Günaydın, evet testini gördüm ama hem daha adet gününe çok zaman olduğu için hem de iki saat sonra belirginleştiği için birşey söyleyip ümitlendirmek istemedim yine, inşallah vardır, folik asiti ihmal etme, öncesinde almak daha önemli hatta.2 saat sonrası :) bakın bakalımH E @morcivertkedi G gamzeli_bebis @can09e @dvtb dombili_xl hoş ilk teste baktınız mı bilmiyorum ama ilk teste de hayalet çizgi vardı
Var gibi görünüyor hadi insallah2 saat sonrası :) bakın bakalımH E @morcivertkedi G gamzeli_bebis @can09e @dvtb dombili_xl hoş ilk teste baktınız mı bilmiyorum ama ilk teste de hayalet çizgi vardı
evet var çizgi :) hadi bakalımmm bnde bata 8 kalamı yapsam hahahah2 saat sonrası :) bakın bakalımH E @morcivertkedi G gamzeli_bebis @can09e @dvtb dombili_xl hoş ilk teste baktınız mı bilmiyorum ama ilk teste de hayalet çizgi vardı
yanlış oldu galiba durun yeniden çekip gönderiyorum2 saat sonrası :) bakın bakalımH E @morcivertkedi G gamzeli_bebis @can09e @dvtb dombili_xl hoş ilk teste baktınız mı bilmiyorum ama ilk teste de hayalet çizgi vardı
Ben bile görüyorum bu sefer insallah vardir2 saat sonrası :) bakın bakalımH E @morcivertkedi G gamzeli_bebis @can09e @dvtb dombili_xl hoş ilk teste baktınız mı bilmiyorum ama ilk teste de hayalet çizgi vardı
ilişkiler hangi günlerde oldu canımm tam yuumrtlama günümü ?yanlış oldu galiba durun yeniden çekip gönderiyorum
Hadi inşallahyanlış oldu galiba durun yeniden çekip gönderiyorum
Çizgiyi görüyorum ama hem olması gereken yerde değil hemde çağraz2 saat sonrası :) bakın bakalımH E @morcivertkedi G gamzeli_bebis @can09e @dvtb dombili_xl hoş ilk teste baktınız mı bilmiyorum ama ilk teste de hayalet çizgi vardı
Elimden geldiğince pozitif düşünüyorum kuzumO korku 3.ay dolana kadar olur kuzum normal ama kafandan atmaya çalış az kaldı yarına ❣ kayıp yaşayan herkes de olur normal yani merak ediyorsun çünküpozitif düşün yarın da güzel gÜzel haberlerle gel bize ❣
Az önce dedim ya babası çok ugraşıyor diyeilişkiler hangi günlerde oldu canımm tam yuumrtlama günümü ?
çağraz ne demek tatlım :)Çizgiyi görüyorum ama hem olması gereken yerde değil hemde çağraz
Bence yarın tekrar edelim canım
Çapraz değil mi ? Ben öyle görüyorumçağraz ne demek tatlım :)
çapraz mıÇapraz değil mi ? Ben öyle görüyorum
tamam t çizgisi çapraz demek istedin anladım dedigini testi alıp tekrar baktım da şimdi bu teste evden işe çantamda geldiÇapraz değil mi ? Ben öyle görüyorum
Kürtaj sonrası kontrolde bana da toparlanmış dedi doktorum ama dediğim gibi zaten regl geç geliyor tabi herşeyin hayırlısı ama insan korkuyor da ben 2 regl bekleyeceğim düzene giriyor mu bi bakmak istiyorumDoktor gençsin rhim hemen toparlanacak beklemeye gerek yok dedi
ya çantamda getirirken üstüne kumaş tozu gibi şeyler gelmiş olabilir o tozları görmüştür cici anne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?