- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
Program bugün diyor dr yok diyo çatlama kafamda delirmecelersenin yumurtlama ne zaman gösteriyo programlar ? :)
hadi bakalımmm ne dicekkk hayırlısı olsun kuzumm
beklicek mecbur birazProgram bugün diyor dr yok diyo çatlama kafamda delirmeceleraşılama perhizli olması lazım benim adam tırmanmaya başladı
Bende Öncesi oluyor .. iğrenç bi tabir olcak belki ama sümüksü gibikızlar yumurta takibi yada ovu testi kullananlar bişey sorucam.
piki gördüğünde akıntınız genelde ne durumda oluyordu ?
ben perşembe cuma uzayan akıntı gördüm.
pazar yumurtlaama göstteriyorduuu kafam karışıyo böyle olunca
yani o akıntı yumurtlamadan öncemi geliyor sonramııı ?
nedemistimkibenn morcivertkedi H E Minik_ceylo Maria26 dombili_xl can09e dvtb
bende pik olduğu günden bi gün öncesi yada pikle aynı gün yumurta akı kıvamında akıntı da oluyor ve sonraki günlerde çatlıyor ve silikleşiyor her ne kadar bu ayda bunların hiçbirini yaşamamış olsam dakızlar yumurta takibi yada ovu testi kullananlar bişey sorucam.
tesekkur ederim canım cevabın için :)G gamzeli_bebis canım bende önceki aylarda yoğun akıntı yumurtlamadan iki gün önce başlıyordu, iki gün sonra testte pozitifi görüyordum, iki gün sonra da siliniyordu. Ama son seferde pek akıntı göremedim, hatırladığım testin silikleştiği gün son bir uzayan akıntı oldu, sonra kesilmişti.
Canım böyle olunca bi gebelik baktırın diyorlar genelde yani pik devam edinceGünaydın kızlar benim testler 4 gündür pik gösteriyor halen sılıkleşmedi dün biraz silik gibiydi bu gün yine koyu Bi anlam veremedim kafam iyice karıştı Bi bakabilirmisiniz
Bende Öncesi oluyor .. iğrenç bi tabir olcak belki ama sümüksü gibi
bi arkadasada doktoru söylemiş akıntıdan 12-36 saaat sonra çatlar diyeee.bende pik olduğu günden bi gün öncesi yada pikle aynı gün yumurta akı kıvamında akıntı da oluyor ve sonraki günlerde çatlıyor ve silikleşiyor her ne kadar bu ayda bunların hiçbirini yaşamamış olsam dasanırım kimyasal sonra düzen bozuluyor kısmen
ben gitmedim tatlım bnm sorcagım şeyyy önemsiz bişeydi aciliyeti yoktu o yüzden gitmedimmmm :)G gamzeli_bebis sende gidecektin cumartesi doktora ne yaptın gittin mi tatlım?
İğnenin etkisinde dediği doğru 12-36 arası çatlıyır ve ağrıyıda hissediyorsunbi arkadasada doktoru söylemiş akıntıdan 12-36 saaat sonra çatlar diyeee.
tesekkrler kızlar cvp için.
Minik_ceylo aynen öyleee uzayan şeffaf sümüksü bişi oluyoo bendede
dvtb ben akıntının oldugu iki günü değerlendirdim ama cumartesi pazar maaalesef boş geçtik bakalım nolcakkk
Şans aslında ya ,kafayı çok takıyoruz oda etkiliyor ilk korunmasızda kii yumurtlamaymış bilmem ne haberimiz yoktu korunsamıydık acaba beklesemiydik diye hala aramızda konuşurken olmuştu benim hamişlik ama kimyasala dönüştü..aslında gitseydim bilirdim ne güzel yumurtlama oldumu olmadımıböyle hangi gün oldu diye debelenmezdim
aman tutturamadıysakta napim öbür ay ovu testi yapcam zaten :)
Minik_ceylo
valla hiç sormaaa biz cok aşırı takmıyoruz ama ikimizde istediğimiz içinnn yada bi bebek videosu fln gördüğümüzdeee bizimde olsun yaaaa falan oluyoruz hemen :)Şans aslında ya ,kafayı çok takıyoruz oda etkiliyor ilk korunmasızda korunsamıydık acaba beklesemiydik diye hala aramızda konuşurken olmuştu benim hamişlik ama kimyasala dönüştü..
sonrasında olsun diye uğraşmaktan psikolojiyide bozduk.. hayatı yaşıyamaz olduk
Benim son iki ay akıntim olmadı yumurtlama zamanı canımkızlar yumurta takibi yada ovu testi kullananlar bişey sorucam.
anladım canım tesekkürler cevabın için :)Benim son iki ay akıntim olmadı yumurtlama zamanı canımya da artık ovulasyon testi kullanıyorum diye de onemsememis olabilirim,çünkü diğer aylar görüyordum..bilemedim yani
Aynen öyle ilişkiye hadi bebek yapalım olmasada sonu dur kalkma dur kendini kasma bla bla ..valla hiç sormaaa biz cok aşırı takmıyoruz ama ikimizde istediğimiz içinnn yada bi bebek videosu fln gördüğümüzdeee bizimde olsun yaaaa falan oluyoruz hemen :)
yada ilişki olunca eşim hemen kalkma falan diyo bi şeklde aklında oluyo yaaa
tamamen aklında olmayan hiç düşünmeyen birine ben rastlamadım henüz.
korunmasız ilk ilişkide olcak gibi geliyor hepimize :)
Allah hepimiz için hayırlısını sağlıklısını en yakın zamanda nasip etsin inşallah :)
ben bu aydanda pek umutlu değlim niyeyse gününü tutturamadık gibi geliyo :)
önümüzdeki ay ovu testi alcam ve eşim sperm testi yaptırcak bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?