Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
G gamzeli_bebis canım bende önceki aylarda yoğun akıntı yumurtlamadan iki gün önce başlıyordu, iki gün sonra testte pozitifi görüyordum, iki gün sonra da siliniyordu. Ama son seferde pek akıntı göremedim, hatırladığım testin silikleştiği gün son bir uzayan akıntı oldu, sonra kesilmişti.

Bende Öncesi oluyor .. iğrenç bi tabir olcak belki ama sümüksü gibi

bende pik olduğu günden bi gün öncesi yada pikle aynı gün yumurta akı kıvamında akıntı da oluyor ve sonraki günlerde çatlıyor ve silikleşiyor her ne kadar bu ayda bunların hiçbirini yaşamamış olsam da sanırım kimyasal sonra düzen bozuluyor kısmen

tesekkur ederim canım cevabın için :)
demekki benimde persembe cuma akıntı olduguna göre cumartesi pazar ikisinden birinde yumurtlama olmuş olabilir.
bakalımmm

Bende Öncesi oluyor .. iğrenç bi tabir olcak belki ama sümüksü gibi
bi arkadasada doktoru söylemiş akıntıdan 12-36 saaat sonra çatlar diyeee.
tesekkrler kızlar cvp için.
Minik_ceylo aynen öyleee uzayan şeffaf sümüksü bişi oluyoo bendede
dvtb ben akıntının oldugu iki günü değerlendirdim ama cumartesi pazar maaalesef boş geçtik bakalım nolcakkk

İğnenin etkisinde dediği doğru 12-36 arası çatlıyır ve ağrıyıda hissediyorsun

aslında gitseydim bilirdim ne güzel yumurtlama oldumu olmadımı böyle hangi gün oldu diye debelenmezdim
aman tutturamadıysakta napim öbür ay ovu testi yapcam zaten :)
Minik_ceylo
Şans aslında ya ,kafayı çok takıyoruz oda etkiliyor ilk korunmasızda kii yumurtlamaymış bilmem ne haberimiz yoktu korunsamıydık acaba beklesemiydik diye hala aramızda konuşurken olmuştu benim hamişlik ama kimyasala dönüştü..
sonrasında olsun diye uğraşmaktan psikolojiyide bozduk.. hayatı yaşıyamaz olduk

valla hiç sormaaa biz cok aşırı takmıyoruz ama ikimizde istediğimiz içinnn yada bi bebek videosu fln gördüğümüzdeee bizimde olsun yaaaa falan oluyoruz hemen :)
yada ilişki olunca eşim hemen kalkma falan diyo bi şeklde aklında oluyo yaaa
tamamen aklında olmayan hiç düşünmeyen birine ben rastlamadım henüz.
korunmasız ilk ilişkide olcak gibi geliyor hepimize :)
Allah hepimiz için hayırlısını sağlıklısını en yakın zamanda nasip etsin inşallah :)
ben bu aydanda pek umutlu değlim niyeyse gününü tutturamadık gibi geliyo :)
önümüzdeki ay ovu testi alcam ve eşim sperm testi yaptırcak bakalımmm

ayrıca benim kuzenimde çok takıyorduuu
eşi 42 yaşında falan diye stres yapıyodu olmıcakmı acaba diye.
3. ayda falan oldu hemen.
üstelik ayda 2-3 ilişki ile :)
yani olacagı varsa bi şeklde oluyorrr.
hatta cok erken farketti adetine 1 hafta kala falandı şiddetli ksık ağrısı ve uyku hali vardı doktora gitti kan testi yaptılar 24 ccıktı. doğurdu bile şimdi 2 hafta sonra 1 yaş doğum gününe gidcezzz bebeğin Minik_ceylo

Benim son iki ay akıntim olmadı yumurtlama zamanı canım ya da artık ovulasyon testi kullanıyorum diye de onemsememis olabilirim,çünkü diğer aylar görüyordum..bilemedim yani

Aynen öyle ilişkiye hadi bebek yapalım olmasada sonu dur kalkma dur kendini kasma bla bla ..
Eşim diyo zamannı var biz şartları zorluyoruz hızlandırmaya çalışıyoruz ama kendimizi de kandırıyoruz bir yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…