Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmşyorum ki canım işte bende olan bu ..
ama benım testlerim hemen çıktı o yüzden bişey diyemiyorum sana
BAT an önce mi çıktı senin pozitifin birde kaç gün önceydi ben bayagı erken başladıgımın farkındayım yapmıycam diyorum ama yine dayanamıyorum birde geçte olsa çıkıyor ya ertesi gün bakalım erken çıkacak mı diye yapıyorum

7 gün kala başladım.
7 gün kala yaptıgım test 6 saat sonra çıktı .
Diğer günler yaptıklarım hemen çıktı zamanla koyulaştı .

7 gün kala başladım.
7 gün kala yaptıgım test 6 saat sonra çıktı .
Diğer günler yaptıklarım hemen çıktı zamanla koyulaştı .
hcg den bahsediyorum ben lh bende hemen çift çizgi çıkıyor zaten hcg 2 3 saat sonra kendini gösteriyor

Kızlar bugün doktora gittim rahim temiz dedi. Normalde 6 ay öneriyoruz ama sen 1 ay bekle yeter dedi. Zaten stres var birazda kilo var ilk aydan hamile kalmazsın yine 4 5 ay geçer dedi biraz moralim bozuldu daha yasim 26 ben ilk gebeliği mi kaybettim. Öyle çok kiloluda degilim üstelik. İlk hamilelik stresimde yok artık ne zaman olursa diye düşünüyorum. Oysa kürtajdan hemen sonda hamile kalan çok kişi var öyle kilonun çok etkisi var mi sizce ?

kızlar doğum kontrol ilacı kullanıp bırakanlar ilk ay kasık ağrısı, batması, bel ağrısı yaşadımı çok? ben şubatta bıraktım bekliyorum şimdi bakalım

Adet olmadığım her gün ümitleniyorum ağrım var ama şiddetli değil fakat adet de olmadım. Sağlık ocağına gittim kayıt yaptırdım 10 gün içinde kaydınız anca geçer dedi. Diğer kayıtlı olduğum yerde uzak bana beklemek çok zor evlendiğimden beri ilk kez bu kadar geciktim

İçtim canım.. klomen 5 gün regli 3. Başladım.. ayrıca folic asit ve omega 3 içiyorum takviye için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…