- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
Tammam kuzmm aradaa ne yapaymda kendimee geleym önerirlerini alrmmm kuzmm sendenAmin kuzum RABBIM razı olsun darısı çokça yakın vakitte sana inş kuzum ama nolur önceliğin kendin olsun tmm mi üzülme sakin
Çatlamışsın canım .Vedalasamadik bir türlübari geceyi degenlendiriyim kızlar hala yumurtanın etkisi gecmemismi oluyor bilginiz varmı
kırığa benzemiyo ama film çekmeden de bişey anlamayız dedi her ihtimale karşı aldılar alçıyaAhhh canım yaaaa inanmıyoru tüüühhhh :/ kırık mı ?
6oluyor geneldeRegl bitti gusulertesi gün başla dongun kac gun
Ben regl bittikten hemen sonra başlıyırdum canım :)
Bende çok vardı sen istersen 10. Gün falan başlıyabılırsın
Çatlamışsın canım .
Pikten sonra azcık silik bile çatlmaışsın demek oluyor .
Yanı bundan sonrası bırlıktelıklerınız keyfi olsun.
Kuzum bekle bakalım belki gelir yaa buay 28 çekti ya değişim olurKızlar dayanamadım yine test yaptım
Sonuç negatif
Bugün bat gunuydu
Ya da 3 gün sonra
Sanırım bu ay gelmedi benim bebiş
Tamamen silinmez ki . 2. Çizgi hep silik çıkarr .3.gün tamamen siliniyormu yoksa böyle mi kalıyor adete kadar
Aynen öyle canm hayırlısıyla dogsunda işe gitmesen bile evde yorgunluk artıyor. Yarına iş birakmiyim bari o gün dinleneyim diyorum mümkün olursaAllah kolaylık versin canım..bende çocuk yok buna rağmen her şeye yetişirken yoruluyordum,senin çok daha fazlası..haftanın en azından bir gününü kendine ayirsan desem,ama oda çok mumkun olamıyor
Seninki en iyisi canm ama Ayy dayanamiyorum ev öyle dağılıyor ki sabah gözümü açtım dayanamadım başladım kalkıp yemek yapayım dedim ohh uyuyakalmışım canıma değsinBen artık pes ettim valla canıma yazık ev işi bile yapamaz oldum bidaki ay kadın gelcek zaten zorlama bu kadar ayda bikere bile kadın gelse yeter ince temizliğini yapar sende üstten yaparsın yazık valla canımıza çalışıyoruz zaten
Benimkide bugün böyleydi artık çocuk icin yapmana gerek kalmadı kuzum şimdi kısmetse tutunma zamanlarıVedalasamadik bir türlübari geceyi degenlendiriyim kızlar hala yumurtanın etkisi gecmemismi oluyor bilginiz varmı
Tamamen silinmez ki . 2. Çizgi hep silik çıkarr .
Çünkü vucütte lh hormonu hep vardır ..
gebelik durumlarında regle yakın tekrat koyulaşıyor burda benımkını görmüştük
Benimkide bugün böyleydi artık çocuk icin yapmana gerek kalmadı kuzum şimdi kısmetse tutunma zamanları
Ben bunu duymamıştım ama bundan sonra bende aynısını diyeceğim tabikiBenimkide öyle ama ben izin vermiyorum artık ıliskiden sonra iç diyorum sigaranı
Seninki en iyisi canm ama Ayy dayanamiyorum ev öyle dağılıyor ki sabah gözümü açtım dayanamadım başladım kalkıp yemek yapayım dedim ohh uyuyakalmışım canıma değsin
Hazirana kadar gitmeyi düşünmüyorum gitmeyi canım ilçede görev yapıyorum merkeze gidip gelmek zor oluyor haziran da ne önerirse onu yaparım hayırlısı artıkcanim ben 6senelik evliyim bi dusuk yasadim ilac tedavisi ile olmustu birdaha yaşamadım bu ay doktor asilama yapalim dedi bilemem 1senelik evli olman lazimmis asilama icinde 23 yas ustu diyordu doktor
Sana öyle alışmışlar ondandırEheheh evde oldummu bende öyleyim erkenden kalkar temizlik girişirim ama bu aralar bir üşengeçlik allah'ım millet evimi gordumu çok temizdin diyor halbuki duzenliyim sadece öyle ince temizlik yapmam sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?