Kız her hafta cam kapımı silinir yıpratma o kdr kendiniHahahah :)) Bahar gelince gerçekten hevesleniyo kuzum insan. Sen çalışan olunca zorlanirsin belki yavaş yavaş yap bi anda yüklenme:) ben her çarşamba camlar kapılar halılar koltuklar silerim perdeleri atarım dolapların içlerini silerim 2 haftada bir de duvarı moplarımgeri kalan 6 günün 6 sında da süpür sil toz al lavabo tuvalet :))
Sabir yükün büyük bir kısmı inşallah geç olsun güç olmasın umarım bir iki güne çift çizgi gelirEvet bugün öğleden sonra yaptım
Silik bir çizgi aradım.o da yok
Regl baslitcaksa da başlasa bari
Umudu keserdim.
Kafa dağıtacak sana iyi gelecek şeyler yap kendinle konuşacak kkadar umutsuz hissetme kendini hep bi uğraşın olsunTammam kuzmm aradaa ne yapaymda kendimee geleym önerirlerini alrmmm kuzmm senden ❤
7. Gün başlarsın cnm ovuuya kaç gunde bir oluyorsun6oluyor genelde
Değerlendirin bence bugünü de yumurtlama yarinsa :)Kızlar iyi akşamlar diğer sayfaları okuyamadım test yapan varmı bişi kaçırmak istemem
Bende yumurtlama dönemini sonuna kdr değerlendiriyorum arap atı gibi sonradan açıldım
Persembe cuma değerlendirdik bugunde belki olur
Pazar yumurtlama gösteriyor bakalımmm denk getirebilcekmiyiz:)
Sağolun desteginiz için inşallah dediğiniz gibi olur :)Sabir yükün büyük bir kısmı inşallah geç olsun güç olmasın umarım bir iki güne çift çizgi gelir
Camlarımı en son 1 yıl önce sildimKız her hafta cam kapımı silinir yıpratma o kdr kendini
Ben 2 ayda bir falan cam siliyom
Öyle olsunn balummmKafa dağıtacak sana iyi gelecek şeyler yap kendinle konuşacak kkadar umutsuz hissetme kendini hep bi uğraşın olsun
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsininsallah canim hakkinda. hayirlisi insallah hazirana kadar kendiliğinden gebe kalirsin
reglin düzenliyse adetin 10. günü başlasan yeterli benceH E morcivertkedi @dvtb T Tosbikellim kızlar ovu testi aldım bu ay ovu testi deniycem yorumlaması sizlere kalmış olacak adetimbitince nezaman başlamam bana biraz bilgi verirmisiniz
aminnn rabbim gonlumuzdekini yasamayi nasip etsinİnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin
Adetin duzenliyse adetten 1hafta sonra başlarsan 2. Hafta testlerinde yakalarsın inşallah canm hayırlı gelsin testlerin şimdidenH E morcivertkedi @dvtb T Tosbikellim kızlar ovu testi aldım bu ay ovu testi deniycem yorumlaması sizlere kalmış olacak adetimbitince nezaman başlamam bana biraz bilgi verirmisiniz
Ayy ne kadar güzel bir duygu canım inşallah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin Rabbim hepimize dua et ne olur gebelerin duası kabul olurmuşÇok şükür gördük minnosumuzuYa tam doktor herşeyi açıklıyor eşimin tansiyonu düştü,heyecanına verdik oturdu Birkaç varsayıma göre kız bebek mi geliyor yoksa dedi Cinsiyetle alakalı ufak bir şey duymak bile heyecanlandırdı,3 hafta sonraya randevu verdi.Kilo al dedi,zayıf gebe mi olucan sen eşimin yanında bunu demeseydi iyiydi,zaten yiyorum neyse 3 hafta sonraki kontrole az birşey alayım
İnşallah aklımdan isim olarak,ismen bilmediklerim burdaki adlarıyla hep geçiyor..En kısa zamanda ve hayırlı bir şekilde mucizeleriniz sizi bulsun canım arkadaşlarım..
Çok geçmiş olsun canım ya bu halde Allah şifa versin inşallahalçıya aldılar
Ben hicbir bilgiyi birbiriyle bagdastiramadim testler pik degil ama siliklesmis en sonuncu diğerlerine göre.Arkadaşlar 11. De dr.a gittim 3 tane olgunlaşmış yumurtam varmış bu testlerde 11. Günden itibaren yapıldı bu arada ateşimide ölçüyorum 4 gündür 36.1° şimdi yumurtam çatladımı çatlamadımı bilmiyorum
Benim bildiğim canım siliklesmeye başlayınca artık çatlamış oluyor ve 24 saat sonra ya kadar kalıyor yumurta ve sonra lh vücutta çok az salgılanır mış her zaman yani t hep silik çıkar testte onemli olan koyuluğu yakalayıp ertesi güne kadar değerlendirmek diye biliyorum sende degerlendirdin çok şükür bundan sonra si hayırlısı inşallahVedalasamadik bir türlübari geceyi degenlendiriyim kızlar hala yumurtanın etkisi gecmemismi oluyor bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?