- 13 Mart 2019
- 16.335
- 64.222
- 598
canım kaç gün geçti günün tam olarak ?
herkes adet sanıcısı gibi ağrıları oldugunu söylüyor.. ben hamile kalmadım bilemicem.
beyaz akıntı oldugunu söyleyende oluyor evet.
ama sen test yapmıştın ve negatifti yanlış hatırlamıyorsam. kaç gün geçti günün ?
Canım çok zor biliyorum ama sen rahat bırak vücudunu bence, kırılma sakın ama sen gebeliğe odaklandığın için gecikiyor reglin bak ben yaptım ya test negatif dedim bitti şimdi cuma günü dakik gelecek reglim .. gecikmenin sebebi kesinlikle stres sen dr a gitsen de öyle diyecek kasma kendini hamile olsaydın inan çıkardı üzülme sakın bir daha ki ay inşallah ikimizde güzel haberler veririzsıcak duş al normal haytaına devam et gelir bir kaç gün içinde regl de
Ümidini kırmak istemem kuzum dün bende de yazdım hatta çok beyaz akıntım oldu adet öncesi çok doğalmış biz bide stres yapıyoruz ya geciktiriyormuşuz
Amin canım inşallah ya güzel haberlerini bekliyoruzAmin ins kuzumm darısı sizlere inşallah
Hadi hayırlısı olsun kuzum erkek bebiş geliyorrrr2 hafta sonra falan tahmınde bulunur doktorum canım :)
İnşallah o haberlerle gelmeyi nasip eder rabbımmm
Sende mi erkek diyodun dur listeye eklimHadi hayırlısı olsun kuzum erkek bebiş geliyorrrr
Tertemiz negatif çıktı canımHaklsın canım stres yapmadığımı düşünüyorum ama illa ki oluyor :) ah bi salabilsem kndimi :) inşallah canım sende daha adet olmadın ama ve günün bile gelmedi bu kadar erken niye ümidini kestin ? :)
Amin canım insallahNe güzel dualarınızsizinde Allah tamamnını erdirsin gebeliğinizin Allah razı olsun bize de dualarınız için .. benimde oğlum 3 yaşında, 3 tane düşük var bakalım 2.için uğraşıyoruz .. Rabbim kimseyi bekletmesin sağlıklı gebelikler nasip etsin
Bebiş icin cekilen cile kutsaldirİnşallahValla saatlerdir yatıyom fenalık geldi bi çorba yaptım yarı yatar yarı oturur yeter
Amin cnm Allah razı olsunDilimden düşmüyonuz buna İnan’ın rabbim isteyen herkese versin hic kimseye aratmasın
Orası öyle canımm gerekirse hep yatarım yeterki gelsinBebiş icin cekilen cile kutsaldirolsunda cnm hayirlisiyla anliyorum yatmakta zor
İlaç bişi başlatması gerekirse 3. Veya 5. Gün gitmen lazım kuzumBen regl olayım da kendi dr uma gidicem hem uzak hem oğlanı bırakamıyorum diye gitmiyordum ama gidicem bu ay artık. Randevu alayım bir de onla konuşayım öbür ay için plan yaparız en iyisi böyle yapmak .. 10.gün yada 11.gün gideyim hayırlısı artıkbekle bekle mayıs a gelicez zaten
görüyorummmKızlar iyi akşamlar
Doğru canım en iyisi bi görüşeyim de hangi gün çağırırsa öyle gideyimİlaç bişi başlatması gerekirse 3. Veya 5. Gün gitmen lazım kuzum
Sağolungörüyorummm
insallah sağlıkla artar. sanki biraz geç döllenmis gibi?
Var gibi
İnşallahVar gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?