Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vedalasamadik bir türlü bari geceyi degenlendiriyim kızlar hala yumurtanın etkisi gecmemismi oluyor bilginiz varmı

Eklentiler

• 20190323_151635.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 34
Amin kuzum RABBIM razı olsun darısı çokça yakın vakitte sana inş kuzum ama nolur önceliğin kendin olsun tmm mi üzülme sakin
Tammam kuzmm aradaa ne yapaymda kendimee geleym önerirlerini alrmmm kuzmm senden

Allah kolaylık versin canım.. bende çocuk yok buna rağmen her şeye yetişirken yoruluyordum,senin çok daha fazlası..haftanın en azından bir gününü kendine ayirsan desem,ama oda çok mumkun olamıyor
Aynen öyle canm hayırlısıyla dogsunda işe gitmesen bile evde yorgunluk artıyor. Yarına iş birakmiyim bari o gün dinleneyim diyorum mümkün olursa

Kızlar akşam ben bi kaç bardak su içip sıkıştırdım kendimi öyle test yaptım negatif çıktı bata da 2 var çoğu kişi normaldir negatifliği dedi sabah ilk idrarla olması lazımmış siz ne diyorsunuz

Seninki en iyisi canm ama Ayy dayanamiyorum ev öyle dağılıyor ki sabah gözümü açtım dayanamadım başladım kalkıp yemek yapayım dedim ohh uyuyakalmışım canıma değsin

Tamamen silinmez ki . 2. Çizgi hep silik çıkarr .
Çünkü vucütte lh hormonu hep vardır ..
gebelik durumlarında regle yakın tekrat koyulaşıyor burda benımkını görmüştük

He iyi ozaman bende saf gibi bekliyorum ınşallah bizede görmek nasip olur

Seninki en iyisi canm ama Ayy dayanamiyorum ev öyle dağılıyor ki sabah gözümü açtım dayanamadım başladım kalkıp yemek yapayım dedim ohh uyuyakalmışım canıma değsin

Eheheh evde oldummu bende öyleyim erkenden kalkar temizlik girişirim ama bu aralar bir üşengeçlik allah'ım millet evimi gordumu çok temizdin diyor halbuki duzenliyim sadece öyle ince temizlik yapmam sürekli

canim ben 6senelik evliyim bi dusuk yasadim ilac tedavisi ile olmustu birdaha yaşamadım bu ay doktor asilama yapalim dedi bilemem 1senelik evli olman lazimmis asilama icinde 23 yas ustu diyordu doktor
Hazirana kadar gitmeyi düşünmüyorum gitmeyi canım ilçede görev yapıyorum merkeze gidip gelmek zor oluyor haziran da ne önerirse onu yaparım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…