Maalesef canım .. sen stres yapıyorsun diye de regl gecikiyor olabilir şu an. Bu ay olmadı inşallah nisan ayında sağlıkla gelir bebişler .. ben de 29u bat bugün yapacaktım ama yapmicam belirtilere inanmicam kesin yoktur bişey test meat yapmicam o yüzden cuma ya kadar .. hayırlısı neyse o olsun yoksa bekleyeceğiz diğer ayı sabırla ..Bişey gören varmı ? Olsaydı çıkardı dimi dün bat günümdü
Tepkisi ne oldu cok merak ettimKızlar bugun kv hamile oldugumu öğrendi
Planlarım tutmadı maalesef ..
Yemin ettirdim asla kimseye söylemicem dedi ama bakalım inşallah ..
Birinden duyarsam gönül koyarım dedim .
Söz dedi
Kızlar çok kötüyümmide bulantısı öğürme ve kusma sırt ağrısı bel ağrısı ve göğüs sızlaması üşüttüm mü bilmiyorum kanım çekildi resmen sanahtan beri her yerim ağroyor dua edin bana başka kötü bişey mi var diye korkmaya başladım artık
Maalesef canım .. sen stres yapıyorsun diye de regl gecikiyor olabilir şu an. Bu ay olmadı inşallah nisan ayında sağlıkla gelir bebişler .. ben de 29u bat bugün yapacaktım ama yapmicam belirtilere inanmicam kesin yoktur bişey test meat yapmicam o yüzden cuma ya kadar .. hayırlısı neyse o olsun yoksa bekleyeceğiz diğer ayı sabırla ..
Canım çok mu taktın kafana acaba..
Düşünmemeye çalış bak nasıl olsa yok bari regl gelsin de çalışmalara başöarız ne güzel yepyeni bir ay başlıyor diye çalış stres bütün vücudumuzu ele geçiiyor. Mideni üşütmüşsündür kahvaltınu yap nane çayı yap kendine rahatlamaya çalış ..
Mideni üşütmüşsündür canım sıcak tut kendini geçer inşallah ❣Evet resmen tutuyorum reglivalla buyursun gelsin napayım artık nasip ama b süre yemek görmek istemiyorum eşime sabah kahvaltı hazırladım sonrasında direk lavaboya uçtum portakal kokusını severim ona bile tahammül edemedim :) biraz dinleniyorum şimdi hiç bişeye halim yok
Mideni üşütmüşsündür canım sıcak tut kendini geçer inşallah ❣
Bunda var baya çizgi bu kadar erken de zaten ancak bu kadar gözükürbu 2 saat sonra olan hali
Geçmiş olsun canım :)Sağol canım Allah razı olsun
günydın canımm iyiyz valla sen nasılsın :)Günaydın kızlar keyifler nasıl?
Bende iyiyim çok şükür kahvaltı yapıyorum masamda :)günydın canımm iyiyz valla sen nasılsın :)
bende aynen diyet kahvaltımı yapıyorumBende iyiyim çok şükür kahvaltı yapıyorum masamda :)
Seninkinin simitlisini de ben yiyorumbende aynen diyet kahvaltımı yapıyorum
yumurta peynir zeytin domates ekmezsizve şekersiz çayyy
afiyet olsun canım
Sağol canımGeçmiş olsun canım :)
Günaydın ballarrrr :)
Maria26 niye vazgeçtin yapmaktan
Gonulmeyvesi canım bat 1 gün geçince eğer olsaydı baya belirgin olurdu heralde sanırım regl gelcek ama yine allah bilir geçmiş olsun üşüttüysende
H E iyi vermişsin 5 kilooo tamam bende 75 le hamile kalsam 70 e düşerim ilk aylar yani
CanımKızlar dün battı ve test yaptım negatif çıktı gögüslerimin ağrısıda hafifledi hala regl de olmadım annemde ne zaman döllendiği belli olmaz sizin planlara uymaz o dediben adetimi bekliyorum ama umutda etmiyorum değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?