- 5 Kasım 2018
- 1.251
- 3.360
- 63
Benim kaset test çıkardı erken olan yaptım çıkmadı çöpe attım bekletmedim ama kaset test ilk 10 dk çıkmadı zaten bi süre sonra çıktı beta da 5.5 'diuYKuCu KoaLa kuzum bende ovü testi alırken yanında yollamışlardı beş tane erken gebelik testi, kaset testler daha mı iyi diyorsun? Senin bata kaç kala çıkmamıştı erken gebelikte?
Başlangıçtan itibaren sayılıyor benim bildiğim canım
Yoksa hamile olabilir misin ?sat i doğru hatirladigina emin misin ?
Adet döngüsü başından diğer başa hesaplanır tatlım öyle daha rahat bulursun senin çoktan adetlenmen lazım pko yoksa hamilede olabilirsin
Yanlış hesap yapıyorsun cnm her ay düzenli mi adet görüyorsun öyleyse sen bence kan testi ver
Kızlar ben yıllardır böyle hesaplıyorum temiz gün sayısı ve adet gün sayısı, temiz günüm geneldr 23 24'tür ama son bir kaç aydır arta arta devam etti geçen ay 29 gün temizdim şimdi bu ay ise temiz 30.günüm. benim de diğer türlü kafam karışır heralde benim gibi hesap eden hiç.yokmu gerçekten
Evet kızlar bu arada son adet tarihim 17 Şubat :) eskiden çok düzenliydi bu ayın 17 sinde olduysam bi daha ki ay da 17 sinde olurdum.pko dediğiniZ şey kist mi ? Varmı yokmu bilmiyorum ama adetlerimi her ay düzenli oluyorum (3 aydır hariç) korunmadığım bu 3.ay
Belki bu akşam acile giderim ama ne diyip kan vermem lazım
Gününüz geçti mi?Vüdumum her yerine iğne batırıyorlar gibi.. her yerim çok hassas daha şimdi kendime gldim diyebilirimm çok saçma ama diş diplerim sızloyor böyle etleri çekiliyor sanki
Gününüz geçti mi?
Gününüz geçti mi?
Direk gebelik istersen bakmazlar kaşık ağrım var geciktim hamilelik şüphem var de direk kan isterler zaten
İnşallah sağlık sorunları sebebiyle gecikmemiştirÖnce ki adet tarihlerime göre fazlasıyla geçti hatta ama ben geçen ayı göz önünde bulundurdum
İnşallah sağolunİnşallah sağlık sorunları sebebiyle gecikmemiştir
Evde gebelik testi yaptınız mutlaka değil mi?
Sakince bekleyin bakalımEvet test yaptım önce ki aylarda hafite olsa bi.çizgi falan çıkardı bu ay gölge bile yok en son dün akşam yaptım olsa çıkardı heralde,
Sakince bekleyin bakalım
Mevlam ne eylerse güzel eyler
Yok değilim benİnşallah sağolun siz hamile misiniz ?
Allah bağışlasın kardeşPerşembe kese görmeye gidicem 22 Mart ta öğrendim :) ekle beni .:)Listeye
Yok değilim ben
Regl yakın benim de
Bende kurtaj oldum 1 ay adet gordum ondan sonra adet zamanim olamadim 10 gun gecikti kan testi yaptim negatifti normal mi kurtajtan sonra adet gecikmesiKızlar ben adet oldum sandım dün ama pazartesi geceden beri ayıptır söylemesi peceteye geliyor sadece gelmedi regl im ve ben düşük yaptıktan sonra 3. Ayım tam regl düzenimde oturmadı ne zaman adet olacağımı yumurtlayacagimi bilmiyorum regl olayım yumurtlama testleri yapayım diye regl bekliyorum ama geleceği yok gibibu arada pataloji sonuclarimizda sıkıntı çıkmadı ben kan pıhtılaşmasi için kanda verdim.Doktor siz gebelik dusunmeye başlayabilirsiniz ama hamile olduğunu ogrendigin an bana gelmen lazım ona göre gerekli tedavilere başlamam lazım dedi ve biz pazar günü korunmayi bıraktık ama ben dedim zaten adet zamanım geliyor ondan sonra yumurtlama testlerime başlarım ama şuan gelmiyor ne yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?