- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Aaa neresinden çok bilirim sanki adapazarı ni biliyorum sadece her yaz mutlaka giderim bi hafta dahi olsa
Senin bat ne zamandı?Ben daha adet olmadım kızlar test yaptım tertemiz negatif kimyasal gebelik sonrasında adet gecikiyor mu acaba
Bugün canım ama zerre adet belirtisi yok tuhaf normalde göğüslerim şişerdi karnım belim ağrırdı hiç bi şey yok şu anSenin bat ne zamandı?
Bir test yap varsaBugün canım ama zerre adet belirtisi yok tuhaf normalde göğüslerim şişerdi karnım belim ağrırdı hiç bi şey yok şu an
İlk sayfada var bir listemiz katılmak.icin sayfada aktif olmanız gerek :)Arkadaşlar bence herkes regl tarihini yazsın liste yapalım olurmu
Tamam ne yapmam gerekiyo acabaİlk sayfada var bir listemiz katılmak.icin sayfada aktif olmanız gerek :)
Yaptım canım tertemiz negatifBir test yap varsa
Alalım artık bir bebek haberi :)
Tamam ne yapmam gerekiyo acaba
Anladım canım teşekkür ederimH E yi etiketleyip beklenen adet tarihini söyleyebilirsin canım.. O seni ilk sayfadaki listeye ekler. Aktif olmazsan siliniyorsun
Canm niye böyle belirgin pik olmus anlamadim döllenme yerleşme icin de erken daha ama inşallah ondan sebeptir . Belki başka yum vardı oda mi çatladı acaba
MerkezdenCanım memleketim benim..
Hadi yaYaptım canım tertemiz negatif
İnşallah bu ay çok umutluyumAynen hiç geçmiyor gibi geliyo ama ne ara 9+4 olduk şaşırıyorum ♥
Rabbım sizlerede nasip etsin beraber gün sayalım inşallah ♥
Müsait olunca güncellicem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?