriyo o stres haliyle duzenin şaşıyo.Ben artık günümü beklemeye başladım test yapmak için canım ha yine eeen fazla 2 gün önceden yaparsam falan bu sefer varsa çıkardi die adetimi bekliyorum gelecek die. Strese sokma bence sende kendini bu kadar. Ne zamandır istiyosunuzÇarşamba erken test yaptım çıkmadı
Perşembe normal test yaptım yine çıkmadı
Son bir testim kaldı ,yapsam çıkmayacak gibi hissediyorum
Kahve ne işe yarıyormuş canımAmin canm Allah razi olsun insallah seninde hepimizinde saglicakla bebislerimiz olur .
3.ayda olmustu . Ovulasyon testi yapmıştım ama pik günü olamadi ilişki siliklestigi gün gecesine olmuştu. O hafta tek degerlendirmeydi . Tek duydugum sey kahveydi . Kahve icmistik ogun ozellikle :)) 5 gün sonrada göğüs ağrısı başlamıştı. Aklımda kalanlar bunlar .
Kaçıncı yılınız acaba eğer olmazsa bende haziranda okullar kapanınca düşünüyorum. 20 ay olmuş olacak erken mi olurkizlar nasilsiniz bugun kontrole gittim solda 11mm yumosum olmus gonal f vuruldum 1hafta ve 3gun daha vurulucam pazartesi tekrar gidicem nolur dua edin ilk defa asilama yapicaz insallah tutar
Bu ilk ayimiz henüz ama bizim dışımızda gelişen bazı şartlardan dolayı bir an önce olmasını istiyorumBenim gibiymissin:)) testi önceden yaptigimda acaba erkenmı yaptım diye diye adetim olana kadar 3 4 tane test yapiyodum. O bile strese sokuyor insanı. Adeti de ister istemez geciktiriyo o stres haliyle duzenin şaşıyo.Ben artık günümü beklemeye başladım test yapmak için canım ha yine eeen fazla 2 gün önceden yaparsam falan bu sefer varsa çıkardi die adetimi bekliyorum gelecek die. Strese sokma bence sende kendini bu kadar. Ne zamandır istiyosunuz
Tüm kontrollerinizi yaptırdınız mi ?sperm testi ,rahim filmi gibiKaçıncı yılınız acaba eğer olmazsa bende haziranda okullar kapanınca düşünüyorum. 20 ay olmuş olacak erken mi olur
Sperm hızını artiriyomus canim. Sizde ne sorun vardıKahve ne işe yarıyormuş canım
Evet yaptırdık. Ocak ayında da HSG çekildim çok şükür açık çıktıTüm kontrollerinizi yaptırdınız mi ?sperm testi ,rahim filmi gibi
Komşu topicte rahim filmi sonrası tüplerinin tıkalı olduğu görüldü.cektirmese kimbilr kac ay umutla bekleyecekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?