Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız her hafta cam kapımı silinir yıpratma o kdr kendini
Ben 2 ayda bir falan cam siliyom

Kızlar iyi akşamlar diğer sayfaları okuyamadım test yapan varmı bişi kaçırmak istemem
Bende yumurtlama dönemini sonuna kdr değerlendiriyorum arap atı gibi sonradan açıldım
Persembe cuma değerlendirdik bugunde belki olur
Pazar yumurtlama gösteriyor bakalımmm denk getirebilcekmiyiz:)

Ya kızlar cahillik başa bela ya kadın çok bebeği olsun istiyor her seferinde ilişki oluşuyor ama bebiiş olmuyor. Bu adam meğer kondom kullanıyormuş kadin yeni anlamış artık bende istemiyorum diyor

Değerlendirin bence bugünü de yumurtlama yarinsa :)

Ayy ne kadar güzel bir duygu canım inşallah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin Rabbim hepimize dua et ne olur gebelerin duası kabul olurmuş

Arkadaşlar 11. De dr.a gittim 3 tane olgunlaşmış yumurtam varmış bu testlerde 11. Günden itibaren yapıldı bu arada ateşimide ölçüyorum 4 gündür 36.1° şimdi yumurtam çatladımı çatlamadımı bilmiyorum

Eklentiler

• 20190323_235734.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 26
Ben hicbir bilgiyi birbiriyle bagdastiramadim testler pik degil ama siliklesmis en sonuncu diğerlerine göre.
Ateşinin yükselmesi lazımdi çatladıysa. Aynı saatte uykudan uyanınca yapiyorsunuz dimi

Vedalasamadik bir türlü bari geceyi degenlendiriyim kızlar hala yumurtanın etkisi gecmemismi oluyor bilginiz varmı
Benim bildiğim canım siliklesmeye başlayınca artık çatlamış oluyor ve 24 saat sonra ya kadar kalıyor yumurta ve sonra lh vücutta çok az salgılanır mış her zaman yani t hep silik çıkar testte onemli olan koyuluğu yakalayıp ertesi güne kadar değerlendirmek diye biliyorum sende degerlendirdin çok şükür bundan sonra si hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…