millet eve para saklar nereye koydugunu unutur sonradan karşısına çıkarSormasokmadığım yer kalmadıydı
Düşün 2.5 aylık hamileyim hala bazen temzilik yaptıgımda hala test buluyorum
Ben iğneyi alırken eczacı kız diyo tutmadımı ablamillet eve para saklar nereye koydugunu unutur sonradan karşısına çıkar
sana test çıkıyo
bnde bu ay coklu alcam hepsini yapmam tabide
her ay gidip almaya utanıyo insan eczaneden dicekler delimi bu
20li-25li bişi alcam bende
valla yaaa bnde hep farklı yerlerden almaya dikkat ediyorum ama tekrara düştüğüm oluyoBen iğneyi alırken eczacı kız diyo tutmadımı ablabu onun gibi olmuş
ben görüyorum ama bilemedimTertemiz
Kız bura küçük taş çatlasa yol üstünde 7/8 tane vardır eczane. Kaç kere farklı yere gidebilirim kivalla yaaa bnde hep farklı yerlerden almaya dikkat ediyorum ama tekrara düştüğüm oluyo2. almaya utanıyorum
şimdi netten alcam 20 li falan bidahaki ayda kullanırım.
inşallah gerek kalmaz tabide
bende sende gördüm gibi geldi hatta o sırada kendimin ki ile ugraştıgım için cevap veremedim ama ikimizin kini de negatif yaptım
belki çok erken davranıyoruz ondan olabilirrHayırlısı olsun canım bnim yok belli olsa hemen çıkması lazımdı senin vardır inşallah
Eğer yakında bence git yaptır canım ben görüyorum ama çok geç çıktı tabı .. eğer varsa artışa bakalım kuzum
doğru vallaKız bura küçük taş çatlasa yol üstünde 7/8 tane vardır eczane. Kaç kere farklı yere gidebilirim ki
ben görüyorum ama bilemedim
Bide eşim esnaf ya ister istemez tanıdıkta çok oluyor oda sıkıntıdoğru valla
Yoo kızz ben biliyonuz 50 ovu 50 hcg testi aldıydımmillet eve para saklar nereye koydugunu unutur sonradan karşısına çıkar
sana test çıkıyo
bnde bu ay coklu alcam hepsini yapmam tabide
her ay gidip almaya utanıyo insan eczaneden dicekler delimi bu
20li-25li bişi alcam bende
belki çok erken davranıyoruz ondan olabilirr
O kadarına saat başı yapardım benYoo kızz ben biliyonuz 50 ovu 50 hcg testi aldıydım
2 ay boyunca bitirdiöO kadarına saat başı yapardım ben
canımsınnnÜzüntünü çok içten hissetmiştim..Çok garip bir dönemdi ya.Allah tekrarını yasatmasin.En hayırlı ve tez zamanda mutluluğun için sevinmeyi,paylaşmayı bekliyorum canımm..
aynen bende mahallede alırken çekiniyorum.Bide eşim esnaf ya ister istemez tanıdıkta çok oluyor oda sıkıntıcinsel hayat ayaklar altında
masallah kızzzzz o kdr testi naptın pekiiii 2. çocuga 3. çocuga bile yeter onlarYoo kızz ben biliyonuz 50 ovu 50 hcg testi aldıydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?