Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bişey sormak istiyorm sizce erken boşalmak demek spermlerde sıkıntı olduğu anlamına gelir mi

Insallah tutacak ilk defa kullandin dimi bu ay ovulasyon testini insallah cok guzel haberlerle gelirsin

Evet ilk defa kullandım canim gece değerlendiremedim olacağı varsa olur diyorum yapasım gelmiyor iki aydır catladiktan sonra bende tik yok bakalım belkide zamanı değil bu ayda

Kızlar ben bişey sormak istiyorm sizce erken boşalmak demek spermlerde sıkıntı olduğu anlamına gelir mi

Enam benimkide erken boşalıyor hiç bilgim yok ama öyle olsa ağrısı olur gibi düşünüyorum ben araştırdımda yumurtalıklarda ağrı vs olurmuş diye baktım üstünde durmadım

YAptım kuzum ama negatif çıktı akşam su içip bolca yaptım , ablam sabah idrarıyla olur o dedi pazartesi gününe kadar bekleyip sabah yapacağım inşallah

Senin bata kaç gün var canım ? Bide bolca su içip yapmışsın çıkmaz tabi pazartesi güzel haberleri bekliyoruumm inşallah bende olmam

Sayfamın gebeleri nasılsınız bakalım ?
Uzun zamandır ugramadınız bir halınızı hatrınızı sorayım dedım :)

isisxz , @Uzmankezban , @Celine0719
Forum yenilendi ama ben şifremi unuttuğumdan giremedim canım sonra yeni bir şifre yolladilar o da bu hesabımın değilmis.şans eseri bir şifre denedim de şükür girebildim nihayet.
Ben bir gün iyi bir gün kötüyüm halsizlik var baya.dün doktora gittim büyük ihtimal kız:)dedi hayırlısı inşallah.sen de iyisindir umarım..

Canım adetin gelecegindede akıntı artar üzmek istemem ama fazla umutlanma diye :/

Canım bendede tamamen kesilir akıntı, zaten bayadır hiç akıntım yoktu hatta bu ay yumurtlama akıntısına da denk gelmedim. Dün bi kere akşam geldi hafif sarı gibi acaba enfeksiyon mu kaptım yine bide aşırı sıkışıyorum yani tutamıyorum nerdeyse enfeksiyon hamileliği de geciktiriyormuş

Kızlar benim kasıklarda iğne gibi batıp çıkan ağrı var niye olur ki dün gece oldu ilk ciddiye almadım bugün yine var? Adetime de 10 gün var daha

Evet enfeksiyon geciktirir hamileliği kuzum. Idrarinda yanma ve devamlı tuvalete çıkma isteği varmı?

Evet enfeksiyon geciktirir hamileliği kuzum. Idrarinda yanma ve devamlı tuvalete çıkma isteği varmı?
İdrarımda yanms yok sürrkli tuvalet isteği de yok aslında sadece gelince birden bastırıyor hani insan kendini kontrol edebilir ya bi süre ben kontrol edemiyorum direk tuvalet

Üşütmüş olabilirsin yada döllenme gerçekleşiyor olabilir
Ay hadi inşallah açıkçası dün 2. ihtimali dusunmemistim hiç aklıma gelmedi hatta kaynvalidemdeydik belli de etmedim yine kızacak ince giyiyon usutuyon die de bugün yine oluyor ağrı da demiyim de iğne batırıp çekiyorlar sanki ara ara

Hadi bakalım hayırlısı inşallah hamilelik vardır ne zamandır istiyorsunuz bebek kaçıncı deneme

İdrarımda yanms yok sürrkli tuvalet isteği de yok aslında sadece gelince birden bastırıyor hani insan kendini kontrol edebilir ya bi süre ben kontrol edemiyorum direk tuvalet
Benimde oluyodu canım ama benim 15 dkya bi tuvaletim gelirdi tutmakta da zorluk çekerdim direk tuvalet bendede sık olur idrar yolu enfeksiyonu öyle demislerdi bol su iç. Eğer ondan kaynakliysa tabi. Ama umarım değildir geç dollenmedir belkide bebisimiz inşallah bekletmeden gelir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…