- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Yok tatlım çoğu türk erkeğinde var o durum zamanla aşarsınız sperm kalitesini etkilemez ( yalnız gece boşalınca sabaha taze spermler oluyormuş daha hareketli bilgin olsunKızlar ben bişey sormak istiyorm sizce erken boşalmak demek spermlerde sıkıntı olduğu anlamına gelir mi
Ayy ne bileyim insan hamile kalamayınca akla herşey geliyor işteYok tatlım çoğu türk erkeğinde var o durum zamanla aşarsınız sperm kalitesini etkilemez ( yalnız gece boşalınca sabaha taze spermler oluyormuş daha hareketli bilgin olsun)
Bilirim ama takdiri ilahı diyelimAyy ne bileyim insan hamile kalamayınca akla herşey geliyor işte
Yok kuzum bitmedi henuz bugun catladim sanirimbir kac calisma daha lazim
Buralardayim sen nasilsin canim..durumlar nasil?
Insallah tutacak ilk defa kullandin dimi bu ay ovulasyon testini insallah cok guzel haberlerle gelirsin
Hadi ise yarar inşallah kuzum hayırlısıyla:)
Sen içme eşine içir zarar gelmez heraldeHımmm denemek lazım kahveyi
Kızlar ben bişey sormak istiyorm sizce erken boşalmak demek spermlerde sıkıntı olduğu anlamına gelir mi
YAptım kuzum ama negatif çıktı akşam su içip bolca yaptım , ablam sabah idrarıyla olur o dedi pazartesi gününe kadar bekleyip sabah yapacağım inşallah
Forum yenilendi ama ben şifremi unuttuğumdan giremedim canım sonra yeni bir şifre yolladilar o da bu hesabımın değilmis.şans eseri bir şifre denedim de şükür girebildim nihayet.Sayfamın gebeleri nasılsınız bakalım ?
Uzun zamandır ugramadınız bir halınızı hatrınızı sorayım dedım :)
isisxz , @Uzmankezban , @Celine0719
Canım adetin gelecegindede akıntı artar üzmek istemem ama fazla umutlanma diye :/Kızlar adetime 3 gün kaldı ama bende yumurtlama akıntısı gibi bir akıntı oldu bugünsizce daha yeni mi yumurtluyorum
Canım adetin gelecegindede akıntı artar üzmek istemem ama fazla umutlanma diye :/
Evet enfeksiyon geciktirir hamileliği kuzum. Idrarinda yanma ve devamlı tuvalete çıkma isteği varmı?Canım bendede tamamen kesilir akıntı, zaten bayadır hiç akıntım yoktu hatta bu ay yumurtlama akıntısına da denk gelmedim. Dün bi kere akşam geldi hafif sarı gibiacaba enfeksiyon mu kaptım yine bide aşırı sıkışıyorum yani tutamıyorum nerdeyse enfeksiyon hamileliği de geciktiriyormuş
Kızlar benim kasıklarda iğne gibi batıp çıkan ağrı var niye olur ki dün gece oldu ilk ciddiye almadım bugün yine var? Adetime de 10 gün var daha
İdrarımda yanms yok sürrkli tuvalet isteği de yok aslında sadece gelince birden bastırıyor hani insan kendini kontrol edebilir ya bi süre ben kontrol edemiyorum direk tuvaletEvet enfeksiyon geciktirir hamileliği kuzum. Idrarinda yanma ve devamlı tuvalete çıkma isteği varmı?
Ay hadi inşallah açıkçası dün 2. ihtimali dusunmemistim hiç aklıma gelmedi hatta kaynvalidemdeydik belli de etmedim yine kızacak ince giyiyon usutuyon dieÜşütmüş olabilirsin yada döllenme gerçekleşiyor olabilir
Ay hadi inşallah açıkçası dün 2. ihtimali dusunmemistim hiç aklıma gelmedi hatta kaynvalidemdeydik belli de etmedim yine kızacak ince giyiyon usutuyon diede bugün yine oluyor ağrı da demiyim de iğne batırıp çekiyorlar sanki ara ara
Benimde oluyodu canım ama benim 15 dkya bi tuvaletim gelirdi tutmakta da zorluk çekerdim direk tuvaletİdrarımda yanms yok sürrkli tuvalet isteği de yok aslında sadece gelince birden bastırıyor hani insan kendini kontrol edebilir ya bi süre ben kontrol edemiyorum direk tuvalet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?