ben zaten takip takvimlerine sadece tarihleri yazıyım unutmıyım diye giriş yapıyorum yoksa onların uyarılarını falan ciddiye almıyorum çok unutkan oldugum için ne zaman regl oldum ne zaman bitti hangi günler ilişki yaşadım ovü testimne zaman pozitif çıktı not amaçlı yani doktoruma gittigimde net tarihleri söylüyorumDaha dün izlediğim videoda uzman söyledi, mümkün. Yumurtlama tarihine bakıp korunanlar dikkat etsin dedi hatta, 2 kez yumurtlama olabiliyormuş. Ve bu takip takvimleri de gerçeği yansıtmıyormuş zaten..
valla artık kime inanacagımı bilemedimDoktorun dediğine bakma bence imkansız diye bişey yok çift yumurta ikizleri nasil oluyor ya aralarında 1 hafta felan oluyor daha bi kaç ay önce haberlerde vardı kız hamileyken ikinciye hamile kaldı o yüzden bana imkansız gelmiyor öyle şeyler
peki hcg testinde 1 2 saat sonra belirgin 2. çizgi çıktıgında ne oluyor bunu dogru olarak kabul edebilirmiyiz sizce kızlar
valla artık kime inanacagımı bilemedim
elçin kim ben kaçırdım onu galiba geçen hafta çok yogundum forma giremedim dogru düzgün bat 8 gün var erken ya yanılma payı olur mu acaba falan diyorum birde ateş olmayan yerden duman çıkmaz saatler sonra da olsa çıkan çizgi varsa vardır birşey diyorum ama her test belli bir saatten sonra 2. çizgiyi çıkarıyor mu kesin onu da bilmiyorum kafam allak bullak yani şuan da testim elimde ve gayet güzel gayet belirgin 2. çizgi varElçinin 6 saat sonra cıktı
nasıl yani adet olurken mi hamileymişÖyle ama imkansız diye bişeyde yok bence neler duyuyoruz en basit örnek annemin yengesi 4 ay adet oldu yaşıda geçmişti hamile olduğunu öğrendi
yeniden yüklesene bi sabahki testini merak ettimelçin kim ben kaçırdım onu galiba geçen hafta çok yogundum forma giremedim dogru düzgün bat 8 gün var erken ya yanılma payı olur mu acaba falan diyorum birde ateş olmayan yerden duman çıkmaz saatler sonra da olsa çıkan çizgi varsa vardır birşey diyorum ama her test belli bir saatten sonra 2. çizgiyi çıkarıyor mu kesin onu da bilmiyorum kafam allak bullak yani şuan da testim elimde ve gayet güzel gayet belirgin 2. çizgi var
al canım birazdan son halini de göndericemyeniden yüklesene bi sabahki testini merak ettim
bu 2 saat sonra olan haliyeniden yüklesene bi sabahki testini merak ettim
bayaaa bayaaaa çizgi var son halindeeeebu 2 saat sonra olan hali
sen böyle halay çekince benimde çekesim geldi ama bu çizgi hemen çıkmadı işte birkaç saat sonra çıktı ondan şüpheleniyorumbayaaa bayaaaa çizgi var son halindeeee
ay olabilirrrrr valla yaaaaaa :) var gibi görünüyo ama nası bu kdr erken belli oldukii ben şokkk
bence yarın sonraki gün falan hep yapp eğer varsa bu kdr geç değil daha erken cıkmaya başlıcaktır.sen böyle halay çekince benimde çekesim geldi ama bu çizgi hemen çıkmadı işte birkaç saat sonra çıktı ondan şüpheleniyorum
acaba ilk 5 dakika da hiçbirşey görmeyip böyle sonradan çizgi gören ve hamile olan var mı ?bence yarın sonraki gün falan hep yapp eğer varsa bu kdr geç değil daha erken cıkmaya başlıcaktır.
ama çizgi var besbelli.
benimde geçen ay yaptıgım testte saaatler sonra çizgi var gibi oldu ama epmbe değildi bembeyazdı
o yüzden resmi atarmısın dedim.
benimki gibi olsaydı ümitlenme derdim.
senin bata daha cok var varsa bile saatler sonra çıkması cok normal
inşallah vardır
evet oluyor ama yinede boşuna ümitlenmiş olmamak adına yarın öbür gün testi tekrarla bakalım nolacak :)acaba ilk 5 dakika da hiçbirşey görmeyip böyle sonradan çizgi gören ve hamile olan var mı ?
Canım çok ümitlendirmek istemem ama bence hamilesin ben hiç bir testimde saatlerde geçse bu çizgiyi görmedimbu 2 saat sonra olan hali
yaparım zaten dayanamam ki hoş ovü testi yapmaya karar vermiştim adet gecikirse hcg testi yapmayı düşünüyordum ovü testinde de 2. çizgi olmaya devam ederse gebelik varmış ya ondanevet oluyor ama yinede boşuna ümitlenmiş olmamak adına yarın öbür gün testi tekrarla bakalım nolacak :)
inşallah öyleyimdir eşim benden daha çok istiyor ve onu mutlu etmeyi de ben çok istiyorum :)Canım çok ümitlendirmek istemem ama bence hamilesin ben hiç bir testimde saatlerde geçse bu çizgiyi görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?