Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bişey gören varmı ? Olsaydı çıkardı dimi dün bat günümdü
Maalesef canım .. sen stres yapıyorsun diye de regl gecikiyor olabilir şu an. Bu ay olmadı inşallah nisan ayında sağlıkla gelir bebişler .. ben de 29u bat bugün yapacaktım ama yapmicam belirtilere inanmicam kesin yoktur bişey test meat yapmicam o yüzden cuma ya kadar .. hayırlısı neyse o olsun yoksa bekleyeceğiz diğer ayı sabırla ..

Canım çok mu taktın kafana acaba..
Düşünmemeye çalış bak nasıl olsa yok bari regl gelsin de çalışmalara başöarız ne güzel yepyeni bir ay başlıyor diye çalış stres bütün vücudumuzu ele geçiiyor. Mideni üşütmüşsündür kahvaltınu yap nane çayı yap kendine rahatlamaya çalış ..

İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun

Evet resmen tutuyorum regli valla buyursun gelsin napayım artık nasip ama b süre yemek görmek istemiyorum eşime sabah kahvaltı hazırladım sonrasında direk lavaboya uçtum portakal kokusını severim ona bile tahammül edemedim :) biraz dinleniyorum şimdi hiç bişeye halim yok

Mideni üşütmüşsündür canım sıcak tut kendini geçer inşallah ❣

uYKuCu KoaLa kuzum bende ovü testi alırken yanında yollamışlardı beş tane erken gebelik testi, kaset testler daha mı iyi diyorsun? Senin bata kaç kala çıkmamıştı erken gebelikte?

Haklısın canım bakalım ya nasip bir hafta daha olmazsam kan testi yaptırırım belki

Canım
O kadar aynıyız ki benimde dün battı test negatir çıktı.
İnşallah vardır bebiş annem en az bi hafta geçince test yap diyordu kızıyo hatta bana erken yaptığım için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…