Hiçbir zaman tamamen gitmez ki bu çizgi silikleştiği zaman çatlamış demektirVedalasamadik bir türlübari geceyi degenlendiriyim kızlar hala yumurtanın etkisi gecmemismi oluyor bilginiz varmı
Bizde dha 7 aydır evliyiz 1 sene olsun olmazsa gideriz diyo mesela yumurtlama günü 4 gün üst üste oldu fark oldu yani ertesi günleri ondan benimde aklıma takıldı bi kaç ay daha deneyelim bakalım oda olmazsa zorla gönderirim artıkBenimki standart hep aynı anca gün içersinde ikinci kez olursa geç oluyor ama doktora gitmeye bi sekilde ikna etmen lazım sonuçta sorun ondada olabilir ama hemen baskı kurma yavaş yavaş benimkinde o sıkıntı yok allaha şükür ama ben biraz daha beklemek istiyorum adamın piskolojisi bozmak istemiyorum belki vakti değildir olursa bide boşu boşuna strese sokmak istemiyorum
insallah canim hakkinda. hayirlisi insallah hazirana kadar kendiliğinden gebe kalirsinHazirana kadar gitmeyi düşünmüyorum gitmeyi canım ilçede görev yapıyorum merkeze gidip gelmek zor oluyor haziran da ne önerirse onu yaparım hayırlısı artık
Bilimsel bir dayanagi yok benceKızlar akşam ben bi kaç bardak su içip sıkıştırdım kendimi öyle test yaptım negatif çıktı bata da 2 var çoğu kişi normaldir negatifliği dedi sabah ilk idrarla olması lazımmış siz ne diyorsunuz
Gözün aydın Hayırlı olsun Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza olur inşallah AminnnÇok şükür gördük minnosumuzuYa tam doktor herşeyi açıklıyor eşimin tansiyonu düştü,heyecanına verdik oturdu Birkaç varsayıma göre kız bebek mi geliyor yoksa dedi Cinsiyetle alakalı ufak bir şey duymak bile heyecanlandırdı,3 hafta sonraya randevu verdi.Kilo al dedi,zayıf gebe mi olucan sen eşimin yanında bunu demeseydi iyiydi,zaten yiyorum neyse 3 hafta sonraki kontrole az birşey alayım
İnşallah aklımdan isim olarak,ismen bilmediklerim burdaki adlarıyla hep geçiyor..En kısa zamanda ve hayırlı bir şekilde mucizeleriniz sizi bulsun canım arkadaşlarım..
Elimizden geleni yaparız canımH E @morcivertkedi dvtb @Aysegul239 kızlar ovu testi aldım bu ay ovu testi deniycem yorumlaması sizlere kalmış olacak adetimbitince nezaman başlamam bana biraz bilgi verirmisiniz
Selam cnm batin geldi var mi biseyler yazmani bekledim hepGözün aydın Hayırlı olsun Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza olur inşallah Aminnn
Geçmiş olsun canımalçıya aldılar
İnşallah guzel haberler alırızElimizden geleni yaparız canım
Selam canım yok sabah ki testim negatif hayırlısı bakalımSelam cnm batin geldi var mi biseyler yazmani bekledim hep
Sağlık olsun cnm bidaha ki ay beraber bekleriz Rabbim tez zamanda saglikli nasip etsin sana insallahSelam canım yok sabah ki testim negatif hayırlısı bakalım
Aminnn inşallah canım benim inşallahSağlık olsun cnm bidaha ki ay beraber bekleriz Rabbim tez zamanda saglikli nasip etsin sana insallah
Düzensiz oluyorsa kestirmek zorHala regl olmadım
Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Herhalde artık 28 günde 1 e donecek
Canım tekrar test yaptın mı ?Hala regl olmadım
Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Herhalde artık 28 günde 1 e donecek
Evet bugün öğleden sonra yaptımCanım tekrar test yaptın mı ?
Son iki aydır 25 günde 1 oluyorduDüzensiz oluyorsa kestirmek zor
Bekleyin bakalım hayırlısıyla
:)Son iki aydır 25 günde 1 oluyordu
Bu ay da öyle olur sandım :)
Canim neden hemen umutsuzluga kapildin sanki eskiden bu ovulasyon testi mi vardi insallah Rabbim nasip eder tek iliskiyle hamile kalan bir suru insan varEvet ilk defa kullandım canim gece değerlendiremedim olacağı varsa olur diyorum yapasım gelmiyor iki aydır catladiktan sonra bende tik yok bakalım belkide zamanı değil bu ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?