Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Femometer canım

ben de daha hamile kalmadan rüyamda görmüştüm kucağımdaydı ,yüzünü görmüştüm ,kız evlattı sonrasında hamile kaldım ve bir kızım oldu. ah ahhh şimdi de ikinciyi istiyorum inşalahhh ... ikinci çocuk istememe rağmen yine aynı heyecan bende.

İnşallah senın için hayırlı olan vakitte kalırsın

yok yok gözlerin gayet iyi çapraz olması bence kaymış olabilir ondan kaynaklıdır diye düşündüm ondan önemsemedim sallana sallana geldi ne de olsa başka bir anlamı var mı çapraz olmasının
Bozuk olabılır mı acaba dedim biliyosun senın geçen ayki testlerinde çizgi çıktı çıktı dedik sonra kan testlerinde çıkmadı şimdi açıkcası herşeyi düşünüyorum .
Bence umutlanmadan yarın sabah tekrar deneyelim ..
inşallahh bu sefer daha belirgin bi şekilde çıkar ..

Bende çalışırken sabah test yapıp işe götürürdüm çizgiler hiç yamuk çıkmıyıdu o yüzden şaşırdım canım

hımm anladım tamam ama yarın sabah ilk idrarla yaparsam evde yapmak zorundayım yanımda getirirken yine yanı şeyler olmayacakmı neyse olmadı strece falan sararım

hımm anladım tamam ama yarın sabah ilk idrarla yaparsam evde yapmak zorundayım yanımda getirirken yine yanı şeyler olmayacakmı neyse olmadı strece falan sararım
Yarın artık hemen çıkması lazım .
Benım bata 7 varken 6 saat sonra çıktı .
Diğerleri ilk 5 dk içinde çıktı .
İstersen şey yapabılırsın kalkman gerken saatten 1 saat önce kalk yap .
Sonra tekrar yatarsın ama ilk 5 dk bekle bak çıkması lazım 1 saat sonra koyulaşmaya bakarız

Kürtaj sonrası kontrolde bana da toparlanmış dedi doktorum ama dediğim gibi zaten regl geç geliyor tabi herşeyin hayırlısı ama insan korkuyor da ben 2 regl bekleyeceğim düzene giriyor mu bi bakmak istiyorum
Evet regl geç olacak biliyorum sadece onu bekleyeceğim doktorum çok iyi bir doktor çünkü oma güveniyorum gerisi de nasip

Yaa ne

İlk gebeliklerde sık olan bir durum canım hiç korkma olur inşallah. Benimde ilk gebeliğim kromzom anomalisiydi yaşamla bağdaşmayam böylr genelde ilk 3 ay içinde düşük olması beklenen türden. Down falan değil yani.ki ah keşke down sendromu olsa diye haftalarca ağlamıştım .. ben 6.ay da kaybeymiştim ilk oğlumu yani .. normal doğum oldu, 3 ay sonra gebelik oldu ama dış gebelik dediler tamamen farklı olay yani, ondan 3 ay sonra da sağlıklı oğluma hamile haldım. Ben testlerimi uaptırdım dış gebelikten sonra pıhtılaşma bende. @H E arkadaşımız da şu an hamile, o da ilk gebeliği senin gibi oldu korunmadı 2.ay tekrar hamile kaldı Maşallah ❣ yani korkma olur yine inşallah bu defa sağlıkla ❣
[/QUOTE]
O kadar mutlu oldumki teşekkür ederim inşallah sizler gibi bana da nasip olur sağlıklı bir bebek

Canim sen kutajdan ne kadar sonra hamile kaldın peki
Kürtajdan 35 gün sonra ilk reglimi oldum .
Sonra kimyasal gebelik geçirdim tekrar regl oldum .
Ve sonra hamile kaldım . Yanı kürtajdan sonra 2 regl görmüş oldum .
Doktorum korunmamı istemedi .
Sadece bir kere regl gör ve korunmayı bırak dedi ..
bende öyle yaptım .

O kadar mutlu oldumki teşekkür ederim inşallah sizler gibi bana da nasip olur sağlıklı bir bebek
[/QUOTE]
İnşallah lütfen sakın karamsarlığa düşme .
Sadece allahım benım için hayırlı olan bir bebek olsun diye dua et .
Ben birde dua okumuştum istersen sana da öneririm .
Ben inanıyorum ettiğim dualar sayesinde tekrar gebe kaldım

hayırlısı canım artık benim cinsiyet umrumda degil o iyi olsun yeter tek istegim o benim kusmalarım hala var içim dışıma çıkıyor

Maşallah darısı bana inşallah teşekkür ederim cevabın için bana da aynısını dedi doktorum 1 regl atlat yeter dedi

Maşallah darısı bana inşallah teşekkür ederim cevabın için bana da aynısını dedi doktorum 1 regl atlat yeter dedi
Bence doktorunu dinle uzunn uzun beklemene gerek yok . Rahmın hazırsa bebeği kabuk edıcek zaten değilse diğer ay .
Tavsiyem belki ovulasyon testı yapabılırsın ben acaba yuumrtlama olucakmıs diye iki ay boyunca yapmıştım ve döngüm değişmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…