Amin Canım anladımÇok şükür canımm3 hafta sonra ölçümler için çağırdı,artık diğer heyecanlı bekleyisimiz şimdiden başladı
Çok teşekkürler canıım,Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım benim
Daha öğrendik sayılmaz gibi canım,doktor birkaç defa kız diye nitelendirdi.Neye göre söyledi bilmiyorum daha minnacıkAllah razı olsuun
Çanim hiç kullanmadım ovulasyon testi benLollapollosaa kuzum sizlerde yorumlarsınız nasıl yapmak gerek bilgi verin bana
Allah kolaylık versin canım..Bende çocuk nasıl tutunsun bilmiyorum haftaiçi okul ev çocuk kosturuyorum
Haftasonu 8 den beridir temizlik yaptım biraz çocuğu parka götürdüm geldim çamaşırı sereyim bitti isim dedim bir baktim oğlum kusmus onu temizle et.. şimdi uyudu. Az dinleneyim desem uyanmadan yemeği de hazırlayım diyorum yorgunluktan öleceğim bu nasıl hafta sonu
Hadi hayırlısı inşallah olmazsın canımBugünden itibaren 2 kaldı kuzum geçen ay 22 ikisinde oldum 28 gün üzerine bu ay şubat olunca kesin olsun dedim 25 inde olmam lazım☺
Amin kuzum RABBIM razı olsun darısı çokça yakın vakitte sana inş kuzum ama nolur önceliğin kendin olsun tmm mi üzülme sakinOyy benm taze annem sanaa anne olmak çok yakştı Allahm kucagna almayı nasip etsin
Hayırlısi olsun hakkında kuzum stres yapmaBeni merak edenler için söylüyorm dün dr gittim klomen verdi bu ay çatlatma iğnesi olacm 1 yıl aradan snra baklm Allahım nasip edecek mi
Regl biter bitmez yap benceH E morcivertkedi dvtb T Tosbikellim kızlar ovu testi aldım bu ay ovu testi deniycem yorumlaması sizlere kalmış olacak adetimbitince nezaman başlamam bana biraz bilgi verirmisiniz
Hemen başlayayımmı yanii bittigi günRegl biter bitmez yap bence
Regl bitti gusulHemen başlayayımmı yanii bittigi gün
Çünkü bazen hemen yumurtlama oluyor hele ilk deniyorsan ovuyu riske atma derim piki görene kadar yap öteki ay daha bilinçli olursun atıyorum 16. Gün pik oldu bidaha ki ay reglden sonra değil de 14. Gün başlarsın 2 gün önceden nolur nolmazHemen başlayayımmı yanii bittigi gün
alçıya aldılarKuzum benım gögüsler bat geçince ağrıdı ona bişey diyemme ama kasık ağrım vardı her iki gebeliğimde de normalde ben hiç böyle bir ağrı yaşamazdım .
Ahh kuzummm nasılsınn Allahım koruusn ?? Nazara geldin kuzumm yaaaa
Aslında iyi gibiyim ama kusmam devam ediyor canım bişeyler istemeye başladı buna şükğr ediyorum :)
Kuzum benım randevum çarşambanedemistimkibenn in yarın ona yazdım ama yanlıl anlaşıldım
Beni merak edenler için söylüyorm dün dr gittim klomen verdi bu ay çatlatma iğnesi olacm 1 yıl aradan snra baklm Allahım nasip edecek mi
Ben regl bittikten hemen sonra başlıyırdum canım :)H E morcivertkedi dvtb T Tosbikellim kızlar ovu testi aldım bu ay ovu testi deniycem yorumlaması sizlere kalmış olacak adetimbitince nezaman başlamam bana biraz bilgi verirmisiniz
Ahhh canım yaaaa inanmıyoru tüüühhhh :/ kırık mı ?alçıya aldılar
Aminnn kuzmmmInşallah vaktidir ve bekletmeden gelir bebişin
Bende çocuk nasıl tutunsun bilmiyorum haftaiçi okul ev çocuk kosturuyorum
Haftasonu 8 den beridir temizlik yaptım biraz çocuğu parka götürdüm geldim çamaşırı sereyim bitti isim dedim bir baktim oğlum kusmus onu temizle et.. şimdi uyudu. Az dinleneyim desem uyanmadan yemeği de hazırlayım diyorum yorgunluktan öleceğim bu nasıl hafta sonu
İnşallah canım benim çok istiyorumHadi hayırlısı inşallah olmazsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?