anladım canım tesekkrler :)Canım ben son ovuda takip edemedim çünkü meniyle akıntı karıştırıyordu bisüre sonra ..
ama ilk ovuda hatırladıgım .
Öatladıktan sonra akıntım şeffaf ve uzuyordu .
Ondan sonrada akıntım çok olmamıştı ..
regle yakın akıntılarım başlamıstı canın
Ovunun koyu çıkması güzel canım. İnşallah bebeğin tutunmustur ondan koyudur .valla zaten çok erken bir test yaptım farkındayım bat 3 nisanH E en son bana yasak koymuştu kaldı ki yine yasagını dinledim yapmadım da neden se bir kurt düştü içime
Herkesin farklı oldugu gibi her kişinin her ayı bile farklı kuzumanladım canım tesekkrler :)
herkesin farklı galiba yine
bakalım ben yakalayabildimmi
o zaman ben erken yumurtladım bu ayyy pazar yuumrtlama gösteriyor bende o akıntı persembe cuma geldiHerkesin farklı oldugu gibi her kişinin her ayı bile farklı kuzum
Ama netten araştırdıgıma göre o akıntının şeffaf ve upuuzn uzamadı çatlama oldugunun göstergesiymiş
Ama akıntının rengi önemli baktın mı ?o zaman ben erken yumurtladım bu ayyy pazar yuumrtlama gösteriyor bende o akıntı persembe cuma geldi
seffaftı kuzum uzuyodu tam bir yumurta akı gibiii :)Ama akıntının rengi önemli baktın mı ?
Ovulasyon dönemide geliyor çünlü ama rengi şeffaf olmuyor
Başladı canım maalesefBide kanaman başlamadan ümitsiz olma hala kahverngi mi geliuor ?
devam etseydin keşke ovulasyon testi yapıyor musun bi bak bakalım ne durumda
bol bol ovü testim var en iyisi bat a kadar onu yapayımOvunun koyu çıkması güzel canım. İnşallah bebeğin tutunmustur ondan koyudur .
9 gün çoo erken
Azcık daha sabır
ne biliyim ikimizde yorgundukkk takmadık pekdevam etseydin keşke ovulasyon testi yapıyor musun bi bak bakalım ne durumda
ay bu kırmızı kartlarrrrr
aminnn canım benim inşallahTamm kuzum pc ye yarın gecebılcem bugun işlerım var ..
hayırlı zamanda gelsın miniğiniz ♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?