- 23 Mart 2019
- 1.005
- 1.896
- 83
- 38
Aynen aynı saatte yapıyorumBen hicbir bilgiyi birbiriyle bagdastiramadim testler pik degil ama siliklesmis en sonuncu diğerlerine göre.
Ateşinin yükselmesi lazımdi çatladıysa. Aynı saatte uykudan uyanınca yapiyorsunuz dimi
İnşaAllahh canım Hoşgeldnn iyi gelir burası inşaAllahArkadaşlar merhaba bende bugün üye oldum umarım burdan hepimiz hamiş çıkarız
Teşekkür ederim canım hoşbuldumİnşaAllahh canım Hoşgeldnn iyi gelir burası inşaAllah
Bazende buraya Çok takılmaktan Psikolojikmen Kaçanlar oluyor Bende düşünmüyor değilimTeşekkür ederim canım hoşbulduminşaAllah hepimize iyi gelecek
Hmm evet genelde 27 28 29 gün olarak degişir doktor normal demiştireglin düzenliyse adetin 10. günü başlasan yeterli bence
27 28 29günde bir degişiyor ama genelde 287. Gün başlarsın cnm ovuuya kaç gunde bir oluyorsun
Aminn inşallahhhhhhhAdetin duzenliyse adetten 1hafta sonra başlarsan 2. Hafta testlerinde yakalarsın inşallah canm hayırlı gelsin testlerin şimdiden
Ben daha yeni geldim kaçmak için çok erkenBazende buraya Çok takılmaktan Psikolojikmen Kaçanlar oluyor Bende düşünmüyor değilim
Elbette ÖyleeBen daha yeni geldim kaçmak için çok erken
Evet daha yolun çok başındayımElbette ÖyleeDahaa başlardasnn
Benim 1 yıldır silinmeyen camımla 2 hafta önce sildiğim camım aynı rezalette olduğu için cam silme işini bıraktım. 2 haftada aynı olan şeyi neden sileyim ki? Cadde kenarında oturuyoruz, bildiğin çamur oluyor silerken camlar.. Şööööyle yaz gelsin sıcak vursun cam kapı açılsın o zaman silerim ben artık..Camlarımı en son 1 yıl önce sildim
Hoş geldin canım :)Arkadaşlar merhaba bende bugün üye oldum umarım burdan hepimiz hamiş çıkarız
Hoşbuldum canımHoş geldin canım :)
Ben bunu duymamıştım ama bundan sonra bende aynısını diyeceğim tabiki
Ivıt ogrendim hayırlısı artıkHiçbir zaman tamamen gitmez ki bu çizgi silikleştiği zaman çatlamış demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?