Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bence iyi değil ama vermek istiyosan inşallah verirsin ekim anaları topiğinde ilk 3 ayda 3-4 kilo alanda oldu
Bakalım hangisi olcan

bence iyi değil ama vermek istiyosan inşallah verirsin ekim anaları topiğinde ilk 3 ayda 3-4 kilo alanda oldu
Bakalım hangisi olcan
ay napim kısmette ne varsa o olcak
yuvarlanarak gezerim artık alırsam
bebiş olsunda gerisini düşüncez artık.
zaten 2-3 ay daha gecikirsee bebişin gelmesi ben 65-66 fln olurum o arada
ama bu ayda gelse razıyım diyetisyeene giderim napim

bak sen böyle yapınca gördüm bende sankii oy annesinin kuzusuu tabi daha ne kadarlık oldugu belli degil ama taş çatlasın 7 8 günlüktür anası her yerde didik didik onu arıyor teyzeleride yardımcı oluyor
bence sen yüksek ihtimalle hamile olabilirsinnn yinede eşine fln söyleme ümitlenmesin amaaa bana var sende bişiler gibi geliyor :)
belirtin varmı hiç ?

Amnnn kilooo dediğin nedir kuzum yaaa verilir gelsinde inşallaahh

bence sen yüksek ihtimalle hamile olabilirsinnn yinede eşine fln söyleme ümitlenmesin amaaa bana var sende bişiler gibi geliyor :)
belirtin varmı hiç ?
valla buaralar bir kaç degişiklik var ama bunlar belirtimi bilmem agızımda hiç tat yok yedigim şeyin tadını alamıyorum 3 4 gündür sadece yuttugumda anlıyorum ne yedigimi o derece birde aşırı derece de kuruluk var kasıklarımda da ince ince batmalar oluyor başkada bir problem yok şuan da

5+4 ama ağır bulantı değildi ozamanalar .
Sabahları sadece kusma vardı ama sonra yiyordum . 6 haftadan sonra sarsıcı bulantılar başlaıd

Anladım canım bende ilk kez bu sabah kusma bulantı oldu şimdi yatıyorum ama kalkınca yine bulnacak gibi geliyor vücudumun her yeri ağrıyor özellikle sırt ve bel senin ağrıyan bi yerin var mıydı ?

Teşekkür ederim sağ olun. Acaba hanımlar içinizde ilk gebeliği benim gibi olan ve simdi hamile kalan var mi ? Korkuyorum çok zaman sonra hamile kalmaktan
Çok geçmiş olsun . Üzücü oluyor ama allah sabrını veriyor , duat et bol bol. Allahım tekrar sağlıklı hayırlı evlatlara hamiş kalmayı nasip etsin. Benimde 14 şubatta kaybım oldu. Denemeye devam bakalım , ilkinde 4.ayda hamile kalmıştım , şimdi inşallah o kadar zaman geçmez üzerinden.

Anladım canım bende ilk kez bu sabah kusma bulantı oldu şimdi yatıyorum ama kalkınca yine bulnacak gibi geliyor vücudumun her yeri ağrıyor özellikle sırt ve bel senin ağrıyan bi yerin var mıydı ?
Hamilemsn canım sen ?
Battan 3-4 gün önce bel ve sırt ağrım vardı .

İnşallah

ay hadi inşallah vardır yaaaa :) :)

Hamilemsn canım sen ?
Battan 3-4 gün önce bel ve sırt ağrım vardı .

Değilim canım testler negatif çıktı, ama hala olmadım adet ağrım falan da yok, sadece çok halsizim ateşim var gibi hissediyorum ama yok bide bu sabah herşryden tiksindim portakaldan bile, zor tuttum.kendimi eşim gidince direk lavaboya uçtum

ay hadi inşallah vardır yaaaa :) :)
bana da sanki birşeyler ama ama bayagı erken oldugu için fazla kendini çaktırmıyor gibime geliyor normalde adet ten 1 hafta öncesinde bel agrısı baş agrısı gögüs herşey başlardı bende şuan hiçbirşey yok buda ayrı bir tuhaflık buarada testim 1 saat 15 dakika oldu 2. çizgiyi görmeye başladım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…