BAT an önce mi çıktı senin pozitifin birde kaç gün önceydi ben bayagı erken başladıgımın farkındayım yapmıycam diyorum ama yine dayanamıyorum birde geçte olsa çıkıyor ya ertesi gün bakalım erken çıkacak mı diye yapıyorumBilmşyorum ki canım işte bende olan bu ..
ama benım testlerim hemen çıktı o yüzden bişey diyemiyorum sana
7 gün kala başladım.BAT an önce mi çıktı senin pozitifin birde kaç gün önceydi ben bayagı erken başladıgımın farkındayım yapmıycam diyorum ama yine dayanamıyorum birde geçte olsa çıkıyor ya ertesi gün bakalım erken çıkacak mı diye yapıyorum
hcg den bahsediyorum ben lh bende hemen çift çizgi çıkıyor zaten hcg 2 3 saat sonra kendini gösteriyor7 gün kala başladım.
7 gün kala yaptıgım test 6 saat sonra çıktı .
Diğer günler yaptıklarım hemen çıktı zamanla koyulaştı .
Sagul canım benimHadi gözün aydın seninde canımm
Sağlıkla büyüsün bebişlerinizzz .. ❣
Bende hcg den bahsediyorumhcg den bahsediyorum ben lh bende hemen çift çizgi çıkıyor zaten hcg 2 3 saat sonra kendini gösteriyor
eeee o zaman ben ümitleniyimmmBende hcg den bahsediyorum
İnşalllah vardıreeee o zaman ben ümitleniyimmmovü testi sürekli çift çizgi hcg de geçte olsa çıktıgına göree vardır birşeyler herhalde
7/10 şubatta olan sonuçlar birkaç saat bekleyen sonuçların mı canım
Sadece 7 şubattaki bekledi .7/10 şubatta olan sonuçlar birkaç saat bekleyen sonuçların mı canım
İnşallah tatlım cmt doktor randevusu aldım folik asite başlayacağım bakalım
İnşallah canım o haberi hepimiz hakediyoruzİnşallah güzel haber alırsın
İçtim canım.. klomen 5 gün regli 3. Başladım.. ayrıca folic asit ve omega 3 içiyorum takviye için.Bakalım dr ne dicek ya geçen yıl sigortaya bağlı 1000 1500 arası bişey tutabilir demişlerdi gideceğim hastanede bu sene ne kadardır bakıcaz artık ah keşke gerek kalmasa bu ay tutsa da
Tutmazsa da yapacak bişey yok. Peki canım sen ilaç da içtin dimi?
Ben 5 aylık evliyim zaten erken ama gidiyim tahlillerimi yaptırayım değerlerime baktırayım istedim folik asitede başlıyım bakalım hayırlısıBanada başla diyenelr oldı ama henüz başlamadım
Ben 5 aylık evliyim zaten erken ama gidiyim tahlillerimi yaptırayım değerlerime baktırayım istedim folik asitede başlıyım bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?