Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun, kaybınız için de Allah sabır versin, hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah. Herkese günaydın
Teşekkür ederim sağ olun. Acaba hanımlar içinizde ilk gebeliği benim gibi olan ve simdi hamile kalan var mi ? Korkuyorum çok zaman sonra hamile kalmaktan

Başladı canım maalesef
Ben de bir umut bisiklete binince zorlandim mi dedim ama... değilmiş..senden iyi haber bekliyorum ☺
Hayırlısı olsun canım bende az evvel dayanamadım test yaptım 20 dk oldu mis.gibi negatif bende olmayı bekliyorum artık karnıma da ağrı girdi testi yaptıktan sonra

Kizlar selam cok keyfim kacik.. 4 ay once kisirlastirip sahiplendirdigim kediyi geri vermek istiyor alan kisi sebebide dedesi hastaymis! Varmi bildiginiz istanbulda kedi sahiplenmek isteyen cok uysal sokakta asla yapamaz

Teşekkür ederim sağ olun. Acaba hanımlar içinizde ilk gebeliği benim gibi olan ve simdi hamile kalan var mi ? Korkuyorum çok zaman sonra hamile kalmaktan
Canım tam ne oldu bilmşyorum ama benımde 8 haftalık kaybım var .
ŞuAn çok şükğr yine hamileyim.
Senin kaybın neden ??

Kizlar selam cok keyfim kacik.. 4 ay once kisirlastirip sahiplendirdigim kediyi geri vermek istiyor alan kisi sebebide dedesi hastaymis! Varmi bildiginiz istanbulda kedi sahiplenmek isteyen cok uysal sokakta asla yapamaz
Ay resmen bahane ya.. Bende halihazırda bir kedi var, bir tane daha çok istiyorum ama eşim sıcak bakmıyor. 2 de kaplumbağamız var ve bizimki çok uysal olduğu için onlarla hiçbir sıkıntısı yok. Umarım güzel bir yuva bulur yavrucak.

Merhaba , bende bu sekilde düşük yaşadım 19 şubatta ve bu olaydan sonra ilk regl daha bugün geldi . Yalniz doktorlar 3 ay beklenmesini söylüyorlar 1 ay çok az değil mi

Ins cnm dunyann en mirmir kedisi. Kendini yikatiyo kurutuyor ve supurgeyle tuylerini bile supurtuyor ustunden benimki gozumu oyar bunlardan birini yapsam ona

Benim ilk dış gebelik oldu sonra bi 7+3 Bi 5+5 de kayıplarım oldu sen stres yapma olur

Maalesef hiç yok tanıdığım, inşallah iyi biri bulunur, en sinir olduğum ve üzüldüğüm şey bu da yaa önce alıp sonra geri vermeye çalışmaları bu insanların, yazık yani bu canlara.

Bişey gören varmı ? Olsaydı çıkardı dimi dün bat günümdü

Eklentiler

• 20190326_063311.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar çok kötüyüm mide bulantısı öğürme ve kusma sırt ağrısı bel ağrısı ve göğüs sızlaması üşüttüm mü bilmiyorum kanım çekildi resmen sanahtan beri her yerim ağroyor dua edin bana başka kötü bişey mi var diye korkmaya başladım artık

[/QUOTE]
Yaa ne
İlk gebelikti 6 haftalikken kalp atışı duyduk sonraki kontrolde kalbinin durduğunu öğrendik kürtaj oldum

İlk gebeliklerde sık olan bir durum canım hiç korkma olur inşallah. Benimde ilk gebeliğim kromzom anomalisiydi yaşamla bağdaşmayam böylr genelde ilk 3 ay içinde düşük olması beklenen türden. Down falan değil yani.ki ah keşke down sendromu olsa diye haftalarca ağlamıştım .. ben 6.ay da kaybeymiştim ilk oğlumu yani .. normal doğum oldu, 3 ay sonra gebelik oldu ama dış gebelik dediler tamamen farklı olay yani, ondan 3 ay sonra da sağlıklı oğluma hamile haldım. Ben testlerimi uaptırdım dış gebelikten sonra pıhtılaşma bende. @H E arkadaşımız da şu an hamile, o da ilk gebeliği senin gibi oldu korunmadı 2.ay tekrar hamile kaldı Maşallah ❣ yani korkma olur yine inşallah bu defa sağlıkla ❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…