Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
atsana yeniden :)

Canım herken farklı bilemiyorum ama benım ilk hafta iştahım çok açılmıştı

Merhaba kızlar cevaplarsanız sevinirim, 3/7 mart arası yumurtlama dönemiydi 22 martta kanda bhcg 40 çıktı 25 martta tekrar kan testi yaptım acaba yükseliyor mu diye, doktorum istememişti normalde; 261 olmuş. Değerlerim iyi mi sizce?? Forumda yazılanları okudukça insan ister istemez tedirgin oluyor doktorum 12 nisana gün verdi gel keseyi göstereyim dedi. İnşallah iyi gidiyordur herşey

bat a daha 8 gün var 1 saat sonrasında gördün mü sen birşey ben elimde gördüm gibi sanki ondan keyiflendim
yani belli bi gölgelik varrrr ve 8 gün kala böyle çıkması cok normal.
bozuk desek dünde vardı bütün bozuk testler seni bulacak değil
sende bişiler var gibime geliyorrr ama bekleyip görcezzzz :)

öyle yap bence de ben n11 den çoklu sipariş verdim neredeyse ilişkiden ertesi gün sonra başlayacaktım teste nede olsa bol bol var
keşke öyle bi teknoloji olsa içerde ilişkiden sonra neler oluyo görsek falan
o spermle buluşma anlarını falan D: yumurtladıgımız anı
ne güzel olurdu dimi

Merhaba, hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, benim doktorum iki günde en az iki kat artmasını isteriz, fazla olması hiç sıkıntı değil demişti, inşallah keseyi de gördükten sonra içiniz daha da rahatlar.

keşke öyle bi teknoloji olsa içerde ilişkiden sonra neler oluyo görsek falan
o spermle buluşma anlarını falan D: yumurtladıgımız anı
ne güzel olurdu dimi
bebegimi bilim adamı yapıcam ve gelecekte ki anneleri bu sıkıntılardan kurtarıcam 24 saat içinde anne olacagını bilsin kadın ona göre dikkat etsin dimi

İnşallah canım benim İki hafta var daha, bekleyiş güzel sonuçlanır inşallah

ben üzülmedim canım çünkü ne doğru dürüst pik oldu ne yumurtladığımı anladım ne de doğru dürüst değerlendireme oldu kafamız hep mr sonucundaydı konsantre olamadık çok şükür bin şükür temiz geldi sonucumuz

ama bu ay herşey çok güzel olacak Allah izin verirse

Canım
O kadar aynıyız ki benimde dün battı test negatir çıktı.
İnşallah vardır bebiş annem en az bi hafta geçince test yap diyordu kızıyo hatta bana erken yaptığım için :)
Of içim dışım garip oldu valla bu ara , negatifi görünce üzüldüm illa çıkardı diyorum e ama geçen ay 22 sinde adet gördüm pms dönemine de girdim gögüs ağrım geçti gibi bugün 26 si 33. Gün oldu neden adetlenmedim 35 i bekliyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…