Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sperm hızını artiriyomus canim. Sizde ne sorun vardı
Bizde bir sıkıntı yok. Testlerimiz yapıldı sebepsiz infertilite. Panik atağım var ve tabiki buna bağlı strese dayalı olabilir dedi ama ben atlatamadım bu durumu

Bizde bir sıkıntı yok. Testlerimiz yapıldı sebepsiz infertilite. Panik atağım var ve tabiki buna bağlı strese dayalı olabilir dedi ama ben atlatamadım bu durumu
Hımm o daha zor oluyo dimi sebebi de yok :/ ama en azından olacağını biliyorsun Allahın izniyle.

Hımm o daha zor oluyo dimi sebebi de yok :/ ama en azından olacağını biliyorsun Allahın izniyle.
Evet hem de çok zor her ay bir umut ama yok. Aslında adı sebepsiz değil de nasip canım ama insan bir yandan da bir an önce olsun istiyor. Doktorum HSG den sonra 3 ay gelme olmazsa gelirsin dedi ama eşim ocakta ve bu ay görevde zaten okulda var o yüzden hazirana kadar bekleyip okullar kapanınca gitmeye karar verdik hayırlısı herkes için. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Amiin insallah. Hsg 'yi ne kadar süre sonra cektirdin?

Günaydın kızlar düne göre bu gün daha belirgin çizgi bu ay erken yumurtlama oluyor bu normalmi ki acaba

Eklentiler

• IMG_20190323_082842.webp
    16 KB · Görüntüleme: 27
Benim kayın validemde öylee beni ince giyinmiş çorapsız görmesin

Enam benimkide erken boşalıyor hiç bilgim yok ama öyle olsa ağrısı olur gibi düşünüyorum ben araştırdımda yumurtalıklarda ağrı vs olurmuş diye baktım üstünde durmadım
İki üç gün üst üste olan birliktelikte geç boşalıyor ama öbür türlü hemen boşalıyor internetten araştırdım engel değil erken boşalmak gebeliğe ama iknada olmuyor doktora gitmek için benim koca

Hımm doğru söyledin olabilir bak sen de bekle bencede en iyi sonuç için

Çok şükür gördük minnosumuzuYa tam doktor herşeyi açıklıyor eşimin tansiyonu düştü,heyecanına verdik oturdu Birkaç varsayıma göre kız bebek mi geliyor yoksa dedi Cinsiyetle alakalı ufak bir şey duymak bile heyecanlandırdı,3 hafta sonraya randevu verdi.Kilo al dedi,zayıf gebe mi olucan sen eşimin yanında bunu demeseydi iyiydi,zaten yiyorum neyse 3 hafta sonraki kontrole az birşey alayım
İnşallah aklımdan isim olarak,ismen bilmediklerim burdaki adlarıyla hep geçiyor..En kısa zamanda ve hayırlı bir şekilde mucizeleriniz sizi bulsun canım arkadaşlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…