Canım bılıyorum ama düzelmiyor ismin boşlujlu oldugu için senı seçtiğim halde başkası çıkıyo bu sorun siteden kaynaklı kazenle bile konustum oda ugraştı ama maalesef
Rabbimin nasibi bu ay değilse vardır bir bildiği, inşallah en hayırlı zamanda bende sizinle paylaşıcam çizgilerimiinşallah canım benim❤ inan nasibi ne zamansa o zaman geliyorlar. vakti saati var demek daha
Tüh eşşek sıpası demekki elçin teyzesi gibi Aralık doğumlu olmak istemedi :/Ovü testlerini alırken yanında erken gebelik testleri de gelmişti galiba bu ayda yok kızlarH E @morcivertkedi @can09e nedemistimkibenn
Vallahi bir gelsin bende sorucam ona, bu kadar naz olur mu :/ Olsun aşkım ne yapalım nasip değilmiş, testi yapınca sabah bir moralim bozuldu ama telefonda internetim yok ay başına kadar giremedim de ofise gelince attım fotoğrafı sizle konuşunca daha iyi hissediyorumTüh eşşek sıpası demekki elçin teyzesi gibi Aralık doğumlu olmak istemedi :/
Bi gelsin sorcam ben ona
Olsun bitanem 2020 bebeği olsun kuzumuz ♥
İyi seni görüp çağırmışım kuzumVallahi bir gelsin bende sorucam ona, bu kadar naz olur mu :/ Olsun aşkım ne yapalım nasip değilmiş, testi yapınca sabah bir moralim bozuldu ama telefonda internetim yok ay başına kadar giremedim de ofise gelince attım fotoğrafı sizle konuşunca daha iyi hissediyorumİyi ki beni de almışsınız aranıza
Yok aşkım benim üzülmüyorum, haliyle ikinci çizgiyi göremeyince bir buruldum bu ay niyeyse ümitliydim ilk defa kendimden ama sonra sizinle konuşunca geçti, nasip değilmiş, hayırlı değilmiş. Belki önümüzdeki ay çift çizgi atarım topiğimizeİyi seni görüp çağırmışım kuzum ♥
Rabbım bebeğinin gelceği en doğru zamanı bılıyor bizde işte o zamanı bilmediğimizden bazen üzülebiliyoruz
İnşallah senın için hayırlı olan vakit yakındır kuzum
Seni seviyorum nolur üzülme , ümitsizliğe kapılma ♥
Rabbim geciktiriyorsa vardır bir bildiği ♥♥
aynen önümüzdeki maçlara bakıcazz canımmmG gamzeli_bebis Valla şu topiğe girdiğimden beri ilk defa bu ay olur diyordum, ondan galiba birazcık fazla etkilendim. O silik çizgiyi ben asla göremiyorum biliyor musun, testi evirip çeviriyorum yok. Bir de bu erken gebelik testi olsa kesin çıkardı herhalde bilmiyorum ki.. Olsun ne yapalım kuzum önümüzdeki maçlara bakıcaz
gunaydın canım nasılsın cumartesi doktor ne dediGünaydın kızçeler..
Biliyorum o bebek buraya geleceeek!! En hayırlı ve tez zamanda dualarım seninle fıstığımOvü testlerini alırken yanında erken gebelik testleri de gelmişti galiba bu ayda yok kızlarH E @morcivertkedi @can09e nedemistimkibenn
İzne çıkmıştı paşam.. oda kapısında kalakaldık.. yoldayım şimdi gidiyorum bakalım neler olcak. Bugün yumurtlama günüm 2 günlük perhizde var belkim direk yapar aşılamayıgunaydın canım nasılsın cumartesi doktor ne dedi
İnşallah beraber atacağızAllah razı olsun bebeğim, inşallah önümüzdeki ay size kıpkırmızı çizgiler atarım
CanımsınnnBiliyorum o bebek buraya geleceeek!! En hayırlı ve tez zamanda dualarım seninle fıstığımsakın ha üzülme..umudunu da kesme..mucizeler ansızın çıkıp geliyor..
Tabi üzülmez olur muyuz insan bir kötü oluyor ama ne yapalım kuzum üzülsekte üzülmesekte bu ay yok, inşallah önümüzdeki ay çift çift çizgiler atalım canımmİnşallah beraber atacağız
Sıkma canını diycem ama üzülüyor insan elde değil.
Doğru zaman bu ay değilmiş demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?