İnşallahAynen ikinciler nazlanıyor bence de bekletiyorlar biziumarım daha fazla bekletmezler
Rabbim hayirli zamanda versin inşallahBu ilk ayimiz henüz ama bizim dışımızda gelişen bazı şartlardan dolayı bir an önce olmasını istiyorum
Bizde bir sıkıntı yok. Testlerimiz yapıldı sebepsiz infertilite. Panik atağım var ve tabiki buna bağlı strese dayalı olabilir dedi ama ben atlatamadım bu durumuSperm hızını artiriyomus canim. Sizde ne sorun vardı
Hımm o daha zor oluyo dimi sebebi de yok :/ ama en azından olacağını biliyorsun Allahın izniyle.Bizde bir sıkıntı yok. Testlerimiz yapıldı sebepsiz infertilite. Panik atağım var ve tabiki buna bağlı strese dayalı olabilir dedi ama ben atlatamadım bu durumu
Evet hem de çok zor her ay bir umut ama yok. Aslında adı sebepsiz değil de nasip canım ama insan bir yandan da bir an önce olsun istiyor. Doktorum HSG den sonra 3 ay gelme olmazsa gelirsin dedi ama eşim ocakta ve bu ay görevde zaten okulda var o yüzden hazirana kadar bekleyip okullar kapanınca gitmeye karar verdik hayırlısı herkes için. Rabbim isteyen herkese nasip etsinHımm o daha zor oluyo dimi sebebi de yok :/ ama en azından olacağını biliyorsun Allahın izniyle.
Amiin insallah. Hsg 'yi ne kadar süre sonra cektirdin?Evet hem de çok zor her ay bir umut ama yok. Aslında adı sebepsiz değil de nasip canım ama insan bir yandan da bir an önce olsun istiyor. Doktorum HSG den sonra 3 ay gelme olmazsa gelirsin dedi ama eşim ocakta ve bu ay görevde zaten okulda var o yüzden hazirana kadar bekleyip okullar kapanınca gitmeye karar verdik hayırlısı herkes için. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
1 buçuk sene sonra çektirmiş oldumAmiin insallah. Hsg 'yi ne kadar süre sonra cektirdin?
Battan 3-4 gun önce canımH E Elçinim sende kasıklarda batma ne zaman olmuştu ya?
HızlandırmayaKahve ne işe yarıyormuş canım
Günaydın evet bugün pik olmus . Evet erken yum bazi aylar oluyor benim ilk korunmasız ayimda oluyor mutlakaGünaydın kızlar düne göre bu gün daha belirgin çizgi bu ay erken yumurtlama oluyor bu normalmi ki acaba
Anladım canım benimki üşütme heralde :))Battan 3-4 gun önce canım
Bugünden itibaren 2 kaldı kuzum geçen ay 22 ikisinde oldum 28 gün üzerine bu ay şubat olunca kesin olsun dedim 25 inde olmam lazımSenin bata kaç gün var canım ? Bide bolca su içip yapmışsın çıkmaz tabipazartesi güzel haberleri bekliyoruumm inşallah bende olmam
Benim kayın validemde öylee beni ince giyinmiş çorapsız görmesinAy hadi inşallah açıkçası dün 2. ihtimali dusunmemistim hiç aklıma gelmedi hatta kaynvalidemdeydik belli de etmedim yine kızacak ince giyiyon usutuyon diede bugün yine oluyor ağrı da demiyim de iğne batırıp çekiyorlar sanki ara ara
İki üç gün üst üste olan birliktelikte geç boşalıyor ama öbür türlü hemen boşalıyor internetten araştırdım engel değil erken boşalmak gebeliğe ama iknada olmuyor doktora gitmek için benim kocaEnam benimkide erken boşalıyor hiç bilgim yok ama öyle olsa ağrısı olur gibi düşünüyorum ben araştırdımda yumurtalıklarda ağrı vs olurmuş diye baktım üstünde durmadım
Hımm doğru söyledin olabilir bak sen de bekle bencede en iyi sonuç içinŞimdi aklıma geldi .spirali cikarttirmistim biliyorsunuz .spiral varken belki de spiralden dolayı 25 günde bir regl oluyordum.cikarttirdigim için normal düzene girecek belki de .28 güne çıkacak ara. Bugün 25 güne göre regl günüm.ama öbür türlü 3 gubum daha var.
Regl olacağım zaman gazim artar ,kokusu değişir,hatta büyük tuvaletimin de öyle.bugun de ayni şeyi yaşadım..
Ama eşim kahveyle sigarayı aynı anda içiyor engel olmanın vakti gelmişHızlandırmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?