Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
H E tskler hcg eklemissin ama etiket ben değilim
Canım bılıyorum ama düzelmiyor ismin boşlujlu oldugu için senı seçtiğim halde başkası çıkıyo bu sorun siteden kaynaklı kazenle bile konustum oda ugraştı ama maalesef
Ya ismini değiştircen boşluksuz olcak ya da böyle kalcak

Tüh eşşek sıpası demekki elçin teyzesi gibi Aralık doğumlu olmak istemedi :/
Bi gelsin sorcam ben ona
Olsun bitanem 2020 bebeği olsun kuzumuz ♥
Vallahi bir gelsin bende sorucam ona, bu kadar naz olur mu :/ Olsun aşkım ne yapalım nasip değilmiş, testi yapınca sabah bir moralim bozuldu ama telefonda internetim yok ay başına kadar giremedim de ofise gelince attım fotoğrafı sizle konuşunca daha iyi hissediyorum İyi ki beni de almışsınız aranıza

İyi seni görüp çağırmışım kuzum
Rabbım bebeğinin gelceği en doğru zamanı bılıyor bizde işte o zamanı bilmediğimizden bazen üzülebiliyoruz
İnşallah senın için hayırlı olan vakit yakındır kuzum
Seni seviyorum nolur üzülme , ümitsizliğe kapılma
Rabbim geciktiriyorsa vardır bir bildiği

Yok aşkım benim üzülmüyorum, haliyle ikinci çizgiyi göremeyince bir buruldum bu ay niyeyse ümitliydim ilk defa kendimden ama sonra sizinle konuşunca geçti, nasip değilmiş, hayırlı değilmiş. Belki önümüzdeki ay çift çizgi atarım topiğimize Siz olmasanız oturur akşama kadar düşünürdüm şimdi, bende seni seviyorum.. İyi ki varsınız

Red Phoenix bende senden ümitliydim valal sabah uyanınca bile aklıma geldin valal bugun test yapcaktı diye
bende çok silik bi çizgi görür gibi oldum ama 2 varken daha belli oluyor genelddee herkesinki
inan kaç aydır bizlerde yaşıyoruzz bu durumuuu insan o an bi üzülüyor ama sonra hayırlısı böyle demekki diyor :)
önümüzde birsürü ay var üzülme :)
H E kaynanan öğrenmiş ben şok
yemin ettiyse kimseye söylemez merak etmeee
çıkarınca kim olsa şüphelenirrr

G gamzeli_bebis Valla şu topiğe girdiğimden beri ilk defa bu ay olur diyordum, ondan galiba birazcık fazla etkilendim. O silik çizgiyi ben asla göremiyorum biliyor musun, testi evirip çeviriyorum yok. Bir de bu erken gebelik testi olsa kesin çıkardı herhalde bilmiyorum ki.. Olsun ne yapalım kuzum önümüzdeki maçlara bakıcaz

günaydınlar herkeseeeee :)
benimde bata 13 kaldı bugun
testede 10 diyelimmm erken yapcam yine :)
mümkün oldukça değerlendirdikkk amaa bakalımmm.
dün yumurtlaama günü gösteriyoduu pepaaap ama dün hiç yumurtlama akıntım vs. yoktu
akıntı bende perşembe-cuma gibi oldu.
persembe cuma gecesi değerlendirildii
cumartesi pazar değerlendiremedikkk ikimizde çok yorgunduk yattık uyuduk vallaa
bugunde bişiler olur diye tahmin ediyorum
kısmet artık tutarsa tutar tutmazsa bidahaki ay ovu testiyle denicemmm :)
yani bende 24 ü yumurtlama gösteriyodu
ben 15- 17- 21-22 değerlendirebilmiş oldummm bide bugun değerlendiririz

aynen önümüzdeki maçlara bakıcazz canımmm

gunaydın canım nasılsın cumartesi doktor ne dedi
İzne çıkmıştı paşam.. oda kapısında kalakaldık.. yoldayım şimdi gidiyorum bakalım neler olcak. Bugün yumurtlama günüm 2 günlük perhizde var belkim direk yapar aşılamayı

Biliyorum o bebek buraya geleceeek!! En hayırlı ve tez zamanda dualarım seninle fıstığım sakın ha üzülme..umudunu da kesme..mucizeler ansızın çıkıp geliyor..
Canımsınnn İnşallah önümüzdeki ay bende size güzel haberler veririm benim mucizemin nasibi bu ay değilmiş demek ki

İnşallah beraber atacağız
Sıkma canını diycem ama üzülüyor insan elde değil.
Doğru zaman bu ay değilmiş demek ki
Tabi üzülmez olur muyuz insan bir kötü oluyor ama ne yapalım kuzum üzülsekte üzülmesekte bu ay yok, inşallah önümüzdeki ay çift çift çizgiler atalım canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…