Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evet canım 2 gün önce yaptım en son testimi negatifti bugün 31 gün bitti. yani 3 gün gecikti geçen aya göre, ama normal adet zamanıma göre rahat bi hafta gecikti :)

Haklsın canım stres yapmadığımı düşünüyorum ama illa ki oluyor :) ah bi salabilsem kndimi :) inşallah canım sende daha adet olmadın ama ve günün bile gelmedi bu kadar erken niye ümidini kestin ? :)

Ümidini kırmak istemem kuzum dün bende de yazdım hatta çok beyaz akıntım oldu adet öncesi çok doğalmış biz bide stres yapıyoruz ya geciktiriyormuşuz

O zaman benimde yakındır gelmesi çünkü baya bi yoğun geldi benim akıntım olmuyor zannediyordum adet öncesi ama geçen sefer de oldu demekki oluyormuşş :)

Haklsın canım stres yapmadığımı düşünüyorum ama illa ki oluyor :) ah bi salabilsem kndimi :) inşallah canım sende daha adet olmadın ama ve günün bile gelmedi bu kadar erken niye ümidini kestin ? :)
Tertemiz negatif çıktı canım niye ümitleneyim ki yumurtlama günüm belli benim zaten 2 3 gün kala illaki siliğin gölgesi bile çıkar cuma dakik benim hemen gelir kendimi öbür aya hazırlıyorum herşeyde bir hayır vardır 1 kg daha veririm belki öbür aya kadar ne kadar zayıf hamile kalsak o kadar iyi ❣

Amin canım insallah

Ben regl olayım da kendi dr uma gidicem hem uzak hem oğlanı bırakamıyorum diye gitmiyordum ama gidicem bu ay artık. Randevu alayım bir de onla konuşayım öbür ay için plan yaparız en iyisi böyle yapmak .. 10.gün yada 11.gün gideyim hayırlısı artık bekle bekle mayıs a gelicez zaten

İlaç bişi başlatması gerekirse 3. Veya 5. Gün gitmen lazım kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…