Bide beklenen bişey ya.Red Phoenix bende senden ümitliydim valal sabah uyanınca bile aklıma geldin valal bugun test yapcaktı diye
bende çok silik bi çizgi görür gibi oldum ama 2 varken daha belli oluyor genelddee herkesinki
inan kaç aydır bizlerde yaşıyoruzz bu durumuuu insan o an bi üzülüyor ama sonra hayırlısı böyle demekki diyor :)
önümüzde birsürü ay var üzülme :)
H E kaynanan öğrenmiş ben şok
yemin ettiyse kimseye söylemez merak etmeee
çıkarınca kim olsa şüphelenirrr
Bide beklenen bişey ya.
Dün diyo torunlarımı niye getirmedin bi şaşırdımkedileri diyomus özledim birdahakıne onlarıda getir dedi
Oyy kuzum yaa kıyamam kremi falan doktora sormadan sürme kuzumGünaydın kızlar..felaket bir boyun ağrısıyla uyandım.gecen yılda olmuştu,ilaç ve kremle geçmişti.simdi ne yapicam bilmiyorum,çalışmak zulüm gibi,hatta uyumak bile.tutulmus gibi sola sağa döndürürken acı çekiyorum..
ay cok heycanlı hadi bakalım çıkınca bizede yaz :)İzne çıkmıştı paşam.. oda kapısında kalakaldık.. yoldayım şimdi gidiyorum bakalım neler olcak. Bugün yumurtlama günüm 2 günlük perhizde var belkim direk yapar aşılamayı
Olsun bebeğim, söylemez kimseye hem sende saklamak zorunda kalmazsın artık kayınvalideden boşverAynen kuzum dün
Kusunca herşey ortaya çıktı
Aynen aynen dün söylemiceğine inandım ben .Olsun bebeğim, söylemez kimseye hem sende saklamak zorunda kalmazsın artık kayınvalideden boşver
Kız deme öyle hahaha bekler bekler, ilki nazardan diyorsa öyle kolay kolay izinsiz söylemez bence amaaan boşver sende rahatlamışsındırAynen aynen dün söylemiceğine inandım ben .
İlki nazardan gitti deyip durdu
Dedim bırakın göbeğim çıkınca farketsinle aynen öyle dedi
Okdr beklıcegını sanmıyorumda 1 ay daha beklese yeter
Allah razı olsun canimmOyy kuzum yaa kıyamam kremi falan doktora sormadan sürme kuzum ♥
Çok geçmiş olsun .
Sıcak havlu koy belki iyi gelir kuzum
Canımm çok teşekkür ederim
etkilenceği birşey değildir heralde diye düşünüyorumm rahat ol :)Canımm çok teşekkür ederimkendime nazar degdirdim az.cok çabuk hasta olurum normalde.aylardir doktorluk isim olmuyor diye düşünüyordum.bu kötü oldu bebek olumsuz etkilenmesin de ben yine çeker,geçmesini beklerim inşallah
Kaldı 4 dersim ya sabıretkilenceği birşey değildir heralde diye düşünüyorumm rahat ol :)
takma kafanaa sıcak bi duş sıcak havlu biraz masaj falan yap açılır diye düşünüyorum tutulmuştur
sadece bu şekilde çalışmak zordurr doğru söylüyosunnn
geçmiş olsun canım şal falan sar sıcak tut iyi gelir eve gidince de bi havluyu ısıt ütü ile sar o da yumuşatırKaldı 4 dersim ya sabırdediklerini yapicam canım,cook sağol
Keşke geceden yapsaydım çok pişman oldumgeçmiş olsun canım şal falan sar sıcak tut iyi gelir eve gidince de bi havluyu ısıt ütü ile sar o da yumuşatır
Çok geçmiş olsun, kaybınız için de Allah sabır versin, hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah. Herkese günaydınKızlar benim 9.haftada kontrolüm vardı ilk gebeligimdi 26 yaşındayım meer 7+4te kalbi durmuş ben anlamıştım zaten ama kürtaj oldum 1 ay korunup tekrar deneyeceğiz bana dua edin doktorum çok daha kolay hamile kalırsın dedi. İlkinde de 6.ay tutmuştu
Uvv.. yumurtalarım 21mm olmuşlar.. ama duvar yeteri kalınlığa erişmemiş kan verdim 4te çıkıcak sonuç gidicem yine sonuca görede hareket edicekmişay cok heycanlı hadi bakalım çıkınca bizede yaz :)
senin yumurtlama ne zaman gösteriyo programlar ? :)Uvv.. yumurtalarım 21mm olmuşlar.. ama duvar yeteri kalınlığa erişmemiş kan verdim 4te çıkıcak sonuç gidicem yine sonuca görede hareket edicekmiş ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?