Doktor kontrolNe hedefi bu kuzum ?
Cok guzel bekleyişler bunlar :)ilk zamanlar hiç geçmiyor günler.ama sonra daha hızlı geçiyor sanki
Aynen hiç geçmiyor gibi geliyo ama ne ara 9+4 olduk şaşırıyorumCok guzel bekleyişler bunlar :)ilk zamanlar hiç geçmiyor günler.ama sonra daha hızlı geçiyor sanki ☺☺
Benim de 26.gun
Son iki aya göre 1 gün gecikti
Dünkü test komple negatif
Karnım kocaman sis ,gaz bende de var
Bu adet öncesinde olur bende ama erken gebelik belirtilerinde de var
Ne yorum yapsam bilemedim
Belirtilerimiz ve günlerimiz yakın inşallah vardır ikimizde de
Ben de sana yazavqktim gelen giden var mı diye :)İnşallah canım senin adet ağrın falan varmı ? Bende yaptım test geçen pazartesi bide 3 gün önce falan da yaptım ikisi de n3gatif çıktıbenim şimdilik adet ağrım yok :) normalde 24 25 de oluyorum aslında ama iki aydır gecikiyor o yüzden geçen ay kü günümü heaplıyorum ona göre yarın olmam lazım inşallah olmayız
Takıntılık biraz benim :)Kız her hafta cam kapımı silinir yıpratma o kdr kendini
Ben 2 ayda bir falan cam siliyom
Kuzm kaçncı günündesinnn gebwlik olablr miH E canim ben anlamadım be oluyor piki beraber gördük silindi 3 gün boyunca silikti şimdi neden böyle
Ben de sana yazavqktim gelen giden var mı diye :)
Bugün belim ağrıyor ara ara,şişkinlik ve gaz var ,adet ağrısı gibi bir ağrım yok ama ara ara batma hissi oluyor.
Bugün de olmazsan test yapacak mısın ?
Ben en son dün yaptığım için yapmam bugün.
Regl den bir iki gün önce leke gibi gelir benim o da yok...
Sanırım çok beklentiye girdim diye vücudum bana oyun oynutir
Akıntı bende de varCanım bendede henüz ağrı yok ama hafif akıntım var ya üşüttüm yada inşallahben iki kere yaptım ya diyorum biraz daha geçsin belki kan veirrim olmazsam (ilk kez )
Sen yapıcak mısın ?
Ya iki aydır gecikiyor ya diyorum acaba mı acaba mıbu ay 30 günü geçsin ondan sonra artık ya nasip
Valla bilmşyorum canım tekrar pik olmus . Değerlendirmeye devam edinH E canim ben anlamadım be oluyor piki beraber gördük silindi 3 gün boyunca silikti şimdi neden böyle
Kuzm kaçncı günündesinnn gebwlik olablr mi
Zeybltaslan canım pik olmuş silinmiş sonra tekrar mi pik oldu dedin? Kaç gün sonra tekrar pik oldu bide nedeni ne ki bende merak ettim
Akıntı bende de var
Hatta dün disarfaydik islakligi hissedince regl oldim sandim ama olmamış şükür :)
Benim bugün daha 26 gunum Sat tan sonra
Valla bilmşyorum canım tekrar pik olmus . Değerlendirmeye devam edin
Soğuk benimkiler de aama çorap yok ayağımdaBide ayaklarım buz gibi asla ısınmıyorsenin nasıl
Ayaklar çok önemli sıkı giyinmek lazımSoğuk benimkiler de aama çorap yok ayağımdasıkıntı basıyor çorap giyince
Canm niye böyle belirgin pik olmus anlamadim döllenme yerleşme icin de erken daha ama inşallah ondan sebeptir . Belki başka yum vardı oda mi çatladı acaba7 martta adet oldum tam günümde piki gördüm çatladı hatta silindi ama ben iyce silinmesi görmek için devam ediyordum testlere sabah kalan wc ye gittim 11 gibi tekrar gittim ama hiçbir şekilde bise içmedim yemedimde 12 'de testi yaptım baktim ikinci çizgi hemen belirdi kahvaltı hazırlarken unuttum ben saat 1 gibi baktım galiba o ara resmini çekip attım testi yaptıktan sonra bi şişe su ictim belkide fazla şu icip yaptım halde yine belirgin adetle beraber 17.günüm
Canım benim,inşallah..Gözün aydın Hayırlı olsun Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza olur inşallah Aminnn
Allah en tez ve hayırlı zamanda seninde güzel haberini duymayı bize nasip etsin inşallahAyy ne kadar güzel bir duygu canım inşallah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin Rabbim hepimize dua et ne olur gebelerin duası kabul olurmuş ☺❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?