- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.031
- 48
- 34
Yaz bizi yaz insallah beraber hamile kalırız
Yazabilirsiniz ama listeye sadece birlikte bat eklediklerimizi yazıyoruz .Hamileler yazamıyormu eklenmiyor mu listeye anlamadım da
afiyet olsun canımmm geçti heralde bulantılar cok şükür:)Allahım günler sonra evimde yemek yaptım ♥
Ne büyük bir nimetmiş Allahım şükürler olsun
İki gündür maşallah diyelimafiyet olsun canımmm geçti heralde bulantılar cok şükür:)
Kesinlikle nasiplerinde ne zaman varsa o zaman geliceklerdir. Allah ım kaderimize ne zaman yazdıysa o vakit . Herseyin hayırlısı olsuninşallah canım benim❤ inan nasibi ne zamansa o zaman geliyorlar. vakti saati var demek daha
Kesinlikle vardır bir bildiğiRabbimin nasibi bu ay değilse vardır bir bildiği, inşallah en hayırlı zamanda bende sizinle paylaşıcam çizgilerimi
Hayırlı zamanda inşallahKesinlikle vardır bir bildiği
hahahaİki gündür maşallah diyelim ♥
Çok çok hafif var ama bu bana koymuyo
Ben beler gördümm beeee bunee diyorum kendısine
Sanada suni bulantı verelimhahaha
kaç kg verdin şimdi kompleee
ya ben benim doktora o 2. kez yumurtlama olayını sordum bunu yaşadığımı söyledim hatta öyle birşey yok farklı tarihlerde 2 kez yumurtlama diye birşey olamaz imkansız dedi akıntı falan yok ama kupkuru da degil sol kasıkta ufak ufak batmalarım var sadece
Amin inşallah bekleyen herkez görsün koskoyu çift çizgileri
zaten o yüzden soruyom böyle hamile kalsam bulantı flnnn ne kdr veririm diyeSanada suni bulantı verelim
Yarın iğne çarşamba aşılama hayırlısıylaa.. ❤
Daha dün izlediğim videoda uzman söyledi, mümkün. Yumurtlama tarihine bakıp korunanlar dikkat etsin dedi hatta, 2 kez yumurtlama olabiliyormuş. Ve bu takip takvimleri de gerçeği yansıtmıyormuş zaten..ya ben benim doktora o 2. kez yumurtlama olayını sordum bunu yaşadığımı söyledim hatta öyle birşey yok farklı tarihlerde 2 kez yumurtlama diye birşey olamaz imkansız dedi akıntı falan yok ama kupkuru da degil sol kasıkta ufak ufak batmalarım var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?