Amin inşallah.Selam kızlar,hamile olanlara hayırlı,sağlıklı doğumlar,hamile kalmak için cabalayanlara tez zamanda müjdeli haberler diliyorum.10 yaşında 1kızım,1boş 1de kimyasal gebeligim var.Şimdi tekrar hamileyim.Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah❤
Amin inşallahDilimden düşmüyonuz buna İnan’ın rabbim isteyen herkese versin hic kimseye aratmasın
Geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda iyileşirsinBugün araştırma hastanesine gittim, doktor bu kadar dirençli bir bakteri cinsel yolla açığa çıkmış olamaz hastane kaynaklı görünüyor dedi. Hastanede falan da yatmadım ki öncesinde nereden kaptım bilmiyorum. Bir ilaç yazdı her ilişki sonrası kullanacakmışım. Ama gebelik olmaması lazım dedi. E gebelik düşününce ne olacak bilmiyorum valla.. Diğer doktorumun verdiği ilaçları da kullanma dedi.
Görüyorum
Görüyorum ☺
yeni yerleşmiştir o zaman :)Sağolun
Amin
akşam yaptım belki o yüzden olabilir
Dün bir gün kala yaptığımda bariz tek çizgi ydi
:)yeni yerleşmiştir o zaman :)
yaa kesinlikle yanılma payı yok o zaman :) her sabah yap yine de. hem koyulasmayı takip ederiz doktora gidene kadar:)
Evde gebelik testi çok var
İki tane daha yaptım
Üçü de aynı
Evet inşallahyaa kesinlikle yanılma payı yok o zaman :) her sabah yap yine de. hem koyulasmayı takip ederiz doktora gidene kadar
Bugün araştırma hastanesine gittim, doktor bu kadar dirençli bir bakteri cinsel yolla açığa çıkmış olamaz hastane kaynaklı görünüyor dedi. Hastanede falan da yatmadım ki öncesinde nereden kaptım bilmiyorum. Bir ilaç yazdı her ilişki sonrası kullanacakmışım. Ama gebelik olmaması lazım dedi. E gebelik düşününce ne olacak bilmiyorum valla.. Diğer doktorumun verdiği ilaçları da kullanma dedi.
Daha ne yapayım bilmiyorum 3 doktordan görüş aldım zaten.. Bu bakteri vücuda girdimi çıkışı yok. Ömür boyu riski var. Sürekli kullanmam gereken bir ilaç var işte.. Şimdilik ilk önceliğim vajinal tedavimi olmak.. Sonrasında bakacağım diğer kısma..Biraz daha araştır canim bence bak herkes farklı birşeyler söylüyor inşallah en üyesini bulacaksın eminim
Oluyormuş ama biz dikkat etmiyomuşuzzO zaman benimde yakındır gelmesi çünkü baya bi yoğun geldibenim akıntım olmuyor zannediyordum adet öncesi ama geçen sefer de oldu demekki oluyormuşş :)
TeşekkürlerBende görüyorumm inşallah gün geçtikçe koyulaşır hayırlı olsun
Bu çubuk testler eczanede de satılıyor mu
Teşekkürler
Amin
İnşaallah
Satılması lazım
Ben internetten toplu almıştım ucuza
Ama kaset testi tercih ederim
Ne oldu ?Bugün bana bi kaset test yolu daha gözüktü
Ne oldu ?
Kaç gün geçti ve normalde geçio mu günün??Bugün bi kere daha mı test yapsam yoksa beklesem mi bilemedim
Kaç gün geçti ve normalde geçio mu günün??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?