- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
İnşallah canımMüsait olunca güncellicem canım
Son batın olur insallah
Aaa nasıl öğrendi ?Kızlar bugun kv hamile oldugumu öğrendi
Planlarım tutmadı maalesef ..
Yemin ettirdim asla kimseye söylemicem dedi ama bakalım inşallah ..
Birinden duyarsam gönül koyarım dedim .
Söz dedi
Bugun birlikte mangala gittik
Aaa nasıl öğrendi ?
Gerçi empati kurunca da onun da hakkı bilmek ..eşin iyi saklamış bunca zaman
Benimki böreğin üstündeki çörek otunu kadar anlattığı için...
Amin amin çokca Amin canım çok sağolAllah en tez ve hayırlı zamanda seninde güzel haberini duymayı bize nasip etsin inşallah
Cok güzeller ya :)
Çok büyük sorumluluk :)
Cok güzeller ya :)
Eşimi ikna edemiyorum
Gerçi kendimize zor bakıyoruz
Sahaneymis valla
Kızlar bugun kv hamile oldugumu öğrendi
Planlarım tutmadı maalesef ..
Yemin ettirdim asla kimseye söylemicem dedi ama bakalım inşallah ..
Birinden duyarsam gönül koyarım dedim .
Söz dedi
silik bisey gördüm ama bata 2 varmıs daha koyu olması gerekirdi. olsun kuzum sıkma canını nisanı beklerizOvü testlerini alırken yanında erken gebelik testleri de gelmişti galiba bu ayda yok kızlarH E morcivertkedi can09e nedemistimkibenn
Ben siliği bile göremedim kuzum o kadar yok yani, benim bebek kışın doğmak istemiyor galiba napalım devam yinesilik bisey gördüm ama bata 2 varmıs daha koyu olması gerekirdi. olsun kuzum sıkma canını nisanı bekleriz❤ ne diyoduk demek ki bebisin aralık doğumlu olmak istemedi :)
umutsuzluğa kapılmak yok yola devamBen siliği bile göremedim kuzum o kadar yok yani, benim bebek kışın doğmak istemiyor galiba napalım devam yine
Allah razı olsun bebeğim, inşallah önümüzdeki ay size kıpkırmızı çizgiler atarımumutsuzluğa kapılmak yok yola devam
sağlık olsun canım.. aylar bizim bu ay olmadıysa öbür aya inşallah... ama erken daha bi bekleyelim bakalım hakkında hayırlısı olsun.Ovü testlerini alırken yanında erken gebelik testleri de gelmişti galiba bu ayda yok kızlarH E morcivertkedi can09e nedemistimkibenn
inşallah canım benimAllah razı olsun bebeğim, inşallah önümüzdeki ay size kıpkırmızı çizgiler atarım
sağol ablacımm, bata 2 var hatta belki 1 olsa çıkardı diyorum ama tabi regl gelene kadar hep umut var, olmazsa da önümüzdeki ay inşallahsağlık olsun canım.. aylar bizim bu ay olmadıysa öbür aya inşallah... ama erken daha bi bekleyelim bakalım hakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?