annelerin hepsi aynı D:Canım
O kadar aynıyız ki benimde dün battı test negatir çıktı.
İnşallah vardır bebiş annem en az bi hafta geçince test yap diyordu kızıyo hatta bana erken yaptığım için :)
Ay az önce yazdım yazdım uzun uzun yanlış bişeye bastım hepsi gitti yaaGünaydın ballarrrr :)
Maria26 niye vazgeçtin yapmaktan
Gonulmeyvesi canım bat 1 gün geçince eğer olsaydı baya belirgin olurdu heralde sanırım regl gelcek ama yine allah bilir geçmiş olsun üşüttüysende
H E iyi vermişsin 5 kilooo tamam bende 75 le hamile kalsam 70 e düşerim ilk aylar yani
bende girdim sabah btün sayfaları okuyom test varsa kaçırmim diyeAy az önce yazdım yazdım uzun uzun yanlış bişeye bastım hepsi gitti yaa
Neyse dün rahatsızdım gece midem yandı bulandı tatlı dokunuyo bana bildiğim halde yedim gece kötü geçti yani canım sabah da kalktım halsiz zaten hiç yapmak istemedi elim gitmedi nasıl olsa bişey yok boşver dedim
Ama perşembe yapıcam kesin sabah yapmak zorunda da kalmam hem ya sabah yapamıyorum sevmiyorumeşim görüp heveslenmesin diye acele acele bide sakla falan .. ben kalkıyorum ona kahvaltı hazırlarken oda brnden hemen sonra giriyo çünkü wc
Kızlar çok kötüyümmide bulantısı öğürme ve kusma sırt ağrısı bel ağrısı ve göğüs sızlaması üşüttüm mü bilmiyorum kanım çekildi resmen sanahtan beri her yerim ağroyor dua edin bana başka kötü bişey mi var diye korkmaya başladım artık
[/geçmiş olsun adet döneminde benim öyle olur sırt bel ağrıması mide bulantısı
Tamam canım sözbende girdim sabah btün sayfaları okuyom test varsa kaçırmim diye
iyi bakalım perşembe yap sen gene
ısrar edemicimmmmm
günaydın canım bugunde yaptınmı test ?günaydın kızlarrr bildirimler peşpeşe pc başına geçince geldii mobilden bildirim falan gelmiyor inşallah dediginiz gibi vardır
evet yaptım sabah ama birşey göremedim 2 saat geçsinde göreyim dedim ama o anı çektim paylaşıyım mı belki hayalet çizgi görürsünüzgünaydın canım bugunde yaptınmı test ?
bence paylaş bi bakalımmm :)evet yaptım sabah ama birşey göremedim 2 saat geçsinde göreyim dedim ama o anı çektim paylaşıyım mı belki hayalet çizgi görürsünüz
5 dakikalık hali bu şuanda 1 saat oldu kurumaya başladı evden işe getirdim yanıma baya sarsıldı yollarda yavrucumbence paylaş bi bakalımmm :)
ben gölgeyi görebiliyorum vallaa bakalım kuruyunca bu nası olcakkkk senden ümitliyim bu ay valla ben5 dakikalık hali bu şuanda 1 saat oldu kurumaya başladı evden işe getirdim yanıma baya sarsıldı yollarda yavrucum
geçmiş olsun benim de regl dönmeninde sırt bel ağrısı oluyor mide bulantısı filanKızlar çok kötüyümmide bulantısı öğürme ve kusma sırt ağrısı bel ağrısı ve göğüs sızlaması üşüttüm mü bilmiyorum kanım çekildi resmen sanahtan beri her yerim ağroyor dua edin bana başka kötü bişey mi var diye korkmaya başladım artık
annelerin hepsi aynı D:eskiden kadınlaar kulubumu vardı onlar bilmiyo erken yapıncada cıkabileceğini
ya valla babası o kadar çok ugraşıyor ki bu babaya ragmen gelmezse kendisi bilirben gölgeyi görebiliyorum vallaa bakalım kuruyunca bu nası olcakkkk senden ümitliyim bu ay valla ben
bakkk5 dakikalık hali bu şuanda 1 saat oldu kurumaya başladı evden işe getirdim yanıma baya sarsıldı yollarda yavrucum
Aynı olmus canım .6 haftalikken kalp atisi duyduk sonra Kalbi durdu sadece buyumemişti bebek. Patoloji sonucu daha gelmedi ama doktor yüksek ihtimal kromozom anomalisi çıkar dedi
Sağolunn :) Benimde olır ama kusma öğürme falan olmaz geciktiği için baskı da yapıyor olabilir belkidegeçmiş olsun benim de regl dönmeninde sırt bel ağrısı oluyor mide bulantısı filan
anlıyorum seni canım emin ol hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.Aynen öyle canım gerçi geçen bi arkadaşım da benim bir ay idrar testinde çıkmıyor hamileliklerim dedi insanın bi tarafı yine ümit işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?