Bunu 1000 kere söylüyorum Ben ☺
Eki Görüntüle 2251037
Bunlarda testlerim 13 şubat bat tarihimdi reglden bir gün önce pik oldu tekrar ..
30 ocakta yumurta çatladı
kızlar selam bat 26.03.2019 benide ekleyin :)
Amin ins kuzumm darısı sizlere inşallah
Cnm sonu iyi olsun insallah yat aksama kadar sana mis gibi tatil iste :)İçtim canım.. klomen 5 gün regli 3. Başladım.. ayrıca folic asit ve omega 3 içiyorum takviye için.
Valla kuzum üzülmüceksen başla ben üzülmezdim olmasaydı başıma gelecek olanı bilmek isterimYaa bat a 8 9 gün kala ovu ya başlamışsin bak beni tahrik ediyorsun baby
İnşallahCnm sonu iyi olsun insallah yat aksama kadar sana mis gibi tatil iste :)
İnşallahhh tutar çabucak ilk denemede canım emeklerinizi boşa çıkarmasın Rabbimİçtim canım.. klomen 5 gün regli 3. Başladım.. ayrıca folic asit ve omega 3 içiyorum takviye için.
Kızlar artık benden sıkıldınız farkındayımama adet olana kadar yada hamile olduğumu öğrnene kadar ve daha sonrasında sizinle fikir alışverişi yapmaya devam edeceğim sanıyorum, çünkü bu beni rahatlatıyor
Az önce adet oldum diye gittim lavaboya çok fazla beyaz akıntım gelmişümit vadediyor mu sizce ?
Diğer topiklere de gidemiyorum sanki burası bi ev gibi
canım kaç gün geçti günün tam olarak ?Bide bide hamile arkadaşlar siznide çok şiddetli olmayan adet ağrılarınız oldu mu ?bunu sormuş muydum yoksa kafam o kadar karıştı ki
Ne güzel dualarınızSelam kızlar,hamile olanlara hayırlı,sağlıklı doğumlar,hamile kalmak için cabalayanlara tez zamanda müjdeli haberler diliyorum.10 yaşında 1kızım,1boş 1de kimyasal gebeligim var.Şimdi tekrar hamileyim.Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah❤
Canım çok zor biliyorum ama sen rahat bırak vücudunu bence, kırılma sakın ama sen gebeliğe odaklandığın için gecikiyor reglin bak ben yaptım ya test negatif dedim bitti şimdi cuma günü dakik gelecek reglim .. gecikmenin sebebi kesinlikle stres sen dr a gitsen de öyle diyecek kasma kendini hamile olsaydın inan çıkardı üzülme sakın bir daha ki ay inşallah ikimizde güzel haberler veririzBide bide hamile arkadaşlar siznide çok şiddetli olmayan adet ağrılarınız oldu mu ?bunu sormuş muydum yoksa kafam o kadar karıştı ki
Valla kuzum üzülmüceksen başla ben üzülmezdim olmasaydı başıma gelecek olanı bilmek isterim
Ümidini kırmak istemem kuzum dün bende de yazdım hatta çok beyaz akıntım oldu adet öncesi çok doğalmış biz bide stres yapıyoruz ya geciktiriyormuşuzKızlar artık benden sıkıldınız farkındayımama adet olana kadar yada hamile olduğumu öğrnene kadar ve daha sonrasında sizinle fikir alışverişi yapmaya devam edeceğim sanıyorum, çünkü bu beni rahatlatıyor
Az önce adet oldum diye gittim lavaboya çok fazla beyaz akıntım gelmişümit vadediyor mu sizce ?
Bugün araştırma hastanesine gittim, doktor bu kadar dirençli bir bakteri cinsel yolla açığa çıkmış olamaz hastane kaynaklı görünüyor dedi. Hastanede falan da yatmadım ki öncesinde nereden kaptım bilmiyorum. Bir ilaç yazdı her ilişki sonrası kullanacakmışım. Ama gebelik olmaması lazım dedi. E gebelik düşününce ne olacak bilmiyorum valla.. Diğer doktorumun verdiği ilaçları da kullanma dedi.Her şerde bir hayır vardır bilemeyiz dimi bir şeylerin zamanı vardır kim bilir belkide çok geçmeden hamile kalırsın doktorlar bazen bilinçsiz geliyor bana o yüzden tek doktorla haraket etme derim bence herşey gönlünce olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?