Tamam canim bende okuldan dönünce okurum öğretmenim çalışıyorum. Ama gün içindeyse bende yetiştiririm inşallah çok teşekkür ederimportakalcicegi3457
Canım hepsini aynı anda okuman gerekmiyor .
Sabah başla akşam 12 ye kadar böle böle oku ..
İlk başken niyet ediyosun hayırı bir evlat için ayetel kursi okumaya diye sonra okuyosun her gün be kadar okuman gerekiyosa .
Ben hepsini kendim okumustum
Dediğim gibi elimden geldiğince yardımcı olmaya çalılırımTamam canim bende okuldan dönünce okurum öğretmenim çalışıyorum. Ama gün içindeyse bende yetiştiririm inşallah çok teşekkür ederim
ben görüyorum ama dikkate alınmalı mı bilemedim2 saat sonrası :) bakın bakalımH E @morcivertkedi G gamzeli_bebis @can09e dvtb @dombili_xl hoş ilk teste baktınız mı bilmiyorum ama ilk teste de hayalet çizgi vardı
ben görüyorum ama dikkate alınmalı mı bilemedim
Tamam canım yapıcam teşekkür ederimOlmuş sanki canım ama akşama da yap istersen yarın da siliklesirse çatlamış demektir catladigi günü muhakkak değerlendirin insallah ❤
Regle 10 gün kadar var elimde de erken gebelik testleri var delilik yapıp denesem mi ki
Google negatif foto yapma yaz ilk siteden yapabılıyorsuntatlım sen o negatif yapmayı nasıl yapıyorsun ? G gamzeli_bebis
tr.pixiz.com böyle bir site çıkıyor ilk başta ve sizin yaptıgınız gibi çıkmıyor sonuçGoogle negatif foto yapma yaz ilk siteden yapabılıyorsun
yaptım yaptım oldu tamamGoogle negatif foto yapma yaz ilk siteden yapabılıyorsun
internete yaz canım foto negatifleştrme falan diye çıkıyo bi kaç yertatlım sen o negatif yapmayı nasıl yapıyorsun ? G gamzeli_bebis
Ay valla canım yaaa tühh .. Sen ozaman 1 ay daha mola verıceksın bu bebek işine böyle iltihaplı çok tehlıkelı ..Kızlar bugün üroloji kontrolümde testler temiz çıktı ama bu bakteri tekrarlayan bir bakteri olduğu için doktorum bir dahakine ilaç bile bulamayabiliriz dedi çünkü zaten 1-2 ilaç etki ediyordu, onu da kullanmış olduk. Uzun süre kullanacağım bir antibiyotik verdi. Önlem amaçlı..
Tabi vajinal kaynaklı da olabilir diye kadın doğuma da yönlendirmişti. Bugün oraya da gittim, güya gebelik öncesi şeyleri halledecektim ama vajinal muayenede kadın bir baktı vajina içine "Ne olmuş sana böööyleee? Çok kötüüü" dedi. Sırf iltihap doluymuş, bana da gösterdi iğrenç.. 4 farklı numune aldı, 3 gün sonra çıkacak sonucu.. Bu arada kullanmam için de bir yığın ilaç verdi.
Ne olacak benim bu halim? Bir bebek düşünelim dedik başımıza gelmeyen kalmadı.
Vajinal iltihabı tedavi etsek de hep bir risk olacak bu bakteriden dolayı.. Gebelikte de çok oluyormuş sanırım. O zaman da nasıl ilaç kullanacağım bilmem. Benim adama da üzülüyorum ya adam unuttu şey yapmayı ve tabi ben deAy valla canım yaaa tühh .. Sen ozaman 1 ay daha mola verıceksın bu bebek işine böyle iltihaplı çok tehlıkelı ..
İnşallah tekrarlamadan atlatırsın canım şu süreci
Canı evet bende de var şuan doktorum 12 haftadan önce ilaç kullandırtmak ıstemedı şuan su içiyorum bol bol ve idrara çıkıyorum ..Vajinal iltihabı tedavi etsek de hep bir risk olacak bu bakteriden dolayı.. Gebelikte de çok oluyormuş sanırım. O zaman da nasıl ilaç kullanacağım bilmem. Benim adama da üzülüyorum ya adam unuttu şey yapmayı ve tabi ben de
İnşallah canım zaten bugün başlayıp haftaya kadar 2 günde 1 devam etmek istiyoruz insallah1-2 güne olur gibi duruyo canım koyuluk.
Hiç üzülme .
Pazar gününe kalsa bile pik. Pazartesi sabahını öneriyorum .
Pik sonrası çok önemli .
İstenilen pik ve pikten sonraki 3 gün
Kızlar bugün üroloji kontrolümde testler temiz çıktı ama bu bakteri tekrarlayan bir bakteri olduğu için doktorum bir dahakine ilaç bile bulamayabiliriz dedi çünkü zaten 1-2 ilaç etki ediyordu, onu da kullanmış olduk. Uzun süre kullanacağım bir antibiyotik verdi. Önlem amaçlı..
Tabi vajinal kaynaklı da olabilir diye kadın doğuma da yönlendirmişti. Bugün oraya da gittim, güya gebelik öncesi şeyleri halledecektim ama vajinal muayenede kadın bir baktı vajina içine "Ne olmuş sana böööyleee? Çok kötüüü" dedi. Sırf iltihap doluymuş, bana da gösterdi iğrenç.. 4 farklı numune aldı, 3 gün sonra çıkacak sonucu.. Bu arada kullanmam için de bir yığın ilaç verdi.
Ne olacak benim bu halim? Bir bebek düşünelim dedik başımıza gelmeyen kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?