ay sanki hcg de silik çizgi var amakızlar selam benim yumurta çatlama tarihim doktorun söyledigine ve kontrolüne göre 19 marttı ovü testleri de gebelik gösteriyor diye 23 ünde bir test daha yapayım dedim resmen pik gibiydi dün bir daha yaptım pik degilde gayet belirgin 2. çicgi vardı bugün şimdi siz yorum yapın diye tekrar yaptım hem hcg hem lh bir bakın bakalım silikleşmeyen ovü testi işaretmidir sizce hcg de ben pek birşey göremedim de hayalet çizgiyi görecek var mı bakalımH E morcivertkedi
valla zaten çok erken bir test yaptım farkındayım bat 3 nisanay sanki hcg de silik çizgi var amabilemedim
Hani bir işegirişirsin yada ne bileyim bişey istersin sürekli o konuyla alakalı şeyler karşına çıkar.. buda onun gibiayrıca benim kuzenimde çok takıyorduuu
eşi 42 yaşında falan diye stres yapıyodu olmıcakmı acaba diye.
3. ayda falan oldu hemen.
üstelik ayda 2-3 ilişki ile :)
yani olacagı varsa bi şeklde oluyorrr.
hatta cok erken farketti adetine 1 hafta kala falandı şiddetli ksık ağrısı ve uyku hali vardı doktora gitti kan testi yaptılar 24 ccıktı. doğurdu bile şimdi 2 hafta sonra 1 yaş doğum gününe gidcezzz bebeğinMinik_ceylo
ee var mı birşey ben hiç anlamıyorum ki benim anlamam için ovü de ki gibi olması lazımnegatif yaptım1609ece
9 gün var yani bataa çok erken evet ama bizmi şaşı olduk anlamadımmm snki gölgelik varr gibivalla zaten çok erken bir test yaptım farkındayım bat 3 nisanH E en son bana yasak koymuştu kaldı ki yine yasagını dinledim yapmadım da neden se bir kurt düştü içime
9 gün var yani bataa çok erken evet ama bizmi şaşı olduk anlamadımmm snki gölgelik varr gibi
aynen bekleyip görcez bakalım allah bizlere ne zaman nasip edecek :) :)Hani bir işegirişirsin yada ne bileyim bişey istersin sürekli o konuyla alakalı şeyler karşına çıkar.. buda onun gibi
bir arkadaşımın kuzeni üstüne ceket atılsa hamile kalır gibi 4ay kendiliğinden 4 kerede aşılama yaptılar ve her seferinde de hamile kaldı ama 2-3 hafta sonra kendiliğinden kimyasal gibi düşüyor bebek.. rahme yerleştikten sora yumurtalık bi sıvı üretiyormuş ve sebebi açıklanamıyor..
Bide onun psikolojisini düşündükçe yüzüme tüküresim geliyor tutmadı diye yakınıyorum diye. Allaha bugünümüze şükredip sabır etmekten başka birşey yapmamamız lazım ama işte....
benim uzayan akıntı en son çatladığı gün geliyordu. çatladıktan sonra akıntım da kesiliyordu canımkızlar yumurta takibi yada ovu testi kullananlar bişey sorucam.
piki gördüğünde akıntınız genelde ne durumda oluyordu ?
ben perşembe cuma uzayan akıntı gördüm.
pazar yumurtlaama göstteriyorduuu kafam karışıyo böyle olunca
yani o akıntı yumurtlamadan öncemi geliyor sonramııı ?
