Ovi testi denesene bakalım.nasil çıkacak benim iki.gundur koyu akşam yine bakacam
Bende hala bekliyorummm yaa
Benim geçtiikiSenin ne zaman canm regl
Biz de cuma başladık iki günde bir devam...hayırlısı olsun hakkımızdaİnşallah canım zaten bugün başlayıp haftaya kadar 2 günde 1 devam etmek istiyoruz insallah ❤ Allah nasip ederse tabi
Benim geçtiiki2 gün geçti dün test yaptım negatifti kırmızı bekliyorum☺
Merhaba, bende hiç olmadı canım ama kişiden kişiye değişebilir.hamile arkadaşlar, regl sancisi çektiniz mi özellikle belinizde bugün regl gunum sadece sarı akıntı geliyor ama belim feci ağrıyor
Adetimin bitiminden hesaplıyorum ben her zaman öyle olunca 30 oluyor17 şubatta mı oldun emin misin 30 olduğuna tatlım
Amin canım inşallahBiz de cuma başladık iki günde bir devam...hayırlısı olsun hakkımızda
Kızlar bugün üroloji kontrolümde testler temiz çıktı ama bu bakteri tekrarlayan bir bakteri olduğu için doktorum bir dahakine ilaç bile bulamayabiliriz dedi çünkü zaten 1-2 ilaç etki ediyordu, onu da kullanmış olduk. Uzun süre kullanacağım bir antibiyotik verdi. Önlem amaçlı..
Tabi vajinal kaynaklı da olabilir diye kadın doğuma da yönlendirmişti. Bugün oraya da gittim, güya gebelik öncesi şeyleri halledecektim ama vajinal muayenede kadın bir baktı vajina içine "Ne olmuş sana böööyleee? Çok kötüüü" dedi. Sırf iltihap doluymuş, bana da gösterdi iğrenç.. 4 farklı numune aldı, 3 gün sonra çıkacak sonucu.. Bu arada kullanmam için de bir yığın ilaç verdi.
Ne olacak benim bu halim? Bir bebek düşünelim dedik başımıza gelmeyen kalmadı.
KAsıklarım ağrıyor yumurtalıklarımdaYaaHayırlısı canim belki gelmez kırmızı
Başlangıçtan itibaren sayılıyor benim bildiğim canımAdetimin bitiminden hesaplıyorum ben her zaman öyle olunca 30 oluyor
Adet döngüsü başından diğer başa hesaplanır tatlım öyle daha rahat bulursun senin çoktan adetlenmen lazım pko yoksa hamilede olabilirsinAdetimin bitiminden hesaplıyorum ben her zaman öyle olunca 30 oluyor
KayılıyorummmBaşlangıçtan itibaren sayılıyor benim bildiğim canım
Yoksa hamile olabilir misin ?sat i doğru hatirladigina emin misin ?
Beklemeye karar verdim canm güya adete kadar yapmamayı düşünuyodum zaten
Ben ilk adetimden beri yani 10 yıldır çekiyorum tatlım hemde çok şiddetli doktorlar sağlıklı olduğunu söylediler sıkıntı arz etmiyor benimki genetikhamile arkadaşlar, regl sancisi çektiniz mi özellikle belinizde bugün regl gunum sadece sarı akıntı geliyor ama belim feci ağrıyor
Adetimin bitiminden hesaplıyorum ben her zaman öyle olunca 30 oluyor
yok kuzum daha değilim acaba regl olur muyum diye sormak istedim sanci cekip de gebe olanBen ilk adetimden beri yani 10 yıldır çekiyorum tatlım hemde çok şiddetli doktorlar sağlıklı olduğunu söylediler sıkıntı arz etmiyor benimki genetik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?