- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
Gözün aydın canm sağlıcakla büyüsün minik kuzun:)Çok şükür gördük minnosumuzuYa tam doktor herşeyi açıklıyor eşimin tansiyonu düştü,heyecanına verdik oturdu Birkaç varsayıma göre kız bebek mi geliyor yoksa dedi Cinsiyetle alakalı ufak bir şey duymak bile heyecanlandırdı,3 hafta sonraya randevu verdi.Kilo al dedi,zayıf gebe mi olucan sen eşimin yanında bunu demeseydi iyiydi,zaten yiyorum neyse 3 hafta sonraki kontrole az birşey alayım
İnşallah aklımdan isim olarak,ismen bilmediklerim burdaki adlarıyla hep geçiyor..En kısa zamanda ve hayırlı bir şekilde mucizeleriniz sizi bulsun canım arkadaşlarım..
Canımm çok teşekkür ederim,Allah sana ve isteyen tüm arkadaşlarıma da nasip etsin inşallahGözün aydın canm sağlıcakla büyüsün minik kuzun:)
Canım cinsiyeti kaç hafta da öğrendin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanımm çok teşekkür ederim,Allah sana ve isteyen tüm arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah
Canım bendede tamamen kesilir akıntı, zaten bayadır hiç akıntım yoktu hatta bu ay yumurtlama akıntısına da denk gelmedim. Dün bi kere akşam geldi hafif sarı gibiacaba enfeksiyon mu kaptım yine bide aşırı sıkışıyorum yani tutamıyorum nerdeyse enfeksiyon hamileliği de geciktiriyormuş
Kahve ne işe yarıyormuş canım
Ayyyyy canım benim ya Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahÇok şükür gördük minnosumuzuYa tam doktor herşeyi açıklıyor eşimin tansiyonu düştü,heyecanına verdik oturdu Birkaç varsayıma göre kız bebek mi geliyor yoksa dedi Cinsiyetle alakalı ufak bir şey duymak bile heyecanlandırdı,3 hafta sonraya randevu verdi.Kilo al dedi,zayıf gebe mi olucan sen eşimin yanında bunu demeseydi iyiydi,zaten yiyorum neyse 3 hafta sonraki kontrole az birşey alayım
İnşallah aklımdan isim olarak,ismen bilmediklerim burdaki adlarıyla hep geçiyor..En kısa zamanda ve hayırlı bir şekilde mucizeleriniz sizi bulsun canım arkadaşlarım..
Benim hastalık sıkıntılı geçiyor ya annem ya o çekiyor yazık:) üzülüyo ondan kızıyoBenim kayın validemde öylee beni ince giyinmiş çorapsız görmesin
İki üç gün üst üste olan birliktelikte geç boşalıyor ama öbür türlü hemen boşalıyor internetten araştırdım engel değil erken boşalmak gebeliğe ama iknada olmuyor doktora gitmek için benim koca
Ama eşim kahveyle sigarayı aynı anda içiyor engel olmanın vakti gelmiş
Çok şükür gördük minnosumuzuYa tam doktor herşeyi açıklıyor eşimin tansiyonu düştü,heyecanına verdik oturdu Birkaç varsayıma göre kız bebek mi geliyor yoksa dedi Cinsiyetle alakalı ufak bir şey duymak bile heyecanlandırdı,3 hafta sonraya randevu verdi.Kilo al dedi,zayıf gebe mi olucan sen eşimin yanında bunu demeseydi iyiydi,zaten yiyorum neyse 3 hafta sonraki kontrole az birşey alayım
Oh hadi maşallah allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eyler inşallah canim
Kuzummm maşallaahhhÇok şükür gördük minnosumuzuYa tam doktor herşeyi açıklıyor eşimin tansiyonu düştü,heyecanına verdik oturdu Birkaç varsayıma göre kız bebek mi geliyor yoksa dedi Cinsiyetle alakalı ufak bir şey duymak bile heyecanlandırdı,3 hafta sonraya randevu verdi.Kilo al dedi,zayıf gebe mi olucan sen eşimin yanında bunu demeseydi iyiydi,zaten yiyorum neyse 3 hafta sonraki kontrole az birşey alayım
HımmAmin kuzum hepimizin emegi bosa gitmesin insallah ovitralla gibi bisey adı
Benim kayınvalidem evliğimizin ilk haftasından başlamıştı rüyada görmeyeBenimde kayinvaldem görmüş geçen ay tam adet olacağım gün hafif hafif ağrım giriyo belli etmedimordaydım sabahtan akşama kadar onu kaldırma bunu elleme diyip durdu sonunda dayanamadım anne merak etme yok bişey dedim rüyamda gördüm de bi kız bebek veriyodunuz kucağıma etkilenmisim dedi yazik:)
Oyy benm taze annem sanaa anne olmak çok yakştı Allahm kucagna almayı nasip etsinÇarşamba 49 küsür olan beta bugün 156 küsür çıktısu emojeyi kullanmak nasip oldu. Bu arada selaminaleykum kk ailesi
canim ben 6senelik evliyim bi dusuk yasadim ilac tedavisi ile olmustu birdaha yaşamadım bu ay doktor asilama yapalim dedi bilemem 1senelik evli olman lazimmis asilama icinde 23 yas ustu diyordu doktorKaçıncı yılınız acaba eğer olmazsa bende haziranda okullar kapanınca düşünüyorum. 20 ay olmuş olacak erken mi olur
Tüm anneler bizim için uğraşıyorBenim hastalık sıkıntılı geçiyor ya annem ya o çekiyor yazık:) üzülüyo ondan kızıyo
Hadi hayirli olsun canim.ins bu ay bebegin seninle olur.klomeni nezmn verdi ve nezmn kontrole gittinBeni merak edenler için söylüyorm dün dr gittim klomen verdi bu ay çatlatma iğnesi olacm 1 yıl aradan snra baklm Allahım nasip edecek mi
Çok şükür canımmKuzummm maşallaahhh ♥♥
Kıyamam eşinee yaaa heyecanlanmış
Hep böyle güzel haberlerle çık kuzum o odadan maşallah süphanallah♥
Allah razı olsun canım benimAyyyyy canım benim ya Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah ❤
Daha öğrendik sayılmaz gibi canım,doktor birkaç defa kız diye nitelendirdi.Neye göre söyledi bilmiyorum daha minnacıkCanım cinsiyeti kaç hafta da öğrendin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?