Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide beklenen bişey ya.
Dün diyo torunlarımı niye getirmedin bi şaşırdım kedileri diyomus özledim birdahakıne onlarıda getir dedi

Oyy kuzum yaa kıyamam kremi falan doktora sormadan sürme kuzum
Çok geçmiş olsun .
Sıcak havlu koy belki iyi gelir kuzum

Olsun bebeğim, söylemez kimseye hem sende saklamak zorunda kalmazsın artık kayınvalideden boşver
Aynen aynen dün söylemiceğine inandım ben .
İlki nazardan gitti deyip durdu
Dedim bırakın göbeğim çıkınca farketsinle aynen öyle dedi
Okdr beklıcegını sanmıyorumda 1 ay daha beklese yeter

Aynen aynen dün söylemiceğine inandım ben .
İlki nazardan gitti deyip durdu
Dedim bırakın göbeğim çıkınca farketsinle aynen öyle dedi
Okdr beklıcegını sanmıyorumda 1 ay daha beklese yeter
Kız deme öyle hahaha bekler bekler, ilki nazardan diyorsa öyle kolay kolay izinsiz söylemez bence amaaan boşver sende rahatlamışsındır

Oyy kuzum yaa kıyamam kremi falan doktora sormadan sürme kuzum ♥
Çok geçmiş olsun .
Sıcak havlu koy belki iyi gelir kuzum
Allah razı olsun canimm insan düşünmeden edemiyor ama bebek hissetmiyordur,onu etkilemez dimi canım
Eve gidince sicak havlu sıcak su olayını denicem canım..gecmezse yarın çıkışta doktora gider sorarım..Allah herkese en basta sağlık versin inşallah..

Canımm çok teşekkür ederim kendime nazar degdirdim az.cok çabuk hasta olurum normalde.aylardir doktorluk isim olmuyor diye düşünüyordum.bu kötü oldu bebek olumsuz etkilenmesin de ben yine çeker,geçmesini beklerim inşallah

etkilenceği birşey değildir heralde diye düşünüyorumm rahat ol :)
takma kafanaa sıcak bi duş sıcak havlu biraz masaj falan yap açılır diye düşünüyorum tutulmuştur
sadece bu şekilde çalışmak zordurr doğru söylüyosunnn

Kaldı 4 dersim ya sabır dediklerini yapicam canım,cook sağol

geçmiş olsun canım şal falan sar sıcak tut iyi gelir eve gidince de bi havluyu ısıt ütü ile sar o da yumuşatır
Keşke geceden yapsaydım çok pişman oldum Eşime diyorum adam önemsemiyor,geçer geçer sözlerinde Geçen yıl anca ilaçla geçti ,inşallah sıcak tutmakla atlatirim canım çok sağol

Günaydın kızlar benim testler 4 gündür pik gösteriyor halen sılıkleşmedi dün biraz silik gibiydi bu gün yine koyu Bi anlam veremedim kafam iyice karıştı Bi bakabilirmisiniz

Eklentiler

• IMG_20190325_090522.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 34
Çok geçmiş olsun, kaybınız için de Allah sabır versin, hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah. Herkese günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…