Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Son hali sanki 11-13 aynı gibi acaba ne zaman köyü olacak

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-28-12-40-39-723_com.bm.android.thermometer.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 24
Ay maşallaahhh
Rabbim nazarlar kötü gözlerden saklasın

bata 3-4 gün var.kocaman tek çizgi.zaten hiç belirtimde yok.değişceğini sanmıyorum.bu ay dktr kontrolündeydim.tahliller güzel çktı.ymrta takibi yapıldı.vitamin eksikliğinden birsürü ilaç kullandm.bide letu die klomen benzeri bi ilaç kullandm.cmrtsi 26.günüm dktr kontrlü var sanırım betaya bakck.16 ay oldu çok yıprattım kendimi.her ay farklk umutlar ve birdünya masraf cabası.

Eklentiler

• 20190328_132939.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 45
Evet ☺ İnşallah gelsin miniğim.. bu sefer daha bi umutluyum
bende bu aydan bi umutluyum bi değilim
mesela yumurtlamadan 2 gün sonra başladı koltuk altına göğüse vuran batma ve kasıklarda batma ama bi iki gündür hapşuruyorumda diyorum acaba üşüttüm ondanmı yoksa bebişmi gelcek
diyorumya keşke içerde olanları görebilsekkk :)

Sen fark etmedin de yumurtlamayı belkimde olmuştur inşallah olmuştur ummadığın anda gelirrrr

Gonulmeyvesi kuzum bilen bilir ben bu topiğin en kör hatunuyum, testteki ikinci çizgi kıpkırmızı olacak da anca öyle görücem o derece ama umutlandırmak gibi olmasın senin testte gölge görüyorum. Bozma bu kadar psikolojini bi koşu kan versene orda değer düşük olsa bile çıkar

Maşallah

yaa yerimmm
maşallah sağlıkla gelsin cimcime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…