@nedemistimkibennmorcivertkedi H E Minik_ceylo @Maria26 @dombili_xl @can09e @dvtb
bata daha çok varmış. elçinin de böyle yumurtlamadan 1 hafta sonra pik olmaya başlamıştı. sen her gün tekrarla testi insallah vardır :)kızlar selam benim yumurta çatlama tarihim doktorun söyledigine ve kontrolüne göre 19 marttı ovü testleri de gebelik gösteriyor diye 23 ünde bir test daha yapayım dedim resmen pik gibiydi dün bir daha yaptım pik degilde gayet belirgin 2. çicgi vardı bugün şimdi siz yorum yapın diye tekrar yaptım hem hcg hem lh bir bakın bakalım silikleşmeyen ovü testi işaretmidir sizce hcg de ben pek birşey göremedim de hayalet çizgiyi görecek var mı bakalımH E morcivertkedi
pik şeklinde mi devam etmesi lazım yoksa bugün ki gibi belirgin 2. çizgi olsa da oluyor mu çünkü 1 kere pik gibi oldu peşinden iki gündür bu şekildebenim uzayan akıntı en son çatladığı gün geliyordu. çatladıktan sonra akıntım da kesiliyordu canım
bata daha çok varmış. elçinin de böyle yumurtlamadan 1 hafta sonra pik olmaya başlamıştı. sen her gün tekrarla testi insallah vardır :)
tamamen silikleşmedikçe böyle dalgalanma olabilir. akıntın var mı? 2. yumurtlama falan olamaz dimi?pik şeklinde mi devam etmesi lazım yoksa bugün ki gibi belirgin 2. çizgi olsa da oluyor mu çünkü 1 kere pik gibi oldu peşinden iki gündür bu şekilde
kızlar selam benim yumurta çatlama tarihim doktorun söyledigine ve kontrolüne göre 19 marttı ovü testleri de gebelik gösteriyor diye 23 ünde bir test daha yapayım dedim resmen pik gibiydi dün bir daha yaptım pik degilde gayet belirgin 2. çicgi vardı bugün şimdi siz yorum yapın diye tekrar yaptım hem hcg hem lh bir bakın bakalım silikleşmeyen ovü testi işaretmidir sizce hcg de ben pek birşey göremedim de hayalet çizgiyi görecek var mı bakalımH E morcivertkedi
ya ben benim doktora o 2. kez yumurtlama olayını sordum bunu yaşadığımı söyledim hatta öyle birşey yok farklı tarihlerde 2 kez yumurtlama diye birşey olamaz imkansız dedi akıntı falan yok ama kupkuru da degil sol kasıkta ufak ufak batmalarım var sadecetamamen silikleşmedikçe böyle dalgalanma olabilir. akıntın var mı? 2. yumurtlama falan olamaz dimi?
tesekkürler canım cvp içinnn kısmet artık yumurtlamayı yakaladıkmı yakalamadıkmı bakcazbenim uzayan akıntı en son çatladığı gün geliyordu. çatladıktan sonra akıntım da kesiliyordu canım
Aynen benimde dün silikti bu gün yine pik benimde kafam kariştiBu ay kimsenin ovi si silinmiyor niden benimde 3 gün silikti dun pik haldeydi bakalım bugün nasıl çıkacak
Aynen benimde dün silikti bu gün yine pik benimde kafam karişti
Amin inşallah bekleyen herkez görsün koskoyu çift çizgileriBen bugün orucluyum kafam daha rahat olacak tam net anlarım bugün belkide hava değişimi bilemicem yada sikiklestigi zaman herkes yapmayı birakiyor ya kimse farketmedi belki de normal bu şekilde olması ay bilmiyorumhep beraber hamisizdir inşallah
Canım ben son ovuda takip edemedim çünkü meniyle akıntı karıştırıyordu bisüre sonra ..kızlar yumurta takibi yada ovu testi kullananlar bişey sorucam.
piki gördüğünde akıntınız genelde ne durumda oluyordu ?
ben perşembe cuma uzayan akıntı gördüm.
pazar yumurtlaama göstteriyorduuu kafam karışıyo böyle olunca
yani o akıntı yumurtlamadan öncemi geliyor sonramııı ?
@nedemistimkibennmorcivertkedi H E Minik_ceylo @Maria26 @dombili_xl @can09e @dvtb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?