Bende de sıkıntı var demekki
Göz doktoruna gidelimBende de sıkıntı var demekki
Böyle ama yaptım sankiFemometer canım
Göz doktoruna gidelim
Evet önceki dönemlerden ev ovulasyon testi dolu zaten bende yumurtlama düzeni merak ettiğim için yapicam tekrar :)Bence doktorunu dinle uzunn uzun beklemene gerek yok . Rahmın hazırsa bebeği kabuk edıcek zaten değilse diğer ay .
Tavsiyem belki ovulasyon testı yapabılırsın ben acaba yuumrtlama olucakmıs diye iki ay boyunca yapmıştım ve döngüm değişmemişti
İnşallah lütfen sakın karamsarlığa düşme .O kadar mutlu oldumki teşekkür ederim inşallah sizler gibi bana da nasip olur sağlıklı bir bebek
Gayet güzel canımBöyle ama yaptım sankiböyle takip edeyim insallah ❤
Sen ne zaman rahat hissetceksen o zaman yap canımyok umutsuz msj yazmak istemedim ama beni de 1 gün bu testler yanıltmıştı. Bir de bende hatırlıyorum geçen ay mıydı aynı kişilerde yine yanıltma olmuştu bu testelr bekledikçe maalsef doğru sonuç vermeyebiliyor. Senin dedipib gibi eper 5 10 dk içinde çıkarsa ki senin öyleydi doğruydu. Benim şu an 3 var bata yapmıyorum bekliyorum bu beliryilere kanmak istemiyorum perşembe yaparım belki 1 gün kala
Sağol canımGayet güzel canım ♥
Aaaa çok sevindim okurum mutlaka ama önce lekelenme bitsin değil mi her gün abdestli olarak okudu değil mi ? Bende bitmesini bekleyeyim öyle başlarım artıkİnşallah lütfen sakın karamsarlığa düşme .
Sadece allahım benım için hayırlı olan bir bebek olsun diye dua et .
Ben birde dua okumuştum istersen sana da öneririm .
Ben inanıyorum ettiğim dualar sayesinde tekrar gebe kaldım
Eki Görüntüle 2250562
Kesinlikle ❣Sen ne zaman rahat hissetceksen o zaman yap canım
Bende arkadaşa geçen var var dedik kan testine gitti çıkmaıd ya umutlandırma istemiyorum sonr aüzülüyorum
Olmuş sanki canım ama akşama da yap istersen yarın da siliklesirse çatlamış demektir catladigi günü muhakkak değerlendirin insallahKızlar bi bakın ya 17. Gün pik olmuş mu ayrıca ateşimde 36.6 ° bugün
Canım pik gibi.Kızlar bi bakın ya 17. Gün pik olmuş mu ayrıca ateşimde 36.6 ° bugün
Aynen güzelce temizlen ve niyetlen canım.Aaaa çok sevindim okurum mutlaka ama önce lekelenme bitsin değil mi her gün abdestli olarak okudu değil mi ? Bende bitmesini bekleyeyim öyle başlarım artık
Evet canım hemen çıktıCanım pik gibi.
Bazılarının t çizgisi daha koyu oluyor benım mesela öyleydi ..
çizgiler idrarı damlattıgın an çıktı değil mi ?
1-2 güne olur gibi duruyo canım koyuluk.Sağol canım ❤peki sence pik e yakın miyim yani 1-2 güne pik olur mu seçim e denk gelecek diye üzülüyordum da ikimizde gorevliyiz o gün inşalllah pazar a kalmadan pik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?