Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
uYKuCu KoaLa kuzum bende ovü testi alırken yanında yollamışlardı beş tane erken gebelik testi, kaset testler daha mı iyi diyorsun? Senin bata kaç kala çıkmamıştı erken gebelikte?
Benim kaset test çıkardı erken olan yaptım çıkmadı çöpe attım bekletmedim ama kaset test ilk 10 dk çıkmadı zaten bi süre sonra çıktı beta da 5.5 'di

Başlangıçtan itibaren sayılıyor benim bildiğim canım
Yoksa hamile olabilir misin ?sat i doğru hatirladigina emin misin ?
Adet döngüsü başından diğer başa hesaplanır tatlım öyle daha rahat bulursun senin çoktan adetlenmen lazım pko yoksa hamilede olabilirsin
Yanlış hesap yapıyorsun cnm her ay düzenli mi adet görüyorsun öyleyse sen bence kan testi ver

Kızlar ben yıllardır böyle hesaplıyorum temiz gün sayısı ve adet gün sayısı, temiz günüm geneldr 23 24'tür ama son bir kaç aydır arta arta devam etti geçen ay 29 gün temizdim şimdi bu ay ise temiz 30.günüm. benim de diğer türlü kafam karışır heralde benim gibi hesap eden hiç.yokmu gerçekten

Evet kızlar bu arada son adet tarihim 17 Şubat :) eskiden çok düzenliydi bu ayın 17 sinde olduysam bi daha ki ay da 17 sinde olurdum. pko dediğiniZ şey kist mi ? Varmı yokmu bilmiyorum ama adetlerimi her ay düzenli oluyorum (3 aydır hariç) korunmadığım bu 3.ay

Belki bu akşam acile giderim ama ne diyip kan vermem lazım

Bide biliyosunuz bn idrat testini en son dün akşam yaptım negatif çıktı hala gebe olma ihtimalim var mıdır sizce ?

Bu sabah belki yıllardır yaşamadığım, evlendiğim den beri ilk kez olan sabah mide bulantısı öğürme yaşadım, ikindiye kadar hiç.bişey yiyemedim şuan da da asla yemek görmek istemiyorum

Direk gebelik istersen bakmazlar kaşık ağrım var geciktim hamilelik şüphem var de direk kan isterler zaten

Vüdumum her yerine iğne batırıyorlar gibi.. her yerim çok hassas daha şimdi kendime gldim diyebilirimm çok saçma ama diş diplerim sızloyor böyle etleri çekiliyor sanki

İnşallah sağlık sorunları sebebiyle gecikmemiştir
Evde gebelik testi yaptınız mutlaka değil mi?
İnşallah sağolun

Evet test yaptım önce ki aylarda hafite olsa bi.çizgi falan çıkardı bu ay gölge bile yok en son dün akşam yaptım olsa çıkardı heralde,

Evet test yaptım önce ki aylarda hafite olsa bi.çizgi falan çıkardı bu ay gölge bile yok en son dün akşam yaptım olsa çıkardı heralde,
[/QUOTE]
Sakince bekleyin bakalım
Mevlam ne eylerse güzel eyler

Bende kurtaj oldum 1 ay adet gordum ondan sonra adet zamanim olamadim 10 gun gecikti kan testi yaptim negatifti normal mi kurtajtan sonra adet gecikmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…