- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
Ya onu bende çok istiyorumkeşke öyle bi teknoloji olsa içerde ilişkiden sonra neler oluyo görsek falan
o spermle buluşma anlarını falan D:yumurtladıgımız anı
ne güzel olurdu dimi
Benimde yarın 2de cnm randevum inşallah iyi haberlerle geliriz kalbim cıkıcak gibi korkum da var bilmiyorum ya Rabbim hayırlısını versin
gelir gelirr bende tam anlamıyla emin olsam sigara olayını halledicem şimdi emin olmadıkça sigaraya da devam ediyorumbende 91 liyim 10 aydr istiyoruzzz ama gelmedi nazlı bebiş
istemeyen yoktur emiinikmkiYa onu bende çok istiyorum
öğrenince bırakırsınnnn :)))gelir gelirr bende tam anlamıyla emin olsam sigara olayını halledicem şimdi emin olmadıkça sigaraya da devam ediyorum
yarın bebişler koşcak içeriGünaydınlar.. iğnemi oldum geldim..
heycaan doruktaa yarın büyük gün
aynennnöğrenince bırakırsınnnn :)))
cnm cok sevindim cok şükür temiz çıkmış sonuclarin ben demistim sana nisan bizim ayimız olacak ♥♡♥ben üzülmedim canım çünkü ne doğru dürüst pik oldu ne yumurtladığımı anladım ne de doğru dürüst değerlendireme oldu kafamız hep mr sonucundaydı konsantre olamadık çok şükür bin şükür temiz geldi sonucumuz
ama bu ay herşey çok güzel olacak Allah izin verirse
benim kuzumun 2. saati iyice belli etti kendini atıcam şimdii resminiöğrenince bırakırsınnnn :)))
tebrikler hayırlı olsun değeriniz gayet iyiMerhaba kızlar cevaplarsanız sevinirim, 3/7 mart arası yumurtlama dönemiydi 22 martta kanda bhcg 40 çıktı 25 martta tekrar kan testi yaptım acaba yükseliyor mu diye, doktorum istememişti normalde; 261 olmuş. Değerlerim iyi mi sizce?? Forumda yazılanları okudukça insan ister istemez tedirgin oluyordoktorum 12 nisana gün verdi gel keseyi göstereyim dedi. İnşallah iyi gidiyordur herşey
Hayırlısı olsun cnmGünaydınlar.. iğnemi oldum geldim..
heycaan doruktaa yarın büyük gün
Hadi gözün aydın canımben üzülmedim canım çünkü ne doğru dürüst pik oldu ne yumurtladığımı anladım ne de doğru dürüst değerlendireme oldu kafamız hep mr sonucundaydı konsantre olamadık çok şükür bin şükür temiz geldi sonucumuz
ama bu ay herşey çok güzel olacak Allah izin verirse
inşallah canım benimcnm cok sevindim cok şükür temiz çıkmış sonuclarin ben demistim sana nisan bizim ayimız olacak ♥♡♥
bekliyoruzzzzbenim kuzumun 2. saati iyice belli etti kendini atıcam şimdii resmini
sağol canım Allah razı olsunHadi gözün aydın canım
O korku 3.ay dolana kadar olur kuzum normal ama kafandan atmaya çalış az kaldı yarına ❣ kayıp yaşayan herkes de olur normal yani merak ediyorsun çünküaa tesadüf aynı gün olmus randevumuz bende çok korkuyorum
Kusmalar falan azalınca salak saçma düşünceler giriyo aklıma
Ama dün gece güzel bir rüya gördüm :)
Kız çocugum oluyodu
Bakalım doğru çıkcakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?