Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim şöyle oluyor, 10.gün başlıyor yoğunlaşıp 11. 12.gün tavan yapıyor akıntı ağrılarda eşlik edip çatladığını da test ettim zaten geçen aylarda pik olduğunda uzayan akıntım olmultu ve ağrılarım olmuştu.

tesekkr ederim canım cvp içinnn :)
Rica ederim canımm geçen gün de BAN yedik giremedik kaç gündür. BDV ye cvp yazarken tutamıyorum bazen kendimi
BAT bugün saymazsak 3 günüm kaldı cuma bekleniyor ben yapmicam test diyorum ama aspirin alıyorum rwgle 1 2 gün kala bırakmam lazım çok aşırı kanama oluyor yoksa .. yarın sabah belki yaparım negtifi görüp aspirini bırakıyorum en azından

hahahaahah ben hiç yemedimmm ama çok bdv de takılmıyorum
ay yap yap yarın 2 kalmış olcak varsa zaten cıkar yaaaa :)

hahahaahah ben hiç yemedimmm ama çok bdv de takılmıyorum
ay yap yap yarın 2 kalmış olcak varsa zaten cıkar yaaaa :)
İşte 3 kalmış olur heralde yapayım da regl bekliyim hemen bu ay ilk kez gün aşırı denedik hafif batmalar oluyor ama psikolojiktir kesinn 1 kez daha olmuştu kandırmıştı beni hiçççç umutlanmicam artık kanmam bu oyunlara

benimde valla sağlı sollu batmalar var arada ama önemsemiyorum artık hep oluyooo :)

aspirin ne alaka ? bir yararı etkisi oluyor mu bizde bilelim de folik asit yanında asprin içelim

bende kullansam mı doktorum herhangi birşey demedi hoş ama tutunmasında düşmemesinde faydası olacaksa içeyim
Doktora danışmadan kullanma istersen, ileride trombofili paneli testini yaptırmak istersen onun sonucuna göre verirler gerekirse. Tutunmasından ziyade annede kan pıhtılaşması riski olduğunda bebeğin hayatı tehlikeye girmesini önlemek için kan sulandırıcı olarak aspirin ya da iğne veriliyor.

Kızlar aylar sonra tekrar ovulasyon yapmak çok güzel bir duygu bugün 10. Günüm 15-16.gunde bekliyorum pik i insallah

Eklentiler

• IMG_20190325_193333.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 38

Sayfa sahibinin adı elcin valla umut vermek istemem ama ben nerdeyse birgunden fazla saklarım testlerimi hayali çizgi bile görmek nasip olmadı çıkmışsa vardır bi sebep inşallah iyi haberdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…