Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar selam benim yumurta çatlama tarihim doktorun söyledigine ve kontrolüne göre 19 marttı ovü testleri de gebelik gösteriyor diye 23 ünde bir test daha yapayım dedim resmen pik gibiydi dün bir daha yaptım pik degilde gayet belirgin 2. çicgi vardı bugün şimdi siz yorum yapın diye tekrar yaptım hem hcg hem lh bir bakın bakalım silikleşmeyen ovü testi işaretmidir sizce hcg de ben pek birşey göremedim de hayalet çizgiyi görecek var mı bakalım H E morcivertkedi

Eklentiler

• 20190325_115617.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 55
ay sanki hcg de silik çizgi var ama bilemedim

Hani bir işegirişirsin yada ne bileyim bişey istersin sürekli o konuyla alakalı şeyler karşına çıkar.. buda onun gibi
bir arkadaşımın kuzeni üstüne ceket atılsa hamile kalır gibi 4ay kendiliğinden 4 kerede aşılama yaptılar ve her seferinde de hamile kaldı ama 2-3 hafta sonra kendiliğinden kimyasal gibi düşüyor bebek.. rahme yerleştikten sora yumurtalık bi sıvı üretiyormuş ve sebebi açıklanamıyor..
Bide onun psikolojisini düşündükçe yüzüme tüküresim geliyor tutmadı diye yakınıyorum diye. Allaha bugünümüze şükredip sabır etmekten başka birşey yapmamamız lazım ama işte....

valla zaten çok erken bir test yaptım farkındayım bat 3 nisan H E en son bana yasak koymuştu kaldı ki yine yasagını dinledim yapmadım da neden se bir kurt düştü içime
9 gün var yani bataa çok erken evet ama bizmi şaşı olduk anlamadımmm snki gölgelik varr gibi

aynen bekleyip görcez bakalım allah bizlere ne zaman nasip edecek :) :)
inanıyorum yakında olcak hepimizin :)

benim uzayan akıntı en son çatladığı gün geliyordu. çatladıktan sonra akıntım da kesiliyordu canım
bata daha çok varmış. elçinin de böyle yumurtlamadan 1 hafta sonra pik olmaya başlamıştı. sen her gün tekrarla testi insallah vardır :)

pik şeklinde mi devam etmesi lazım yoksa bugün ki gibi belirgin 2. çizgi olsa da oluyor mu çünkü 1 kere pik gibi oldu peşinden iki gündür bu şekilde

pik şeklinde mi devam etmesi lazım yoksa bugün ki gibi belirgin 2. çizgi olsa da oluyor mu çünkü 1 kere pik gibi oldu peşinden iki gündür bu şekilde
tamamen silikleşmedikçe böyle dalgalanma olabilir. akıntın var mı? 2. yumurtlama falan olamaz dimi?

Bu ay kimsenin ovi si silinmiyor niden benimde 3 gün silikti dun pik haldeydi bakalım bugün nasıl çıkacak

tamamen silikleşmedikçe böyle dalgalanma olabilir. akıntın var mı? 2. yumurtlama falan olamaz dimi?
ya ben benim doktora o 2. kez yumurtlama olayını sordum bunu yaşadığımı söyledim hatta öyle birşey yok farklı tarihlerde 2 kez yumurtlama diye birşey olamaz imkansız dedi akıntı falan yok ama kupkuru da degil sol kasıkta ufak ufak batmalarım var sadece

Aynen benimde dün silikti bu gün yine pik benimde kafam karişti

Ben bugün orucluyum kafam daha rahat olacak tam net anlarım bugün belkide hava değişimi bilemicem yada sikiklestigi zaman herkes yapmayı birakiyor ya kimse farketmedi belki de normal bu şekilde olması ay bilmiyorum hep beraber hamisizdir inşallah

Amin inşallah bekleyen herkez görsün koskoyu çift çizgileri

Canım ben son ovuda takip edemedim çünkü meniyle akıntı karıştırıyordu bisüre sonra ..
ama ilk ovuda hatırladıgım .
Öatladıktan sonra akıntım şeffaf ve uzuyordu .
Ondan sonrada akıntım çok olmamıştı ..
regle yakın akıntılarım başlamıstı canın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…