- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Bizim kına var düğün evindeyizSabah 9 da hazır olcaz gelin almaya gidicez ama saat gece 1 buçuk kimsenin umrunda değil
Benim de 26.gunBugün 28.günüm hala olmadımkasıklarımda gaz sancısı var bu genelde yumurtlama dönemlerimde olan bi ağrıya benziyor aşırı dercede gaz problemim var adet ağrım şimdilik yok evet her gün bir belirti arayan ben:) kasıklarda baskı ve gaz sancısı gibi bişey ? Belirti olabilir mi
5 te uyusa bile insan zink diye kalkar
Benim de catlama gunu kesindi 5 ay olmadi cok sukur altinda hicbirsey de yoktu zamani gelince Rabbim nasip ediyor insallah tez zaman da nasip ederYok cnm ovi testiyle alakali değil böyle kesinlestirmis oldum zamanında çatlıyor zaten ama tutmuyor ya altından bise çıkcak yada daha zamanı var bakalım bekleyip gorecez
Bunlar kaldıkça bu hale gelmiş canım henüz çatlamamış yapmaya devam et bi iki güne koyulaşırKızlar daha önce yazdım ama çokta cvp veren olmadı 11.gün dr.a gittim 3 tane olgunlaşmış yumurtam varmış dr. 3 günü değerlendirin dedi bu arada ovu. Testi yaptım hem ateş ölçtüm ama yumurtalarım çatladımı çatlamadımı anayamadım.
Aynen yaz gelsin silinir benımkilerde . Bizim yerde de yan tarafta inşaat oldugu için siliyorum ertesi gün batıyıdu .Benim 1 yıldır silinmeyen camımla 2 hafta önce sildiğim camım aynı rezalette olduğu için cam silme işini bıraktım. 2 haftada aynı olan şeyi neden sileyim ki? Cadde kenarında oturuyoruz, bildiğin çamur oluyor silerken camlar.. Şööööyle yaz gelsin sıcak vursun cam kapı açılsın o zaman silerim ben artık..
Benimkiler de Ekim'den beri silinmediAynen yaz gelsin silinir benımkilerde . Bizim yerde de yan tarafta inşaat oldugu için siliyorum ertesi gün batıyıdu .
Bende bıraktım artık silme işini
Aman yokk kız benım öyle çamurlu değil . Sadece tozluBenimkiler de Ekim'den beri silinmedi
Çamurdan hiçbir şey gözükmüyor
İzmir'deyim benAman yokk kız benım öyle çamurlu değil . Sadece tozlu
Geöen yapmur yağdıgında temizlemiş sağolsun
Amannn boşverr yaaaa yılda 1 kere yeterİzmir'deyim ben
Sürekli cçöl tozu yağıyor.yagmur da temizlemiyor
Teşekkürler canımBunlar kaldıkça bu hale gelmiş canım henüz çatlamamış yapmaya devam et bi iki güne koyulaşır
Ne hedefi bu kuzum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?