- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Bizde d
Bizde dha 7 aydır evliyiz 1 sene olsun olmazsa gideriz diyo mesela yumurtlama günü 4 gün üst üste oldu fark oldu yani ertesi günleri ondan benimde aklıma takıldı bi kaç ay daha deneyelim bakalım oda olmazsa zorla gönderirim artık
Ben İstanbul'dayım. Anadolu yakasında.. Sanırım İstanbul Avrupa yakasından epey kişi vardı.Belki aynı şehirden çıkar arkadaş oluruz hepimiz ismini şehrini yazsa ya bizede konu olur hem
Ben burdaymmYahu ben ne zaman vakit bulup gelsem herkes kapı duvar..Gece kuşları lazım bizim bu gruba
Bursadan da varmıdır acabaBen İstanbul'dayım. Anadolu yakasında.. Sanırım İstanbul Avrupa yakasından epey kişi vardı.
Bursa'dan katılmayı çok isterdim şahsenBursadan da varmıdır acabaismim Elif bu arada
Diğerlerinin içi geçmiş yahuuuBen burdaymmgece kuşu olarak
Aman yok, İstanbul'u sevmiyorum ben.. Bursa varken İstanbul da neymiş? Memleketim de Sakarya bu arada..Bende istanbuldan
Sakaryanın gözünü seveyimAman yok, İstanbul'u sevmiyorum ben.. Bursa varken İstanbul da neymiş? Memleketim de Sakarya bu arada..
Diğerlerinin içi geçmiş yahuuu
Şaka şaka.. Hamişlere zaten lafım yok, onlar uyusun bebişleriyle.. Diğerleri de kesin iş üstündedirler
İçimiz geçer deHahaha Vallaa doğru dedin Acaba diyorm bizde gebe kaldığımızda böyle içimiz geçer mi vallaa istermm aaa
İşimizi istesekte geçiremiyoz kiİçimiz geçer deönce işimizi geçirmeyelim
Valla yorgun koca uyurİşimizi istesekte geçiremiyoz kikocalar saolsn fırsat vermiyorlar
Canim neden hemen umutsuzluga kapildin sanki eskiden bu ovulasyon testi mi vardi insallah Rabbim nasip eder tek iliskiyle hamile kalan bir suru insan var
Benim bildiğim canım siliklesmeye başlayınca artık çatlamış oluyor ve 24 saat sonra ya kadar kalıyor yumurta ve sonra lh vücutta çok az salgılanır mış her zaman yani t hep silik çıkar testte onemli olan koyuluğu yakalayıp ertesi güne kadar değerlendirmek diye biliyorum sende degerlendirdin çok şükür bundan sonra si hayırlısı inşallah
Belki aynı şehirden çıkar arkadaş oluruz hepimiz ismini şehrini yazsa ya bizede konu olur hem
Diğerlerinin içi geçmiş yahuuu
Şaka şaka.. Hamişlere zaten lafım yok, onlar uyusun bebişleriyle.. Diğerleri de kesin iş üstündedirler
Aman yok, İstanbul'u sevmiyorum ben.. Bursa varken İstanbul da neymiş? Memleketim de Sakarya bu arada..
Az önce halettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?