Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım
O kadar aynıyız ki benimde dün battı test negatir çıktı.
İnşallah vardır bebiş annem en az bi hafta geçince test yap diyordu kızıyo hatta bana erken yaptığım için :)
annelerin hepsi aynı D: eskiden kadınlaar kulubumu vardı onlar bilmiyo erken yapıncada cıkabileceğini

Ay az önce yazdım yazdım uzun uzun yanlış bişeye bastım hepsi gitti yaa
Neyse dün rahatsızdım gece midem yandı bulandı tatlı dokunuyo bana bildiğim halde yedim gece kötü geçti yani canım sabah da kalktım halsiz zaten hiç yapmak istemedi elim gitmedi nasıl olsa bişey yok boşver dedim
Ama perşembe yapıcam kesin sabah yapmak zorunda da kalmam hem ya sabah yapamıyorum sevmiyorum eşim görüp heveslenmesin diye acele acele bide sakla falan .. ben kalkıyorum ona kahvaltı hazırlarken oda brnden hemen sonra giriyo çünkü wc

bende girdim sabah btün sayfaları okuyom test varsa kaçırmim diye
iyi bakalım perşembe yap sen gene
ısrar edemicimmmmm

geçmiş olsun benim de regl dönmeninde sırt bel ağrısı oluyor mide bulantısı filan

6 haftalikken kalp atisi duyduk sonra Kalbi durdu sadece buyumemişti bebek. Patoloji sonucu daha gelmedi ama doktor yüksek ihtimal kromozom anomalisi çıkar dedi
Aynı olmus canım .
6 haftalıkken yavaş bir kalp atışı aldık sonraki hafta durmustu.

Tabı ben patolojıye göndrmedim doktorum önermedi ilk gebelik oldugu için

Aynen öyle canım gerçi geçen bi arkadaşım da benim bir ay idrar testinde çıkmıyor hamileliklerim dedi insanın bi tarafı yine ümit işte :)
anlıyorum seni canım emin ol hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.
regl gelmediği sürece testte yapsak ümitleniyoruzzz
kısmet bakalımmmm ama olmazsada önümüzde bisürü ay var üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…