Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin Canım anladım

Bende çocuk nasıl tutunsun bilmiyorum haftaiçi okul ev çocuk kosturuyorum
Haftasonu 8 den beridir temizlik yaptım biraz çocuğu parka götürdüm geldim çamaşırı sereyim bitti isim dedim bir baktim oğlum kusmus onu temizle et.. şimdi uyudu. Az dinleneyim desem uyanmadan yemeği de hazırlayım diyorum yorgunluktan öleceğim bu nasıl hafta sonu

Allah kolaylık versin canım.. bende çocuk yok buna rağmen her şeye yetişirken yoruluyordum,senin çok daha fazlası..haftanın en azından bir gününü kendine ayirsan desem,ama oda çok mumkun olamıyor

Hemen başlayayımmı yanii bittigi gün
Çünkü bazen hemen yumurtlama oluyor hele ilk deniyorsan ovuyu riske atma derim piki görene kadar yap öteki ay daha bilinçli olursun atıyorum 16. Gün pik oldu bidaha ki ay reglden sonra değil de 14. Gün başlarsın 2 gün önceden nolur nolmaz

alçıya aldılar

Ben artık pes ettim valla canıma yazık ev işi bile yapamaz oldum bidaki ay kadın gelcek zaten zorlama bu kadar ayda bikere bile kadın gelse yeter ince temizliğini yapar sende üstten yaparsın yazık valla canımıza çalışıyoruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…