Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün 28.günüm hala olmadım kasıklarımda gaz sancısı var bu genelde yumurtlama dönemlerimde olan bi ağrıya benziyor aşırı dercede gaz problemim var adet ağrım şimdilik yok evet her gün bir belirti arayan ben:) kasıklarda baskı ve gaz sancısı gibi bişey ? Belirti olabilir mi

Benim de 26.gun
Son iki aya göre 1 gün gecikti
Dünkü test komple negatif
Karnım kocaman sis ,gaz bende de var
Bu adet öncesinde olur bende ama erken gebelik belirtilerinde de var
Ne yorum yapsam bilemedim
Belirtilerimiz ve günlerimiz yakın inşallah vardır ikimizde de

Yok cnm ovi testiyle alakali değil böyle kesinlestirmis oldum zamanında çatlıyor zaten ama tutmuyor ya altından bise çıkcak yada daha zamanı var bakalım bekleyip gorecez
Benim de catlama gunu kesindi 5 ay olmadi cok sukur altinda hicbirsey de yoktu zamani gelince Rabbim nasip ediyor insallah tez zaman da nasip eder

Kızlar daha önce yazdım ama çokta cvp veren olmadı 11.gün dr.a gittim 3 tane olgunlaşmış yumurtam varmış dr. 3 günü değerlendirin dedi bu arada ovu. Testi yaptım hem ateş ölçtüm ama yumurtalarım çatladımı çatlamadımı anayamadım.

Eklentiler

• 20190323_235734.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20190324-093100.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 25
Bunlar kaldıkça bu hale gelmiş canım henüz çatlamamış yapmaya devam et bi iki güne koyulaşır

Aynen yaz gelsin silinir benımkilerde . Bizim yerde de yan tarafta inşaat oldugu için siliyorum ertesi gün batıyıdu .
Bende bıraktım artık silme işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…