hadı inşallah tutunur bebeğiniz canımİnşallah canım zaten bugün başlayıp haftaya kadar 2 günde 1 devam etmek istiyoruz insallah ❤ Allah nasip ederse tabi
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah herşey geçer düzelir bi an önce sağlığına kavuşursun inşallah gelmiş geçmiş olsun diyelim ki geçsin inşallah aminnnKızlar bugün üroloji kontrolümde testler temiz çıktı ama bu bakteri tekrarlayan bir bakteri olduğu için doktorum bir dahakine ilaç bile bulamayabiliriz dedi çünkü zaten 1-2 ilaç etki ediyordu, onu da kullanmış olduk. Uzun süre kullanacağım bir antibiyotik verdi. Önlem amaçlı..
Tabi vajinal kaynaklı da olabilir diye kadın doğuma da yönlendirmişti. Bugün oraya da gittim, güya gebelik öncesi şeyleri halledecektim ama vajinal muayenede kadın bir baktı vajina içine "Ne olmuş sana böööyleee? Çok kötüüü" dedi. Sırf iltihap doluymuş, bana da gösterdi iğrenç.. 4 farklı numune aldı, 3 gün sonra çıkacak sonucu.. Bu arada kullanmam için de bir yığın ilaç verdi.
Ne olacak benim bu halim? Bir bebek düşünelim dedik başımıza gelmeyen kalmadı.
Canım bende geçen ay 17 sinde olmuştum bugün 30.günüm, her yerim çok ağrıyor sırt ağrımdan oturamıyorum |
heh tmm ekliyoru kuzum25 nisan canım
Ya belki doktor gereksiz evham yapmış olabilir bence, inşallah sonuç temiz gelir, bende de hep akıntı vardı, öncesinde de şimdi de, çok şükür sorun çıkmadı, takip ediyor ama doktorlar.Kızlar bugün üroloji kontrolümde testler temiz çıktı ama bu bakteri tekrarlayan bir bakteri olduğu için doktorum bir dahakine ilaç bile bulamayabiliriz dedi çünkü zaten 1-2 ilaç etki ediyordu, onu da kullanmış olduk. Uzun süre kullanacağım bir antibiyotik verdi. Önlem amaçlı..
Tabi vajinal kaynaklı da olabilir diye kadın doğuma da yönlendirmişti. Bugün oraya da gittim, güya gebelik öncesi şeyleri halledecektim ama vajinal muayenede kadın bir baktı vajina içine "Ne olmuş sana böööyleee? Çok kötüüü" dedi. Sırf iltihap doluymuş, bana da gösterdi iğrenç.. 4 farklı numune aldı, 3 gün sonra çıkacak sonucu.. Bu arada kullanmam için de bir yığın ilaç verdi.
Ne olacak benim bu halim? Bir bebek düşünelim dedik başımıza gelmeyen kalmadı.
17 şubatta mı oldun emin misin 30 olduğuna tatlım
Canım bende geçen ay 17 sinde olmuştum bugün 30.günüm, her yerim çok ağrıyor sırt ağrımdan oturamıyorumsağlam üşüttüm heralde
17 şubatsa sat 38 gün olur pko varmı17 şubatta mı oldun emin misin 30 olduğuna tatlım
Normalde hamileler için antibiyotikler oluyormuş ama benimki ilaçların sadece %5i gibi bir oranına cevap verdiği için ve o ilaçlar çok ağır olduğu için gebelikte kullanmak epey bir tehlikeli olur diye düşünüyorum. Dediğin gibi bol bol su içmek gerekiyor. Benim de mesanem çok ufak sanırım, sürekli tuvalete çıkıyorum o yüzden.. Umarım seninki geçer, ilaç için de korkma doktorlar hamilelikte ilaç kullanmanın çok abartıldığını, hamilelere zarar vermeyen ilaçların olduğunu söylüyorlar.Canı evet bende de var şuan doktorum 12 haftadan önce ilaç kullandırtmak ıstemedı şuan su içiyorum bol bol ve idrara çıkıyorum ..
12. haftadansonra geçmezse antıbıyotge başlıcakmış maalesef ..
Ahh ahh ilişki deme kanaayan yaram :/ Bende unuttum neydi o ?
Miden bulanmasın ama bildiğin yeşil gibiydi içeriden çıkardığı akıntı.. Ya bu arada eve geldim verdiği kremi sürmek için açtım orayı, kan vardı. Acaba örnek alırken hafif canım yanmıştı zedelendiği için mi kanadı?Ya belki doktor gereksiz evham yapmış olabilir bence, inşallah sonuç temiz gelir, bende de hep akıntı vardı, öncesinde de şimdi de, çok şükür sorun çıkmadı, takip ediyor ama doktorlar.
tatlım benim bag geçti ama adetlenmedim testte bat günü negatif çıktı beklemedeyim her hangi bir durumda listeyi yenilersin artık nisana heraldeheh tmm ekliyoru kuzum
aynen kuzum mesajalrını kontrol ettım o yuzden senı etıketleyıp sormadım :))tatlım benim bag geçti ama adetlenmedim testte bat günü negatif çıktı beklemedeyim her hangi bir durumda listeyi yenilersin artık nisana heralde ☺
Umudum yok pek negatifi gördükten sonra ama bakalım hayırlısı inşallahaynen kuzum mesajalrını kontrol ettım o yuzden senı etıketleyıp sormadım :))
İnşallah regl gelmez gebesındır :)
hayırlısı olsun canımUmudum yok pek negatifi gördükten sonra ama bakalım hayırlısı inşallah☺
Belki zedelenmiş olabilir canım ufak, geçmezse kanama sorarsın doktora tekrarNormalde hamileler için antibiyotikler oluyormuş ama benimki ilaçların sadece %5i gibi bir oranına cevap verdiği için ve o ilaçlar çok ağır olduğu için gebelikte kullanmak epey bir tehlikeli olur diye düşünüyorum. Dediğin gibi bol bol su içmek gerekiyor. Benim de mesanem çok ufak sanırım, sürekli tuvalete çıkıyorum o yüzden.. Umarım seninki geçer, ilaç için de korkma doktorlar hamilelikte ilaç kullanmanın çok abartıldığını, hamilelere zarar vermeyen ilaçların olduğunu söylüyorlar.
Miden bulanmasın ama bildiğin yeşil gibiydi içeriden çıkardığı akıntı.. Ya bu arada eve geldim verdiği kremi sürmek için açtım orayı, kan vardı. Acaba örnek alırken hafif canım yanmıştı zedelendiği için mi kanadı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?