Şuan 0masallah kızzzzz o kdr testi naptın pekiiii 2. çocuga 3. çocuga bile yeter onlar
Ay maşallaahhhTanıştırayım kızçemi teyzeleriBurnumuz azcık büyük çıkmış olabilir ama ekranda küçücüktü benim burnum gibi ucu top yüz hatları da biraz abisi biraz ben. Dudağı aynı abisi ve benimki gibi üstü ince altı kalın . Yani kısacası sanırım kendime benzetebildim, öyle görünüyo
yok anam biz imkanı yok hiç birimiz seni geçemeyizŞuan 0son ay tekrar ovu yapmamak için hepsini harcadım betalarda öyle ama çok şükğr gerekte kalmadı hamile kaldım
Ee topik sahıbı olmak demek bnu gerektiriryok anam biz imkanı yok hiç birimiz seni geçemeyiz
helal olsun vallaEe topik sahıbı olmak demek bnu gerektirirben okdr test yaptım ama size hiç yansıtmadım eğer ben görüyorsam sizlere yollaıdm
Ben yapamamhelal olsun valla
bu ay bnde 4 kala faln başlıcam yapmaya bakalım nolacakk
İğneden 12 gün sonra yapın dıyolar dimi canım ?Ben yapamam ☹ Pis iğne yanıltıyo
Evet.. ama bende daha geç etkisini kaybediyo 2 gün kala hala çizgi vardı 1 gün sarkmıştıİğneden 12 gün sonra yapın dıyolar dimi canım ?
Canım kaç gün var bata senin.başka açılardanda çekip atabilsen.sanki var gibiGözle görülmeyip fotoda görülmesi mümkün mü ? :)
aynen o kötü olduBen yapamam ☹ Pis iğne yanıltıyo
Evetaynen o kötü oldu
olsunnn 13 gün snra doktor söyler oldumu olmadımı inş tutunur :)
bende bu aydan bi umutluyum bi değilimEvet ☺ İnşallah gelsin miniğim.. bu sefer daha bi umutluyum
Sen fark etmedin de yumurtlamayı belkimde olmuşturbende bu aydan bi umutluyum bi değilim
mesela yumurtlamadan 2 gün sonra başladı koltuk altına göğüse vuran batma ve kasıklarda batma ama bi iki gündür hapşuruyorumda diyorum acaba üşüttüm ondanmı yoksa bebişmi gelcek
diyorumya keşke içerde olanları görebilsekkk :)
MaşallahTanıştırayım kızçemi teyzeleriBurnumuz azcık büyük çıkmış olabilir ama ekranda küçücüktü benim burnum gibi ucu top yüz hatları da biraz abisi biraz ben. Dudağı aynı abisi ve benimki gibi üstü ince altı kalın . Yani kısacası sanırım kendime benzetebildim, öyle görünüyo
AminYalancı mutluluk☺☺ Ayy allahım 14 gün sonra bunu görmeyi nasip et
yaa yerimmmTanıştırayım kızçemi teyzeleriBurnumuz azcık büyük çıkmış olabilir ama ekranda küçücüktü benim burnum gibi ucu top yüz hatları da biraz abisi biraz ben. Dudağı aynı abisi ve benimki gibi üstü ince altı kalın . Yani kısacası sanırım kendime benzetebildim, öyle görünüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?