Normal merak etmeyin ben de kürtaj sonrasında 19 gün leke ve kanama oldu sonrasında 10 gün geçtikten sonra tekrar adet oldum sonra düzene girdiBende kurtaj oldum 1 ay adet gordum ondan sonra adet zamanim olamadim 10 gun gecikti kan testi yaptim negatifti normal mi kurtajtan sonra adet gecikmesi
Sen kan testi ver tatlım 40 gün çokKızlar ben yıllardır böyle hesaplıyorum temiz gün sayısı ve adet gün sayısı, temiz günüm geneldr 23 24'tür ama son bir kaç aydır arta arta devam etti geçen ay 29 gün temizdim şimdi bu ay ise temiz 30.günüm. benim de diğer türlü kafam karışır heralde benim gibi hesap eden hiç.yokmu gerçekten
Evet kızlar bu arada son adet tarihim 17 Şubat :) eskiden çok düzenliydi bu ayın 17 sinde olduysam bi daha ki ay da 17 sinde olurdum.pko dediğiniZ şey kist mi ? Varmı yokmu bilmiyorum ama adetlerimi her ay düzenli oluyorum (3 aydır hariç) korunmadığım bu 3.ay
Belki bu akşam acile giderim ama ne diyip kan vermem lazım
Bende adet oldum ama ondan sonra gormedim canim cok sıkkinNormal merak etmeyin ben de kürtaj sonrasında 19 gün leke ve kanama oldu sonrasında 10 gün geçtikten sonra tekrar adet oldum sonra düzene girdi
Normalde duzsnlimidir reglin? Bide testi yap beklet bi kaç saat öyle bak geç döllenme olursa çıkmayabilir testte hemenKızlarrrr bişey sorucam bende kasık ağrısı devam ediyor yumurtalıklarımda adetlenecekşim gibi ve akıntım var beyaz renkte günümde geçti gebelik olurmu acaba batta test negatifti bu gün 2 gün geçti
Evet 2 gün geri gider hep 28 günde bir olurdum , ama ocakta 32 gün üstüne (stres yapmıştım) oldum sonra şubatta yine 28 gün sürdü bu ay şuan 33 gün oldu 2 gün önce negatifti testim ama benim 1 haftadır yoğun bir akıntım var beyaz renkte kafam karıştıNormalde duzsnlimidir reglin? Bide testi yap beklet bi kaç saat öyle bak geç döllenme olursa çıkmayabilir testte hemen
O zaman sabah bi daha test yap cnm beklet birazEvet 2 gün geri gider hep 28 günde bir olurdum , ama ocakta 32 gün üstüne (stres yapmıştım) oldum sonra şubatta yine 28 gün sürdü bu ay şuan 33 gün oldu 2 gün önce negatifti testim ama benim 1 haftadır yoğun bir akıntım var beyaz renkte kafam karıştı
İki gün daha bekliyim zaten 28 i epilasyonum var 28 i sabah yaparım yoksa bile gidip kan vericem kimi bebek idrarda gözükmeyebiliyormuşO zaman sabah bi daha test yap cnm beklet biraz
Aynen öyle cnmİki gün daha bekliyim zaten 28 i epilasyonum var 28 i sabah yaparım yoksa bile gidip kan vericem kimi bebek idrarda gözükmeyebiliyormuş
Sen kan testi ver tatlım 40 gün çok
Gonulmeyvesi kuzum benim de sat 17 subat suan 5+2 oldum sen yine de baktır kanina
Sıfır belirti bende de cnm hiç regl agrım yoktu akintim yoktu göğüs hassasiyeti de yasamadim benim regl günü ve saati saatinedir ondan çok erken öğrendimOy maşallah canımm çok sevindim senin adına inşallah bizdede vardır bebiş :)
Hiç adet ağrım yok bi kaç gün önce hafif ağrım olmuştu 2 gündür yok nerdeyse :)
Senin belirtin olmuş mıydu ?
Sıfır belirti bende de cnm hiç regl agrım yoktu akintim yoktu göğüs hassasiyeti de yasamadim benim regl günü ve saati saatinedir ondan çok erken öğrendim
Yani söyle 40 gün geçti diye kan testini yaptr tatlımCanım yarın sağlık ocağına mı gideyim o zaman ne demem gerekiyor bide daha aldırmadım kaydımı sağlık ocağına kayıtlı da değilim oda sıkıntı benim için sigortamız yeni açıldı
Idrar testi yaptım hast. Gittim Cok yakin mesafe zaten hast. kan verdim eve geldim ikinci çizgi çıkmışMaşallah canım benim :) idrar testiyle mi öğrendin sen
Normal diyorlar ama zaten ben pkoluyum ve adetlerim düzensizdi sizin düzenliyse normalde düzene girecektir inşalllahBende kurtaj oldum 1 ay adet gordum ondan sonra adet zamanim olamadim 10 gun gecikti kan testi yaptim negatifti normal mi kurtajtan sonra adet gecikmesi
Ben pek bakamıyorum artık kuzum, zaten moralim bozuk sağlık yüzünden.. Bebiş konusu sanırım epey bir ertelenecek bizde.. Gebelikle ilgili bir şey yazamıyorum o yüzden buraya, artık hastalıklarımla da bunaltmayayım sizi dedim.Ne oluyor kimseden ses çıkmıyor normalde benim tek tek sayfaları okuyor olmam lazımdı
Yani söyle 40 gün geçti diye kan testini yaptr tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?