Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde valla sağlı sollu batmalar var arada ama önemsemiyorum artık hep oluyooo :)
kızlar iyi akşamlar hepinize ben eve kaçar mesai bitti
sabah görüşürüz
Maria26 sabah bizi çift çizgiyle uyandır insallahhhh :)
Nerde o günlerr canımm ❣

bende kullansam mı doktorum herhangi birşey demedi hoş ama tutunmasında düşmemesinde faydası olacaksa içeyim

Canım sende pıhtılaşma mı var ki?
Böyle kafana göre alamazsın coraspini maalesef ah keşke biz de içmek zorunda kalmasak
Keyfi içmiyoruz yani, zaten dombili_xl çok güzel açıklamış
Benim 3 gebelik kaybım var 1 sağlıklı oğlum coraspin kullanarak oldu. Pıhtılalma var bende yani gebelik öncesi ve 7.aya kadR kullanmak zorundayız. Bebeğin tutunmasını sağlamıyor yani pıhtılaşmayı önlüyor ❣

Ban yiyince bütün sayfalarami yazamıyorsun bide küfür yazınca mi ban yiyorsun varmı belirti peki

Saat 18.10 da yapmıştım testi az önce çektim ama aynıydı sadece etrafındaki kırmızılıklar bu kadar yoğun yoktu neler oli acaba icerde

Eklentiler

• 20190325_201958.webp
    13 KB · Görüntüleme: 38
Ban yiyince bütün sayfalarami yazamıyorsun bide küfür yazınca mi ban yiyorsun varmı belirti peki
Hahhaha yok canım küfür normal de de etmem buralara hiç yazmam
Tabi komple kitkeniyo giriş yapamıyorsun ki sayfalara bile bakamıyorsun
Ya densiz bir anne işte 2.ye hamile kalmış ama istemiyormuş kazayla olmuş. 3.aya kadar ne çaylar içmiş atlamış zıplamış kaynar sulara yatmış oturmuş düşmemiş bir de ne yazıkki düşmedi diyo. Neyse bu doğum yapmış sezeryan olmuş ama ölüyormuş ağrılardan. E bende, sen bebeğine neler yapmışsın o çocuk sağlıkla doğmuş şimdi acı çekme sırası sende demekki dedim biraz ağır da yazmış olabilirim yani biz neler yapıyoruz olsun diye bu densizlerde neler diyo ya aklım almıyo benim

Ya belirtilere asla inanmak istemyorum fos çıktı aralık ayında çünkü bir sürü belrtim vardı bugün ilk kez her zaman giydiğim tayt ve zayfladığım halde karnımı sıktı çok rahatsız oldum yani. Bir de ilk kez bugün ara ara batms oldu minik minik ama cidden hiç kapılmak istemüyorum. Ümidim çok az var gün aşırı yaptık, eşimde keçibpynuz kür içti diye ama ümidim yokluğu da şu ki biz zorla ilişki oldu sanki o ara çok yorgunduk oğlan huysuzdu uykusuzduk valla öylesne yaptık kesik dedim yani

Çok garip geliyor allah'ım kınamak istemiyorum işinede karışmak istemiyorum ama bazen diyorum böyle insanlara çocuk verip niye böyle oluyor diye ama isyan etmiş gibi oluyorum biliyorum insan düşünmeden de edemiyor anlamıyorum bise marifet gibi yazmış ya çok garip insanlar var ben kesin küfür yazardım az bile yazmışsın

İşte ben daha neler yazdım da küfürden beter ama söylemiyim şimdi kazen mune falan izliyordur beni şimdi

Hiç belli olmaz valla beklemediğin anda gelir inşallah ta gelir bebişin evet her ay fos çıktığımız için belirtilere aldırs etmiyor insan

İşte ben daha neler yazdım da küfürden beter ama söylemiyim şimdi kazen mune falan izliyordur beni şimdi

Kazen ne ya lakabimi herkes kazen diyor heralde belirli kelimelere bildirim koydular yazan olduğu andami engelliyorlar senin yazdigin şeyi biri şikayet edersemi

Kazen ne ya lakabimi herkes kazen diyor heralde belirli kelimelere bildirim koydular yazan olduğu andami engelliyorlar senin yazdigin şeyi biri şikayet edersemi
Kazen mune site yöneticileri canım. Yok benim dediğim laflara o an biri atladı hemen. Kadın yardım istiyor napabilirim diye sen üzüypsun ne kadar kötü kalplisin cezanı alırsın birazdan dedi anladım zaten şikayet etti kesin hemen bende onu ettim bana hakaret ediyor diye. O da ceza almıştır kesinn. Valla gayet normal şeyler dedim işte kısaca sen Allahtan içindeki canı alsın diye dua etmişsin e Allah da sana ceza vermiş cezanı çekeceksin dedim

Ya allah aşkına şöyle sazan gibi atlayanlsra uyuz oluyorum onları oraya yazmasa cocu düşurmeye çalıştığını sen nerden bileceksin müneccim değilsin oraya yazdıysa elestirileri göze almak zorunda ve yaptığınin farkındaki yazıp vicdanını rahatlatmaya çalışmış aklınca allah vermiş cezasını iyi yapmışsın inşallah yemiştir ceza sazan

Himm tmm o zaman güzel bi nick bulayım saolasin cnm

Benim de erken gebelikte çıkmadı için rahat olsun cnm

Doğru yazmışsın ne günah Allah ın verdiği cana kıymaya çalışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…