Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözün aydın canm sağlıcakla büyüsün minik kuzun:)

Benimde adetten önce sarı akıntim olur

Ayyyyy canım benim ya Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Benimki standart hep aynı anca gün içersinde ikinci kez olursa geç oluyor ama doktora gitmeye bi sekilde ikna etmen lazım sonuçta sorun ondada olabilir ama hemen baskı kurma yavaş yavaş benimkinde o sıkıntı yok allaha şükür ama ben biraz daha beklemek istiyorum adamın piskolojisi bozmak istemiyorum belki vakti değildir olursa bide boşu boşuna strese sokmak istemiyorum

Kuzummm maşallaahhh
Kıyamam eşinee yaaa heyecanlanmış
Hep böyle güzel haberlerle çık kuzum o odadan maşallah süphanallah

Benim kayınvalidem evliğimizin ilk haftasından başlamıştı rüyada görmeye

Kaçıncı yılınız acaba eğer olmazsa bende haziranda okullar kapanınca düşünüyorum. 20 ay olmuş olacak erken mi olur
canim ben 6senelik evliyim bi dusuk yasadim ilac tedavisi ile olmustu birdaha yaşamadım bu ay doktor asilama yapalim dedi bilemem 1senelik evli olman lazimmis asilama icinde 23 yas ustu diyordu doktor

Beni merak edenler için söylüyorm dün dr gittim klomen verdi bu ay çatlatma iğnesi olacm 1 yıl aradan snra baklm Allahım nasip edecek mi
Hadi hayirli olsun canim.ins bu ay bebegin seninle olur.klomeni nezmn verdi ve nezmn kontrole gittin

Kuzummm maşallaahhh ♥♥
Kıyamam eşinee yaaa heyecanlanmış
Hep böyle güzel haberlerle çık kuzum o odadan maşallah süphanallah
Çok şükür canımm 3 hafta sonra ölçümler için çağırdı,artık diğer heyecanlı bekleyisimiz şimdiden başladı
Çok teşekkürler canıım,Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ayyyyy canım benim ya Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah ❤
Allah razı olsun canım benim
Canım cinsiyeti kaç hafta da öğrendin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Daha öğrendik sayılmaz gibi canım,doktor birkaç defa kız diye nitelendirdi.Neye göre söyledi bilmiyorum daha minnacık Allah razı olsuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…