Canım gördüm aslında yazdım mesaj aama görmedin heralde .
Üzüntünü çok içten hissetmiştim..Çok garip bir dönemdi ya.Allah tekrarını yasatmasin.En hayırlı ve tez zamanda mutluluğun için sevinmeyi,paylaşmayı bekliyorum canımm..olur mu kuzum niye kırılayım kırılmıyorum sadece kendim için üzülüyorum
dedim ya herşeyi birlikte takip ettiğimiz için ve mutlu sona birlikte ulaştığımız için ilk zamanlar çok zoruma gitmişti
ama sonuçta bu durum ne senin ne benim suçum bu Rabbimin takdiri
inşallah Rabbim tekrar sağlıklı bi şekilde nasip eder
Zaten son 1 testim kaldı yarın mı yapsam cumartesi mi yapsamCanım gördüm aslında yazdım mesaj aama görmedin heralde .
Testi sakla kurudukça çizginin belirmesi lazım .
Yarın ilk idrarla tekrarla
Son testin varsa pazar günü yap ilk idrarlaZaten son 1 testim kaldı yarın mı yapsam cumartesi mi yapsam
pazar a kadar ovü takibinde olayım bari test yapmadan gün geçirmek istemiyorumSon testin varsa pazar günü yap ilk idrarla
anladım canımm bende pro olcamm baakalmKonu silmek yasak ama yenı özellik geldi . Proyken açtığın konuları herkesden gizliyebiliyorsun .
Mesela benım konularıma bakamazsınız ♥
bağımlılık yapıyor insana ben bir ay komple doldurmştum banyoyu testlepazar a kadar ovü takibinde olayım bari test yapmadan gün geçirmek istemiyorum
Benım kadar yapam yoktur zaarbağımlılık yapıyor insana ben bir ay komple doldurmştum banyoyu testle6 kala başlamıştım yapmaya bayada koyulaşmıştı ama adet olmuştum kimyasaldı.
Ayyy amiiinnnYalancı mutluluk☺☺ Ayy allahım 14 gün sonra bunu görmeyi nasip et
aminnnnnnnYalancı mutluluk☺☺ Ayy allahım 14 gün sonra bunu görmeyi nasip et
Saniyesinde çıkıyo daha c ye ulaşmadan .. nasıl bi etkisi varsa şu iğneninAyyy amiiinnn ♥♥♥♥
bnde saklıyorum geneldeeeBenım kadar yapam yoktur zaar
Bide ben eşimden saklıyodum
Evet kuzum 3 kala falan aynen dediğin gibi oluyoSaniyesinde çıkıyo daha c ye ulaşmadan .. nasıl bi etkisi varsa şu iğnenin
Sormabnde saklıyorum geneldeeezor oluyo aynı evde saklamak ama napim
Benimki dün sordu bu ayda manyk gibi yapcan mı diye yoksa internetten al bari diyobnde saklıyorum geneldeeezor oluyo aynı evde saklamak ama napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?